Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -3

• 116 727
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Е, за 14 лв си е добре. То и моята пералня е 7 кг, обаче дрехите ми са само изпотени-и слагам за малко замърсени. Правя спавнение с един тъп Рекс, който си купих преди-ами няма база просто..

# 631
този  Диксан колко литра и  з колко пранета е?

# 632
  • Стара Загора
2,5l  за 25 пранета

# 633
Е, какво не му е икономичното? Просто не е концентриран и вместо 75 мл се слагат 100 мл за 5 кг дрехи. При концентрираните се слагат 75 мл плюс още 45 мл за 6-7 кг дрехи. Същата работа.

# 634
14 лева за 25 дози е нормална цена за италиански Диксан. Това е най-добрият препарат на Хенкел  в Италия. Правилно е наистина да пишете колко дози е препарата, маркирано е винаги отпред на опаковките.

# 635
Хм, ще взема да се подсигуря с още едно шише  Simple Smile

# 636
горе долу е ок- немския  Диксан е 54  дози  за 29 лв.  и е  4л. слага се средмо  75 мл
явно  концетрацията  е различна. Аз също се  ориентиза  по броя  пранета - така  мога да си съпоставям  и с прахообразните.

# 637
  • София
Аз все още не мога да открия около нас магазинче за вносни перилни препарати. За това си карам с това, което се предлага в големите търговски вериги.
Ползвала съм Персил за бяло и за цветно - не съм доволна изобщо. Пробвах и Ариел 2 вида, които се водят универсални (не съм виждала до сега за бяло и за цветно отделно) - определено по-добре изпират от Персила, не ми избелват цветните дрехи, но все пак повече очаквах.
Днес за първи път прах с Woolite. Ами сякаш не изпра по-добре, но пък и не по-лошо от Ариела. Взех малка разфасовка за проба - 1 л за 16 пранета за 4,20 лв. от Метро. Ако след още 2-3 пранета ми се стори, че пере като Ариела ще си взема голяма туба - 4,5л за 18 лв.

# 638
Диксан  Акти пауър 30 пранета / 1литър  за 10,60лв гръцки !   Страхотен е !!

# 639
Здравейте.Какво ви е мнението за продуктите от Англия, по-скоро Ариел ексел гела?

# 640
Здравейте.Какво ви е мнението за продуктите от Англия, по-скоро Ариел ексел гела?

За продуктите от Англия аз лично имам много добро мнение. За Ариел (като цяло) нямам добро мнение.

# 641
А какво би ми препоръчала?

# 642
здравейте и от мен, тъкмо писах в една друга тема , че днес изпрах с течния тео бебе на 30 градуса при това бебешки неща, прибрани преди 3 години и малко със засъхнало повръщано от кърма, всичко се изпра идеално; иначе и аз имам наблюдения, че персила е много развален вече, няма нищо общо  с качеството си преди или внос сега

# 643
А какво би ми препоръчала?

Ако питаш за английски, мога да ти препоръчам от премиум класà Персил (там марката е собственост на Юниливър, а не на Хенкел, така че английският Персил е с качествата на Скип/ОМО). Много харесвам праха Persil Bio, който е универсален/за бяло, но Persil Colour (за цветно) ми оставяше бели следи по по-тъмните дрехи, така че не го препоръчвам, но с твоята пералня може да няма такива проблеми.
Ако се интересуваш от течни - Persil Small & Mighty суперконцентриран течен. Дозира се 1 капачка (35 мл) през чекмеджето на пералнята; рядък, не се пени много, пере перфектно.

От втория клас, за по-малко замърсени дрехи и повече аромат - Сърф.

# 644
Благодар.Ще се доверя на Персила.А имат ли, който е за бяло специално?

Общи условия

Активация на акаунт