Февруари си отива ,но ти недей тъжи,а теста с две чертички бързо покажи!(22.02-2

• 8 690
  • 138
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро! Ники, тази закуска е фантастична, умирам от глад, но...4 кг + !!! Не знам как стана това чудо, 2 килограма около празниците - те са ясни и 2 този месец, не спирам да ям, напрова не знам какво ще правя, събота-неделя има пълнолуние и тогава ще погладувам.
Ние винаги пием кафето в леглото Simple Smile)) Закон! Някой от нас става и носи в леглото, следва пиене поне 10 минути на кафе и излежаване, дори и кучето пускаме при нас, да е под наблюдение Simple Smile Човек не трябва да се стресира от сутринта Simple Smile Обаче закуска не правя, мързел, на светлинни години съм от перфектните домакини.
Усмихнат ден на всички!

# 76
Е, Алекс това звучи много готино!!! Аз по принцип не обичам да се излежавам и да се моткам. Като войник съм сутрин, ставам, мия се, душ, и в кухнята да правя закуска.

А най-обичам събота или неделя да стана рано, да си направя кафе и да легна да си чета на дивана....леле колко го обичам.

Вчера започнах новата на Пол Ливайн - Адвокат в леглото, аз него много го харесвам, та е  сладка, комична, готина е.

# 77
Леле, знаех си, че моето не е поведение за пример, ти си перфектната жена! Simple Smile Но аз не мога да си го представя, дори честно казано правя кафето най-много два пъти в седмицата, обикновено мъжа е дежурен. Оставя ме да съм си глезанка Simple Smile)) В събота е още по-добре, тогава прави и палачинки!
Отдавна не съм чела наистина увлекателен роман, напоследък все на други жанрове попадам, пък и половин ден в работата чета, вкъщи сме станали киномани, поне телевизор нямаме.

# 78
Алекс според мен няма нищо по0хубаво от това мъжа ти да те глези и да ти носи кафе и палачинки в леглото...
Но понеже у нас аз съм активната и много обичам да готвя, да домакинствам, да правя кеф на другите и все се въртя из кухнята.
Даже в неделя ще каня приятелката си на палачинки и шоколадов сладолед с ягоди, на куп с мъжа й и децата.

Отдавна не съм имала гости и започва малко да ми липсва това.

# 79
Ех Ники, страхотна си Hug

# 80
  • Оранжевата стая
Много добре звучи това с кафенцето в леглото, но първо че мъжо е пъргав като Ники - ако полежи малко след като е буден и веднага го заболява главата и затова става рано-рано - средно около 3-4 часа преди мен  Crazy , а второ аз съм много "сръчна" в ръцете и сто процента постоянно ще се заливам и накапвам .... ooooh!
Никииииии - хапвам си малко палачинки - аууу че вкусни  Grinning

# 81
Страхотна закуска,Ники и страхотни палачинки,браво.  bouquet Възхищавам се на жени,които им се отдават направата на такива красоти Heart Eyes  bouquet Hug
Аз вече работя без всякакво желание  Tired, а шефовете като за последни дни искат всичко накуп аз да им свърша #Crazy
Хубав денот мен сладурки,въпреки дъжда  Heart Eyes  bouquet Hug Гушкам виииииииии Hug

# 82
Здравейте мацонки. Hug Hug Hug Hug
Ники благодаря ти за тези упражнения,попрочетох ги,но като си отида в къщи ще ги разгледам обстойно да видим кое ще ми се отдава.Аз си мислех че правя нещо с мойте 10 преси, а то се оказа ... hahaha Joy
Много ми е интересно ти с тия палачинки и сладолед с шоколад,тва нещо не ти ли се лепи newsm78
Я качи една твоя снимка тука да видим как изглеждаш,че и малко стимул да имам
Хлора браво,аз също тайничко искам момиченце,но каквото стане няма да го върнем я.
За кафето и аз съм като Алекс - правя само в краен случай - ако мъжо го няма.Но кухнята е мойта страст,обичак да готвя вкусотий и да глезя мъжо
Криси не се навивай сама,направи пролетно почистване,дръпни си някоя игричка да поиграеш,запълвай си времето с нещо което ти доставя удоволствие.Аз карам колело едва от седмица, във вторник ходих на фризыор(не бях ходила с месеци) толкова положително се заредих  и се чувствам доста добре.
Бягам да работя,че много работа има напоследък и ми тежи,щото не ми се работи в тва хубаво време..
Прегръщам всички и много целувки . тренирайте паласките по корема с повече  УСМИВКИ Laughing

# 83
Ники, страхотна си! Аз веднъж реших да правя палачинки, ами не станаха! Може би проблемът беше, че се опитах да ги правя с кисело мляко (знам и че така стават) - слагам, бъркам, слагам, бъркам - не става и не става тестото, естествено нито се пече в тигана, нито нищо Simple Smile))) Аз бих се записала на готварски курс, без майтап! Понякога ми се получават изключително вкусни неща, но трябва да съм в настроение Simple Smile
П.С. В леглото се ограничавам с кафето само, палачинките в кухнята! Simple Smile

# 84
Милички,

аз не съм правила тези палачинки, ама и моите изглеждат така, но ви благодаря, ако така си мислите. В неделя ще взема да снимам моите кулинарии.

Ето и няколко снимки от рож. ден на мъжа и от Сапарева баня, с новата коса (не толкова руса де) и 4 кг. надолу.

http://sirishnishka.snimka.bg/daily/az.477540.17567021

# 85
Ех, момичета, то вкусотии тука, красоти-супер, ще взема да се организирам и да поизляза и да си купя нещо Grinning
Ники, аз разгледах снимките! Направо изглеждаш супер, много променена ,от лятото, пак беше пускала някакви снимки май в темата от морето ви, но сега, си направо много различна- руса мацка, стегната, и най-важното, сияеш! Поздравления!
Криси, миличка, недей така бе-успокой се, естесвено, че ще се обадят и всичко ще е наред, само трябва да си наистина много спокойна-нещата ще станат,, ще видиш, ама ти се успокой, да не предрешаваш нещата с тия твои мисли Naughty Само положителни мисли, може! Peace
Момичета, аз сканирах направо кутията, изатова е толкова дребно написано. Става въпрос за един колан, който се носи по време на бременност да поддържа корема, а една част от него може да се използва и след това, като превръзка на гърдите, втората картинка, има две изречения отдолу, аз ще ги напиша пак...абе подариха ми го, и сега през ден питат, ползваш ли го , разгледа ли т.н. направо  ooooh! съм се хванала за главата, ами като подаряваш нещо, и толкова,к'ви са тия въпроси, каточ ели няма за какво друго да се говори Crazy

# 86
Prevents and treats engorgement; Gentle support while suppressing lactation  Confused

Ето това пише, и трябва да се преведе Thinking

# 87
  • София
Prevents and treats engorgement; Gentle support while suppressing lactation  Confused

Ето това пише, и трябва да се преведе Thinking
Крюмелхен аз си го превеждам като: Предотвратява и лекува engorgement (може би е запушване на гърдите, има  техн значение думата запушване, медицинското е кръвонапълване). Нежно подържа докато се подтиска лактацията  Rolling Eyes  Thinking
Само не знам каква е логиката на това нещо  newsm78

А как е озаглавен уреда  Rolling Eyes

# 88
Ето и аз какво намерих в нета - http://www.maternitysupport.com/breastbi.htm
Тук даже можеш да видиш как се слага и за какво служи.

Та като гледам това се използва когато трябва или е време да прекратиш кърменето, като с това се подтискат млечните жлези и лека по лека кърмата спира.
И като гледам, понеже пише, че гърдите се отпускат при кърменето и това е някакъв начин по-лесно да се прекрати кърменето.

Engorgement  - това е запушване на каналите на гърдата.

# 89
  • София
Хммм е значи имало логика, мен не ми се вярваше че е за това  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт