Чужбински манджи

• 71 296
  • 956
  •   1
Отговори
# 840
  • Пловдив
Шъ мъ свинявате, ама масовия шоколад в САЩ ми се видя по-лош от нашенското Своге! Поне за моя вкус.

# 841
 Joy Joy Joy  Hug  Hug  Hug

Абе, и тук са много шарени, най-вече в Брюксел. Много ми се идва в Америка. И в Италия. Всичко ще донеса, по много  Heart Eyes
Сирена и бири бол. Шоколад също, но честно казано не го намирам за нещо хипер специално. Може би онзи, ръчният. На Лейди Годайва пробвах, дето 3 бонбончета са около 7 евро и си ги поръчва английската Кралица Crazy ами, шоколад като шоколад. Един швейцарски Тоблерон не му отстъпва по нищо  Simple Smile Най не ми харесват прехвалените Кот Д'ор  Blush

# 842
  • Boston, MA
Така де, затова Блонди да ни носи белгийски.  Wink

# 843
  • The QC to be!!!
Ооооо Янтра не е само за твоят вкус, и на мен не ми харесва Хърши-то

Блонди и аз мисля, че Белгийският е доста прехвален  Blush Швейцарският ми харесва къде, къде повече. Иначе от посещенията ми в Брюксел, мисля, че се доближава до етностното разнообразие в щатите  Thinking Даже в някой от кварталите му направо ми се стори, че все едно съм в Алабама, но с разлика в размера  Wink

# 844
Даже в някой от кварталите му направо ми се стори, че все едно съм в Алабама, но с разлика в размера  Wink

Joy

Аз се чувствам като в Турция, ЮАР или Африка, в този ред  Laughing

# 845
Шоколад също, но честно казано не го намирам за нещо хипер специално. Може би онзи, ръчният. На Лейди Годайва пробвах, дето 3 бонбончета са около 7 евро и си ги поръчва английската Кралица Crazy ами, шоколад като шоколад. Един швейцарски Тоблерон не му отстъпва по нищо  Simple Smile Най не ми харесват прехвалените Кот Д'ор  Blush

От Швейцар … 5;ия.

К'ъв ти тоблерон при ТОВА... Crazy Blush

# 846
не се карайте! мой приятел, швейцарец, страшен чревоугодник, твърди, че най-добрия шоколад, който е ял, е на Coppeneur. Немски.  Wink  Hug (толкова беше впечатлен от тоя шоколад, че в пакетче ми беше пратил 3 и аз да пробвам... а аз по опаковката установих, че дори се произвежда в региона)

# 847
Шоколад също, но честно казано не го намирам за нещо хипер специално.

Пробвай Нойхаус  Peace

# 848
Чувала съм, че белгийския шоколад е по-хубав от швейцарския.
От Белгия ми носят понякога едни бонбони.... няма такива.
Но и швейцарските са фантастични:)
( аз ако работя на това място от снимката няма да мога да мина през вратата).

# 849

Пробвала съм. На два пъти ми подаряват техни дървени кутии на два етажа. Шоколад като шоколад, нищо шокиращо  Simple Smile

# 850
  • пак на Рив Гош
Ох, що ли отворих темата точно преди обед? Нямате милост с тези шоколади  Grinning

Шоколад също, но честно казано не го намирам за нещо хипер специално.

Пробвай Нойхаус  Peace

И аз съм дълбока почитателка на Нойхаус... както и на белгийския шоколад като цяло (и на бирата де, ама това е друг въпрос)  Laughing.
Блонди, следващия път като ти подарят двойна кутия, прати я насам, ще те отърва от нея с удоволствие  Laughing

Имам и едни много любими италиански шоколадови бонбони с ром (и други алкохоли) - cuneesi се казват, и, доколкото разбрах се произвеждат само в региона на Пиемонт. Откакто ги открих, чакам всяка година времето на един коледен базар, където една фирма има щанд с тях.... разкош!

# 851
Блонди, следващия път като ти подарят двойна кутия, прати я насам, ще те отърва от нея с удоволствие  Laughing

Laughing С радост  Hug

Аз съм фен на Линд  Simple Smile

# 852
Много е хубава серията Lindt Excellence. Много фин шоколад.
Аз по принцип не обичам млечен шоколад и затова моите предпочитания са за "70% cacao" и "85% cacao". Но "99% cacao" още не съм имала смелостта да опитам. Simple Smile))))))

# 853
  • забравих си мисълта...
Блонди, следващия път като ти подарят двойна кутия, прати я насам, ще те отърва от нея с удоволствие Laughing
Laughing С радост Hug
Аз съм фен на Линд  Simple Smile

Блонди и аз съм фен на Lindt, но само на този тук. По принцип не обичам и не консумирам изобщо шоколад или какъвто и да е сладкиш. Не знам, въз основа на кое чудо, този ми допада.  На шега вкъщи ме занасят, че така тайно съм консумирала алкохол. Не пия никакъв дори и на Нова година даже.

# 854
Barbabeau, 99 е ужас  Crazy Но казват, че е въпрос на навик - като си дадеш време да свикнеш, ти харесва и не искаш повече от млечния  Simple Smile

Венета, не съм го виждала и пробвала този. Вътре е с ликьор ли, като пияните вишни? Стафидите къде са? Или няма?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт