За тъмните сенки под очите, помощ!?

• 43 752
  • 89
  •   1
Отговори
Нека поговорим за тъмните сенки под очите...
Имам такива - и за съжаление ми придават измъчен, изтормозен и нещастен вид. Опитах с кремчета, маски и прочие. За съня знам, но с малко дете това малко си е мисията невъзможна.
Препоръчайте крем?
Козметичка може ли да ми помогне?
И нещо друго...каквото  и да е!
За сега оставам с коректора и ФДТ и чакам съвети!  Heart Eyes

# 1
Ако някои знае лек, моля да сподели!!!

# 2
Маска със суров картоф, маска с краставица, с пакетчета чай и ... коректор! Rolling Eyes

# 3
И аз имам тъмни кръгове под очите.Лек засега не съм открила.Дано някой знае и ни каже.

# 4
Добре дошла в отбора Mr. Green
Няма лек мацко.От 10 години се боря с тез тъмни кръгове под очите(тоест от както родих първото дете)Вече майка е при мен и си спя колкото искам-мисълта ми е,че не е от недоспиване Rolling EyesПолзвала съм каква ли не козметика.Имам наблюдения,че само крема за очи на Пулана със злато ми помогна миналото лято,но спрях го и пак се почна.То и тогава не изчезнаха де.Намаляха само.Не с ами големи и тъмни,но ме дразнят. Close
Вчера си взех новия коректор на Боржуа-кълна се никога не съм била така впечатлена от коректор за тъмни кръгове GrinningКато порцеланова кукла съм FlutterНе остава следи.А и да спомена,че с ужасно мъничко нанася и на двете очи.Количество-колкото на върха на главичката на топлийка е достатъчно.А струва само 13 лева.Няма да сменя този коректор за никакъв друг Flutter
АМи!Това е от мен! Hug

# 5
Дааа, спасение има май само в коректора.  Cry

# 6
Добре дошла в отбора Mr. Green
Няма лек мацко.От 10 години се боря с тез тъмни кръгове под очите(тоест от както родих първото дете)Вече майка е при мен и си спя колкото искам-мисълта ми е,че не е от недоспиване Rolling EyesПолзвала съм каква ли не козметика.Имам наблюдения,че само крема за очи на Пулана със злато ми помогна миналото лято,но спрях го и пак се почна.То и тогава не изчезнаха де.Намаляха само.Не с ами големи и тъмни,но ме дразнят. Close
Вчера си взех новия коректор на Боржуа-кълна се никога не съм била така впечатлена от коректор за тъмни кръгове GrinningКато порцеланова кукла съм FlutterНе остава следи.А и да спомена,че с ужасно мъничко нанася и на двете очи.Количество-колкото на върха на главичката на топлийка е достатъчно.А струва само 13 лева.Няма да сменя този коректор за никакъв друг Flutter
АМи!Това е от мен! Hug

дай картинка на този коректор на буржоа  bouquet

# 7
  • София
Определено няма спасение, само грим помага. И аз имам откакто се помня, по рождение, то това си е някакъв вид пигментация според мен. Няма нищо общо със съня.

# 8
Определено няма спасение, само грим помага. И аз имам откакто се помня, по рождение, то това си е някакъв вид пигментация според мен. Няма нищо общо със съня.
Абсолютно!Ген си е!Нема отърване Tired
Снимка ще пусна по късно...сега зареждам батерията на камерата Peace

# 9
Коректорът на Буржоа розовее или е жълтеникав?

# 10
Тубичката е като туба на паста за зъби но мъничка.5-6 см е.Не розовее.Жълтеникав е.Аз си взех най светлият.Има номера от него.Но нанася страхотно и не личи.Ползвала съм други дето като ги нанесеш и си личи мазано.Този не е така.Абе страхотен е.И нищо че е малък,ще стигне за дълго.Преди 3 дни бях в същият магазин нямаше ги.Имаше едни с четка и се засилих тях да гледам,момичето ме пита дали съм ползвала новият-и ми го предложи.Бях без грим.Нарочно-за да мога там да го пробвам и да видя ефекта.На секундата реших,че това е неяото което искам.Разкош е! Grinning

# 11
Всички цветове ли жълтеят, понеже на мен ми стоят добре розовеещи?  Flutter

# 12
# 13
Точно!Тъкмо щях да снимам,че не го намерих в нета.Мерси,че помогна Hug
Не знам мила другите цветове дали розовеят...тя мацката направо ми даде този който ми трябва на мен-прецени по кожата и ми лепна идеално Grinning

# 14
Днес при Гала в "На кафе" представиха новаторски американски апарат за борба с торбичките под очите и двоината гуша. Резултатът в зоната около очите беше повече от задоволителен. Някои има ли инфо?

Общи условия

Активация на акаунт