Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 27

• 52 482
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
mylili, мерси   bouquet, няма да поръчвам бебешки, че и тях гледах

никой друг ли не е пазарувал обувки от mothercare?

И аз съм взела, но бебешки. И честно казано не изглеждат толкова добре, колкото на сайта.

# 286
Деси, Креми, благодаря  Hug

# 287
Здравейте,някоя от вас има ли горе долу информация кога ще пуснат лятната колекция на Некст,че пролетната почти я изкупихме Simple Smile

# 288
Здравейте,някоя от вас има ли горе долу информация кога ще пуснат лятната колекция на Некст,че пролетната почти я изкупихме Simple Smile

Предполагам тия дни, обикновено през март  Rolling Eyes

# 289

Предполагам тия дни, обикновено през март  Rolling Eyes

Благодаря ти!:)

# 290
  • В мечтите
А някой от Маталан ще пуска ли поръчка  Rolling Eyes

# 291
Ето да се похваля с последната ми поръчка от Римини , от 8.02 :   http://mamaavi.snimka.bg/other/uk.346935.17640457   Peace

# 292
Габко трябва ли да ми потвърдят че са получили пратката на техния адрес  newsm78 А че са разбрали че ще получат пратката трябва ли да ми пишат  newsm78 Всеки четвъртак имаха курс нали?

# 293
Може мястото да не е тук, но ме интересува обувките на Firetrap отговарят ли си на номерата, защото някъде четох че не си отговарят. Моля някой който е поръчвал такива да сподели.  Hug

# 294
Аз също очаквам лятната колекция на Некст.

Момичета,
някой спомена, че нещата на Некст са уголемени. Някой може ли да каже, колко уголемени, че се притесних. Поръчала съм доста неща на детето. Тя току що влезе в 3м, а поръчаните дрешки са с р-р 3-6м. Дано не и са твърде големи...

vedeq ,
дано и детето мисли така, че и майка му да си почине! Mr. Green

Nik`s mom ,
ще пусна снимки, само да дойдат нещата. Wink

# 295
Не знам колко ще ти помогна _Hope_, но моята поръчка пристигна и наистина ми се виждат уголемени...дано да му станат до края на лятото, че така ме кефят (особено слона  261uu От старата им колекция всичко 0-3м му ставаше чак към 3 месец и продължава да ги носи, но все пак той си е "ситен", както се изрази педиатърката. Ето снимки, макар че повечето сте мами на момиченца:

http://a1eksa.snimka.bg/daily/on-line-shopping.472613.17641971

Ави, страхотни неща си получила - аз толкова им се чудих на тия кецки, но най-малкият номер беше 4, а дори не знам кога ще му стане.

В тази връзка, може ли да ме светнете евентуално какъв размер на Кларкс е дребосъче  на 10месеца? Че съм харесала тези http://www.clarks.co.uk/find/enduses-is-cruising/tube-is-boysspo … oduct-is-20332225 и се чудя какво да поръчам newsm12

# 296
@1eks@ , кецките са много хубави , в предната поръчка получих и цвят каки , идеални са за пролетта  Peace За номера не мога да ти помогна , нашите са номер 11 .
За обувчиците на Кларкс ,малката ми проходи с тези   http://mamaavi.snimka.bg/other/uk.346935.11234890  , номера е 3 1/2 и под снимката има точни размери  Peace Когато ги носи беше на 1г и 2-3 месеца ,но зависи от крачето не детенцето .Момченцата по принцип са с по-големи крачета от момиченцата.
Дрешките които си получила са много сладки  Heart Eyes, при големите момчета над 5 години вече няма такива сладурски дрешки ,както при по-малките  Confused

И аз чакам с нетърпение лятната колекция на Некст , с тази вече приключих с поръчките  Mr. Green

# 297
Аз също очаквам лятната колекция на Некст.

Момичета,
някой спомена, че нещата на Некст са уголемени. Някой може ли да каже, колко уголемени, че се притесних. Поръчала съм доста неща на детето. Тя току що влезе в 3м, а поръчаните дрешки са с р-р 3-6м. Дано не и са твърде големи...

vedeq ,
дано и детето мисли така, че и майка му да си почине! Mr. Green

Nik`s mom ,
ще пусна снимки, само да дойдат нещата. Wink
Аз имам много от 3-6 и от 6-9 ако те интересуват размери на нещо пиши ми.Иначе да уголемени са.Бях поръчвала още миналата колекция една бяла жилетка размер до 3 месеца,а моето дете сега ще направи 6 и още й става,даже ръкавите са навити.Дъщеря ми сега е 67см.

# 298
Момичета, много благодаря за информацията! Hug

@1eks@ ,
Много сладки момчешки дрешки, чудесни са! Peace

Mama_Na_Andrea ,
не зная, какви точно размери да поискам. Освен това, поръчката вече е пусната и пътува насам.
Всъщност, да попитам - кога дъщеричката ти започна да облича дрешките, с р-р 3-6м? По-точно, кога започнаха да и стоят добре? Сещаш ли се на колко месеца беше?

Ема е едро бебе, вече 60 см. От нашата номерация някой гащеризончета 62 размер са и вече къси.
Свърши вече, поръчах ги. Надявам се да не са толкова големи и да може да ги носи още този месец.

По същия начин ли стои въпроса с обувчиците от Некст, че имам 3 чифта? Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 15:08 от _Hope_

# 299
  • София
И аз си получих нещата от Некст. Дрешките са страхотни. С обувките както очаквах съм пълен провал, оказа се че единият чифт на малките става на каката  Laughing, добре съм правила сметките  Mr. Green Утре ще пусна снимки

... при големите момчета над 5 години вече няма такива сладурски дрешки ,както при по-малките  Confused
Това се отнася и аз момичешките дрешки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт