За тъмните сенки под очите, помощ!?

• 43 763
  • 89
  •   1
Отговори
# 60
И моите очи са зелени, ама това си личи добре само когато съм нанесла няколко слоя коректори, фдт и дори наскоро открих, че като слагам бели сенки (не блестящи) под очите ефекта е страхотен... все едно ми светят очите, няма нищо общо с иначе измъчения вид.

Ето за пример - тези две момичета имат леки бели сенки  нанесени под очите и около носа и стои много добре и естествено   Wink

Мхм, хайлахтър определно дава по-отпочинал и озарен вид, и аз не пропускам. Чудесен продукт е ето това на YSL някой от 'консултатките' се опитват да го продават като коректор, но има много лека покривност за да е коректор, върху друг коректор обаче озарява много красиво, много нежно  и незабележимо, ако се нанесе правилно въобще не може да се познае че носиш грим.

Иначе от години съм си мислила за някакъв вариант да ми инжектират мастна тъкан или нещо си там, колкото да ги запълни отвътре, да не стоят така кухи. На мен и от горната страна клепачите ми хлътват навътре. Ако се запълнят ще стоят, както след като се събудя - много по-свежа изглеждам без тия тъмни сенки
трайната операция я обсъждахме преди няколко страници, аз каквото проучих, все още е сравнително нова и резултатите не винаги са толкова добри в дългосрочен план. временно решение обаче е да се сложи някакъв филър, Juvederm или нещо такова, но за жалост те са сравнително скъпи (600-900$ са цените които са ми давали за подобна процедура) и средно издържа 6 месеца( новите филъри уж давали година две, но всичко е до организъм и никой не гарантира повече от 6м)

# 61
Тъмните петна под очите се премахват с ранно лягане.
Дори да съм спала достатъчно дълго, на другия ден винаги имам сенки, ако съм си легнала след 2-3 часа.

Прикривам сенките с фон дю тен, защото с пудрата кожата става много суха и си личи, че съм се намазала с нещо, за да прикрия друго нещо Grinning

Наскоро пуснаха една реклама за продукт на Garnier за прикриване на тъмните кръгове под очите. Пробвала съм и други продукти на същата марка и мисля, че и този няма да ме разочарова  smile3521

# 62

Ако са от преумора - да, моите са си по рождение и по 12 часа като спя пак си ги имам, само коректор ми е решението

# 63

Ако са от преумора - да, моите са си по рождение и по 12 часа като спя пак си ги имам, само коректор ми е решението
И при мен е така Peaceсамо когато спя малко са още по-видими.

# 64
  • Варна
Дори да съм спала достатъчно дълго, на другия ден винаги имам сенки, ако съм си легнала след 2-3 часа.

Прикривам сенките с фон дю тен, защото с пудрата кожата става много суха и си личи, че съм се намазала с нещо, за да прикрия друго нещо Grinning

Наскоро пуснаха една реклама за продукт на Garnier за прикриване на тъмните кръгове под очите. Пробвала съм и други продукти на същата марка и мисля, че и този няма да ме разочарова  smile3521
Аз го купих този коректор...не е лош, предлага се 2 цвята, единия много светъл другия много тъмен, не са много покривни. Естествено взех светлия....ако се намацаш директно с него не става....пак според мен да се нанася както се слага коректор...така че това че е на рол-он леко се обезмисля

# 65
  • Провинция
Вчера си направих маска с хума само в областта на носа и резултатът беше МНОГО избелващ,мисля да пробвам и под очите да намажа и да видим дали няма извтли и сенките под очите. Rolling Eyes

# 66
Вчера си направих маска с хума само в областта на носа и резултатът беше МНОГО избелващ,мисля да пробвам и под очите да намажа и да видим дали няма извтли и сенките под очите. Rolling Eyes

НЕ те съветвам, хумата много изсушава кожата, не е подходяща за кожата под очите, прекалено е нежна и тънка!

# 67
Здравейте,преди 2-3 месеца си купих едно кремче на Гарниер казва се Nutritionist,то е за сенки и торби4ки под очите.По4нах да се мажа но не редовно когато се сетя и да ви кажа има ефект.Сега си купих втора тубичка и вече се мажа редовно не казвам че са ми изчезнали но са доста избледнели при положение,че има дни в който спя по 4-5 часа,пак изглеждам по-добре от преди.Само да кажа,че не съм фен на Гарниер,но това определено е добро,не съм ползвала новото ролонче,но засега си оставам с кремчето.Цената в ДМ е 13,40 ако не се лъжа,ако иска някой да пробва аз сам много доволна. Simple Smile

# 68
Bubuto, от крема на Гарниер забеляза ли някакво подобрение или е по-скоро като коректор, само замаскира, но няма друг ефект Praynig

# 69
  • Варна
elinor1985, само коректор си е, няма ефект от него. Напоследък почти се избавих от тези тъмни кръгове....рецептата, която подейства при мен е малко повече физическо натоварване, много вода и лек тен на лицето....само повечко сън не мога да вкарам в комбинацията.

# 70
elinor1985, само коректор си е, няма ефект от него. Напоследък почти се избавих от тези тъмни кръгове....рецептата, която подейства при мен е малко повече физическо натоварване, много вода и лек тен на лицето....само повечко сън не мога да вкарам в комбинацията.
Като гледах рекламата и аз останах с тако впечатление, но нали споменаваха и кофеин newsm78.Аз също вече съм с тен, но пак ми се забелязват Sad

# 71
  • Варна
Пробвай да пиеш повече вода  Peace

# 72
Пробвай да пиеш повече вода  Peace
Ами защо да не опитам, а и сега е лято и е хубаво за целия организъм  bouquet

# 73
  • Варна
Със сигурност няма да ти навреди...аз по принцип вода почти не пия, но тук от 2 седмици понеже съм по цял ден навън с кола без климатик и няма начин  Crazy Добре, че този период вече свърши, но си продължавам с водичката, като гледам как добре се отразява...

# 74
Дами,аз тренирам всеки ден по 30 мин,пия пове4е от 2 литра вода,тъй като не пия кафе наблягам на 4айа,може да се каже,4е водя што годе здравословен начин на живот и пак си имах сенки.А крем4ето,което ползвам в момента,не е това което рекламират и да имам подобрение и според мен не е като коректор.

Общи условия

Активация на акаунт