Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -3

• 116 995
  • 764
  •   1
Отговори
# 720
Съответно реших да заложа на вече провереното и се презапасих с добре познатия Скип.

Е, няма да отида в канала я!  Laughing

Вижте, в Южна Европа - Гърция, Италия, Франция, Испания и Португалия има препарати за цветно, но те по-скоро са изключение. Те си ползват един прах или течен за бяло и за цветно. Не съм видяла в тези държави някой да ходи като клошар с избелели дрехи. Дали наш предразсъдък, защото сме свикнали с продукти за цветни дрехи?

Що се отнася до конкретния Диксан, аз не бих си прала цветните дрехи с него. Евентуално само някакви по-светли, устойчиви цветове, които не пускат.

# 721
  • София
П.П. Би ли споделила откъде си се снабдила с това "чудо"  Wink и на каква цена!
Супер! И аз благодаря.
В кварталния супер случайно попаднах на "зарибяваща" разфасовка за 4 пранета, за 2,60 лв., доколкото си спомням.
Нарочно пуснах прането само с него, без омекотител - усещах миризмата по дрехите, които носех, през целия ден. Нямам забележки за изпирането.
Такаааа...сега да видим откъде ще намеря голяма опаковка Crazy Hug

# 722
Съответно реших да заложа на вече провереното и се презапасих с добре познатия Скип.

Е, няма да отида в канала я!  Laughing

Вижте, в Южна Европа - Гърция, Италия, Франция, Испания и Португалия има препарати за цветно, но те по-скоро са изключение. Те си ползват един прах или течен за бяло и за цветно. Не съм видяла в тези държави някой да ходи като клошар с избелели дрехи. Дали наш предразсъдък, защото сме свикнали с продукти за цветни дрехи?

Що се отнася до конкретния Диксан, аз не бих си прала цветните дрехи с него. Евентуално само някакви по-светли, устойчиви цветове, които не пускат.
Това ме навежда на мисълта да задам един такъв въпрос. Синът ми е отскоро в Италия. Там с баща му са купували някакъв прах марка SOLE, на който не пише за бели ли е, за цветни или е универсален, само има написано че има сода бикарбонат и че пере добре естествено, а бялото изглежда наистина бяло. Обаче на кутийката има указания за ползване на праха за цветни деликатни тъкани 30 градуса, за памучни с неустойчиви цветове 40 градуса, което явно означава че става и за тях. Някой запознат ли е с тази марка и дали може да се пере всичко с тоя прах, че навсичко отгоре са взели кутия за 92 пранета и сега не ми се иска да купуваме друг, а като погледнах другите марки и те наистина не са означени там за какво пране точно са. Засега е прал веднъж на 30 градуса (по мои указания, не  е имало поражения по цветните дрехи)

# 723
  Льоня, Благодаря!   bouquet   Ако беше голяма разфасовката щях да попитам и къде се намира този супер Laughing  Но нищо... След около две седмици обмислям да пътувам до Гърция и ще си взема от там. Дано само да го намеря.....  Thinking Че предишния път си търсех Коколино, но точно този, който исках съответно го нямаше в нито един от магазините и накрая си купих Суплин.

П.П. А някой използвал ли е Диксан гел - Арома Терапи ? Интересуват ме конкретно :
- орхидея и кедър
- магнолия и сандалово дърво

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 12:15 от The_Real_Love

# 724
Аз пък  си мислех  , че  всеки може  да  изрази  мнение, а това че  го смятам  за  реклама си е  мое  мнение. Не ангайирам никой с него.

От  друга   страна  радвам се , че    следиш мненията ми, а това  че не вникваш  в тях  си  е твой  проблем  -  не мой .

Не мога да адмирирам  такова мнение :  Пробвайте   този  наш  подукт  , много е  добър  и  то от човек който  се е регистрирал  само з да рекламира.

Харесвам   смислените  мнения на Дедо , Guess who   и SourCherry  ,а дали   моите постове ти  харесват слабо ме  вълнува. Всеки е   свободен да си мисли каквото си иска. Аз  просто споделих  , че  Тони от  фрешактив , прави  реклама на  фрешактив.  Не виждам  нищо  глупаво  в поста си. 

Добре, Дами, не искам да ви дразня. Освобождавам ви от присъствието си. С две изречения. Не бях дошла да правя реклама. Ако го исках, нямаше да пиша кого представям, а да хваля анонимно и препоръчвам уж пробвани от мен неща. И второ, не ви разбирам, идва човек от сериозна фирма, с качествени стоки и ви предлага информация и помощ. Вие не ги искате?
Пожелавам ви здраве и любов.

Последно, wine, виждам, че си в Пловдив. Да не стане объркване с цените за Персил. Тези, които писах са в електронния магазин. В другия са малко по-високи, защото имаме разходи, които в електронния ги няма , а и клиентите ни плащат допълнително за доставка.

Надявам се поста де не ми бъде премахнат, защото е последен и изразявам коректна и искрена гледна точка.

# 725
Милички, в шкафа ми с препарати намерих един забравен Ariel Básico и искам да го доизхарча. Обаче от него не съм доволна как пере бялото и искам да ви питам мога ли да го ползвам за цветно? Ще ми избели ли дрехите? Ето за този става въпрос http://www.arielespana.es/todo-sobre-los-productos/productos.aspx#Basico

# 726

Добре, Дами, не искам да ви дразня. Освобождавам ви от присъствието си. С две изречения. Не бях дошла да правя реклама. Ако го исках, нямаше да пиша кого представям, а да хваля анонимно и препоръчвам уж пробвани от мен неща. И второ, не ви разбирам, идва човек от сериозна фирма, с качествени стоки и ви предлага информация и помощ. Вие не ги искате?
Пожелавам ви здраве и любов.

Последно, wine, виждам, че си в Пловдив. Да не стане объркване с цените за Персил. Тези, които писах са в електронния магазин. В другия са малко по-високи, защото имаме разходи, които в електронния ги няма , а и клиентите ни плащат допълнително за доставка.

Надявам се поста де не ми бъде премахнат, защото е последен и изразявам коректна и искрена гледна точка.
Тони , съвет - направете си  форум на сайта   и там   си давайте  съветите.
 А  за качествените  стоки  -  само едно ще  кажа. Достатъчно   дълго  време   съм  живяла  в немскогорорящи  страни  за  да познавам   препаратите от  високия   клас. А Domal   и  ORO   са  в ниския- среден  клас  препарати/ Това  Дедо  може  да гопотвърди/ . Не  нзам  защо  но много качествени п марки не  се  внасят - Sil / препарати  за петна /,  Sidolin / почистващи/  .   A сол  за петна си  има  всяка марка  дрогерия.
Не желая  да се  приема  като  заяждане , но дамта се изкара  че  се е регистрирала  едва ли не  за да ни  осветлява. 
Е , Дедо ни осветлява и без  да прави  реклама.
Приятен  ден

# 727
Милички, в шкафа ми с препарати намерих един забравен Ariel Básico и искам да го доизхарча. Обаче от него не съм доволна как пере бялото и искам да ви питам мога ли да го ползвам за цветно? Ще ми избели ли дрехите? Ето за този става въпрос http://www.arielespana.es/todo-sobre-los-productos/productos.aspx#Basico
Praynig Praynig Praynig

# 728
  • España
wdv, използвала съм този вид Ариел за цветни дрехи, не съм забелязала да ги избелва.

# 729
Този  Ariel Basico   е универсален.  Само , че аз  бих  прал  с него   бели и  устойчиви  цветни. Не  знам  защо  но интензивните  цветни  не  бих  ги прал  с тях.  Но   аз  разделям  прането и пера  с различни  препарати. Ако някой  използва  универсален -  мисля  , че няма  проблем. Така , че  смело  го  доизхаби за  смесени , неинтензивно  цветни.

# 730
 Да ви питам за съвет-едно ново поло го "стропах " в пералнята с други цветни дрехи и въпреки наличието на цветоулавящи кърпи се е уцветило в синьо на някои места.Киснах в д-р Спок поизчисти се ама още имаше.Днес в Вениш за цветно-но пак има остатъци. Дайте идея как да го оправя, че сърцето ми се къса? newsm78 Cry

# 731
Бяло ли е това поло? Много се съмнявам, че ще успееш да го оправиш ако е цветно.

# 732
  пробвай   с някой  Entfaerber  /  не  мога  да  гопрееда на бг/  за цветни дрехи, само че   за студена   вода, Има такива  прахчета  на различни фирми. Вадят  цвета  от  тъканта на  вече  оцветени  текстили

# 733
В Пикадили съм виждала на Хайтман, при цветоулавящите кърпички.Имаше за топла и студена вода, но не помня дали беше за бяло или за цветно

# 734
Полото е шарено но на места има и бяло. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт