Отговори
# 675
  Пепи , кажи ми ,моля те ,кой те лекува в Русе , ако искаш на лични .
   milmich , нямам лекар ,бе душко, нали затова мрънкам Tired

# 676
Миленке, днеска като ме видя не ти ли стана по-добре бе,душо златна ненагледна! Wink
Аз си взех резултата от маркера днес и съм доволна-8.3 е този път...
Сега съм в много позитивен и спокоен период ,и мисля така да си продължавам... Mr. Green Дано не ми се объркат сметките! Mr. Green

# 677
  • В царството на игрите:)
Да, скъпа ми ненагледна, срещата с теб беше най хубавото в този ден Mr. Green На ояд ходих до поликлиниката да си взема едни документи и като се върнах вкъщи се оказа, че съм се заключила. Аз отвън - ключовете вътре... Имах много готини планове за този следобед, но в крайна сметка отидох в една приятелка и цял ден дремах. Плановете ми отидоха по дяволите.  Rolling Eyes
А и поредния разговор с болницата ми вгорчи още повече живота..., но...
Какво да ви обяснявам - нали съм ви обещала да не мрънкам newsm53

# 678
  • София
Здравейте мили дами!
Аз лично от известно време обръщам повече внимание на останалите части и органи от тялото си, тъй като искам да установя какви са последиците от лъчето, химията и хормоно терапията върху тях! Mr. Green
А иначе колкото до изследванията свързани с "неканения гост" - на шест месеца е абсолютно достатъчно изсл. на кръв, Ту маркер и ехо от хирурга правил операцита! за нас е задължително както си имаме личен доктор и личен гинеколог, така да имаме и личен мамолог-онколог. По възможност последния да е този който е започнал лечението и е запознат с най-малки подробности от първоначалното състояние и състоянието по време на контролните прегледи! Naughty
Сиско поздравявам те за отличния резултат!!!! Hug
Хули стискам палци и се моля за Вики!!!!!! Praynig

# 679
Така, сега се върнах с новата цифрова мастография...

Малко завоалирани са нещата... препоръчва се и изследване с ехограф... Надявам се това да е рутинна препоръка  Praynig Mr. Green
Някакви уплътнения по продължение на разреза...(поне така го разбирам и превеждам)...

Господ сили да ми дава до вторник, когато съм на преглед и Даронда в Онкологията... Peace Peace

Уф, вече си е лято... Топло...А аз съм дебеличка... bowuu hahaha Mr. Green Mr. Green

# 680

Господ сили да ми дава до вторник, когато съм на преглед и Даронда в Онкологията... Peace Peace

Уф, вече си е лято... Топло...А аз съм дебеличка... bowuu hahaha Mr. Green Mr. Green

Първо, скъпа ви Веси, бъди спокойна! И до вторник и след вторник все ще си си добре Hug Остави на кака си Миленка притесненията smile3521 smile3503 Не се тикайте и вие м/у шамарите и второ: не сме дебелички, а здраво стъпили на земята, сочни и добре гледани жени newsm53 smile3532
Макар, че ще ви споделя, че небезизвестната ни Сиско е отслабнала доста от последния път когато се видяхме и и завидях благородно  bouquet

# 681
Миленкеееее, не ме издавай бе!!! Нека да отслабна още ,пък на следващата среща да ви шашна всички вкупом... Mr. Green

Веси, сега ти ли си наред да се шашардисваш... Crossing Arms Я споко! Всичко ще е шест-сигурна съм! Peace  И нали каза,че ще ставаш дюканка бе?! Я се стягай ,да си правим компания... Аз съм -4 килограма вече и този път съм нахъсана да съм сериозна... Миленка ме разконспирира и сега ще е срамота ако се откажа и не се получи номера... Mr. Green
Почвай и не се май,та на следваща среща вместо дебеланки да сме кръшни фиданки... Wink

# 682
Ъхъ ще се опитам... да не се тормозя...щото и първия път така беше - нищо ти няма, ама за всеки случай да се изследва в детайли ....и цъфнах, та вързах... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Майната му, каквото, такова... bowuu bowuu bowuu

Абе, Миленче, много сочни бе... то от сокове бая сме си напращяли... Joy Joy Joy Joy

Силвано, изпревари ме... Хм, значи отслабваш, а.... взимам се в ръце и аз започвам .... от понеделник... hahaha hahaha Joy Joy Joy

Без майтап, от понеделник..

# 683
  • София
Е, сега ще ви амбицирам всички.
Коя чела, коя ще прочете моята история, датираща от 18 години  Peace
Максималните килца, които бях качила - 62. Верно, че съм си късичка, верно и това, че натрупах маса около талийката... Но само там. Сега съм станала фиданка  Joy Joy Joy
На фона на всички хормонални, химио и пр. простотии, които съм изпила и вляла и продължавам да наливам  Grinning
Единствения проблем е, че станах по-дъртичка  Joy Joy Joy

# 684
  • София
Хули мила както винаги си много позитивна! Може да сме дъртички ама сме живички Joy Joy

# 685
  • София
Хем живички, може и полезни , ако някой има нужда от нас  Peace

# 686
Хули мила както винаги си много позитивна! Може да сме дъртички ама сме живички Joy Joy

Хем живички, може и полезни , ако някой има нужда от нас  Peace

Много съм съгласна!!! Да ви кажа, аз нямам нищо против да стана дъртичка Mr. Green Има една прекрасна мисъл, че който не остарява, млад умира hahaha

# 687
Здравейте момичета,

Преди време ви бях занимавала с моята особа и тревоги Simple Smile
Имах изтичане на тъмен секрет от един канал на гърдата. Ходих при 2-ма онколози-хирурзи и двамата не напипаха нищо /И САЛАВА БОГУ/. Единият още тогава отсече "Фиброзна мастопатия", другият поиска да направим изследване на секрета. Беше трудно да го вземем тоя секрет щото точно тоя ден не му се появяваше, но в крайна сметка малко имаше + това коластообразното дето си го имам от централния канал. Изследването показа "единични епителни клетки, голи ядра и безструктурна материя". Казаха ми да си ходя и след 6 месеца пак.
Ходих и на ехограф - всичко е ОК
Пуснах и туморен маркер Са 15-3 - резултата е 8.1 от референтна граница 31.3.

Искам да ви попитам дали като патили и препатили всичко според вас е ОК? Има ли за какво да се притеснявам?  Sad

Живея в някакъв кошмар. Постоянно се опипвам и все ми се струва, че я лимфен възел напипвам, я нещо ме боли, я нещо друго не е наред. Едни тежки мисли са ме налегнали, че и на рев ме избива понякога. Така само ще си докарам белята до главата, но не успявам да се справя! Моля за вашето съдействие   bouquet Blush

# 688
Силве що си мисля ,че точно на теб писах да се насочиш към еднокринолог ,за да се изключи пролактином!? Naughty

# 689
Силве,след като в самата гърда нищо не се открива трябва да се търси и външна причина за този секрет.
Като цяло изследванията ти са повече от нормални,Но те носят едва 7%достоверност  - Т маркера примерно.
 Докато Ехографа - 80 %и "хваща"
пространство заемащи процеси след 5- 6 мм говоря за повечето налични апарати./Има и с много по - голяма разделителна способност апарати/Но и при 6мм е много начален процес и наврме открит.
Така ,че 6 те месеца изчакване е разумен интервал +самонаблюдение и Ако можеш да илиминираш страха !всичко ще е Ок!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт