кога отминават коликите

• 23 467
  • 137
  •   1
Отговори
# 120
Различно е при всички деца, но при нас бяха най-много месец.

# 121
  • Plovdiv
При нас бяха 2месеца и половина по цял ден,едвам се успокоявахме.Беше един кошмар,и искам да го забравя  Rolling Eyes Но сега е много радостно и игриво бебече  Laughing

# 122
При нас пряха след 3 месец. Но съм чувала ,че има деца , които ги държи до годинката...

Чак до годинката не,но има случай на деца,които са имали колики и след 6-7 месец.

# 123
При нас коликите свършиха, когато стана на 3 месеца, но при всяко дете си е индивидуално  Peace

# 124
  • София
При нас започнаха още на първата седмица и свършиха към 3тия месец, но както всички майчета са ти казали при всяко бебе е индивидуално. Попринцип знам, че при момчетата са по-болезнени и по-дълго време. Ние освен капките купихме на Нук една като торба която се пълни с топла вода и се слага до коремчето докато бебто спи. Наистина го успокояваше

# 125
при нас- до 3-тия месец....

# 126
казват,че отминават към четвъртия месец и при момченцата са по болезнени,може би,защото мъжете по малко издържат на болка  Wink аз имам дъщеря,но колики нямаме...вече е на 2 месеца и 20 дни

# 127
  • София
При всички деца е различно, ние имахме колики само първия месец.

# 128
Вярно е, че при всички деца е различно  Simple Smile ! Ние бяхме до два месеца и половина с колики, почти непрекъснато ревеше малкото диване. И не ни помагаха никакви капки, може би само затопляне на коремчето със сушоар и с пускане на т. нар. "бял шум". Но иначе и аз мисля, че плача на малкото бебенце не е само заради коликите, просто те сега преоткриват света и всяко нещо ги плаши.

# 129
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ние сме на 2 месеца и малко и още си имаме колики...и то доооста силни. Настроила съм се скоро вече да му минават, ама мен пита ли ме някой  Mr. Green Аз обаче му давам капки почти на всяко хранене, защото ми е мъчно да гледам как се гърчи от болка и се захласва от рев. Вечер е най-страшно  Crazy Нооо, както има една приказка - и това ще мине  Peace Понякога имам чувството, че тая мъка няма край. И дори не мога да си представя кефа от това да видиш бебо да се смее след ядене, а не да се чуди как да се свие и как да застане. Ама надявам се скоро да го усетя  Flutter

# 130
При всички деца е различно.Боян имаше колики до средата на 3-тия месец и беше нетърпим,но след това стана толкова кротък,че не се усещаше,че има бебе вкъщи.

# 131
  • Plovdiv
Katencetoo - напълно те разбирам- касво преживях и аз- не искам д си спомням- големи мъки бяха. в средата на 3тия месец поспря да плаче и в 4тия беше напълно спокоен.

# 132
При нас отминаха към края на 3 месец. Общо взето леко ги изкарахме,но имаше и 2-3 по-тежки момента.

# 133
На моето дете коликите продължиха около един месец като започнаха през втория месец на детето. Общо взето тя плачеше и с капки, и без капки, само дето капките за колики леко облекчаваха положението. Та, тя като спря окончателно да плаче след хранене, тога спряхме и капките против колики.

# 134
на нас коликите ни минаха само с Био Гая. Имаше колики до 3тия месец  Peace

Общи условия

Активация на акаунт