За тъмните сенки под очите, помощ!?

• 43 758
  • 89
  •   1
Отговори
# 75
Дерматолог ми препоръча да пробвам Сernor ОХ. Поръчах кремчето заедно с този серум, който е подходящ за под очите и има избистрящо действие. А дано пък се случи чудото Laughing
Правя си маска с кисело мляко и хума от нямане вече накъде. След ринопластиката сенките ми се задълбочиха още и предприемам отчаяни мерки, че и коректорът вече не е достатъчен. Четох някакъв индийски лечител да препоръчва сок от краставица да се маже при сенки. Правила съм го но не системно, та мисля да пробвам за известно време да мажа всеки ден.
Дерматологът ми каза и за някакви испански пластири с батерии, които имали ефект макар и за няколко седмици само. Действали на принципа на йонофорезата. Излизат 150лв кутията, в която пластирите стигат за 5 пъти. Но общо взето ме до-отчая, че спасение няма  Sad

# 76
  • Варна
letsgo, по едно време се бях вманиачила на тази тема, купувах всичко което евентуално можеше да има ефект....такъв обаче от нищо не видях  Rolling Eyes Сега както вече споделих сенките доста намаляха, мацвам и по едно коректорче и това е....друго спасение няма

# 77
Bubuto, и аз се бях примирила, че ще си ходя синеока, но сега положението е повече от трагично. Слагам по няколко слоя Калърстей по-светъл цвят, отгоре коректор и накрая фдт, който си ползвам и колежките ме питат защо не взема да си сложа малко коректор ooooh! И преди имах сериозни тъмни кръгове, но сега съм буквално синя. И се разшириха, стигат до скулите ми. Tired
Радвам се, че при теб водата има добър ефект. За съжаление при мен няма, винаги съм пила много вода.

# 78
  • Варна
letsgo, при теб доколкото разбрах е след ринопластиката...аз мисля, че това ще отшуми, междувремнно може да си правиш компресчета с лайка.
А това с коректор и фдт...поне при мен колкото повече ги наслоявам толкова повече ми се виждат тъмните кръгове. В момента ползвам на буржоа коректора, след това отдолу преливам с едни на макс фактор....и става добре...

# 79
Да, след като изчезнаха синините от риното сенките ми бяха станали такива. Дано поизчезнат. А към лайката съм алергична.
Я кажете какво мислите за това? Дали с гъбичка ще се получи по-добро покритие Thinking

# 80
Не харесвам с гъбичка, изглежда ми сякаш оставя следи. Движението е по-важно - по-скоро потуване, отколкото да размажеш коректора. Друго важно за кръговете - на енг. има разграничение в продуктите, corrector и  concealer, а на Бг май на всичко се вика коректор newsm78 Та, първото целид а коригира цвета като използва цвят, противоположен във цветното колело, за да неутрализира цвета само (примерно най-широко разпространеното зелен коректор неутрализира червеното на пъпките) а второто е с цвят, близък до този на кожата и прикрива като просто покрива плътно. За сериозен проблем с кръговете, втория тип продукт само ако е ползва трябва да се напласти сериозно, за да прикрие, което понякога изглежда неестествено. За това, цветен за неутрализиране на цвета, и отгоре малко от втория, в леко по-светъл от на кожата цвят, за озаряване. ЦВета се избира според кръговете, някой са по-зелени, някой - сини, някой - лилави, и имат нужда от различни нюанси за да се неутрализират, в ютюб има мнгоо хубави клипчета,описват го надълго и широко. Peace

# 81
Здравейте! И аз се записвам в тази тема...Не съм майка, но в момента се грижа за 3 малчугана (на сестра ми) и покрай тях си отворих регистрация тук, за да си задавам въпросите за децата, а не да звъня на сестра ми непрекъснато...
Много се радвам, че виждам темата за сенките...чак сега разбрах, че са били по рождение...Странно от кого съм ги наследила, защото майка ми и баща ми нямат такива...(поне допреди  майка да се разболее от бъбреци...) та записвам се за да следа темата...   bouquet

# 82
 Embarassed Cry
Здравейте имам дъщеря и тя има сенки под очите тя няма деца и няма грижи и аз ги имам тези сенки под очите от когато се помня.Чудя се защо на вас се получават като не се на спите и от умора а аз си ги имам и да съм се на спала и от починала.Аз не работя не работя наспивам се и нямам грижи може ли някой да ми каже дали по някакъв начин ще мога да ги премахна тези сенки? Simple Smile

# 83
Ако е по рождение, няма как да ги махнеш! Просто има хора с по- тъмна кожа около очите.

# 84
Здравейте!
Попаднах на ревю и мнения за маска за очи eyes cover (против тъмни кръгове и бръчки около очите) и понеже много се впечатлих се разрових из нета и намерих официалния им сайт. В момента са на 50% промоция и се чудя дали да не си поръчам. От това, което прочетох, резултатите са впечатляващи.

Моля ви, ако някой е ползвал тази маска да пише наистина ли има такъв ефект, има ли мисъл да я поръчвам или всичко е рекламен трик и въпрос на грим.

Давам линк към официалния сайт

http://eyescovers.com/bg/?referal=unknown

и от сайта с мненията и ревюто:

http://abcmagazine.pro/azvjtamplu/Respiratio_EyesCover_BG/?esub= … utm_source=285635

# 85
Не си хвърляй парите на вятъра Wink.

# 86
Може би наистина е лудост да повярвам на това.  Wink
Но щеше да е хубаво да е истина.

# 87
И аз имам тъмни сенки под очите. Мисля, че си е от недоспиването. Понякога се мажа с крем и като че ли е  по-добре. Не изледняват, но придава малко по-свеж вид.

# 88
  • София
Наскоро гледах някъде във Фейсбук реклама, коригирано хлътване и сенки под очите с филър ( хиалуронова киселина предполагам). Видимо имаше огромно подобрение, но едва ли е много трайно.

# 89
Наскоро гледах някъде във Фейсбук реклама, коригирано хлътване и сенки под очите с филър ( хиалуронова киселина предполагам). Видимо имаше огромно подобрение, но едва ли е много трайно.

Приятелка си прави мезотерапия в тази зона с хиалурон (ако не бъркам), като наистина има голям ефект, но до определена възраст.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт