За тъмните сенки под очите, помощ!?

• 43 766
  • 89
  •   1
Отговори
# 30
adi_jjbj,направо ме отчая,чак операция #Crazy.Взех си един бял коректор и с него става добре,но то все да съм наклепана не е работа.

# 31
Определено ме заинтригува операцията. Момичето на снимката е с забележителен ефект...направо ефект WOW  newsm81
Но дали и в България се правят подобни интервенции или само в САЩ?

# 32
Някой да е ползвал най-новото изобретение на Гарние против сенки под очите? Коректор-крем 2 в 1 Rolling Eyes
http://www.boots.com/en/Garnier-Caffeine-Anti-dark-Circles-2-in- … n-Medium_1039788/

Звучи примамливо, но доколко един такъв продукт 2 в 1 си върши работата? Thinking

# 33
efekta e operaciqta e super, az sym dovolna ot korektora na krylan

# 34
Някой да е ползвал най-новото изобретение на Гарние против сенки под очите? Коректор-крем 2 в 1 Rolling Eyes
http://www.boots.com/en/Garnier-Caffeine-Anti-dark-Circles-2-in- … n-Medium_1039788/

Звучи примамливо, но доколко един такъв продукт 2 в 1 си върши работата? Thinking

Наистина изглежда интересно,но аз от Гарние не съм впечатлена Naughty.Имах едно гелче миналото лято и въобще не забелязах да ми действа по някакъв начин.

# 35
може ли отзиви за този коректор на арт деко...случайно в Дъглас /Карфур попаднах на презентация на гримове на арт деко и гримираше Кирил Чалъков-гримира ме и използва този коректор доста обилно,..хареса ми,също и сенките,но той каквото и да направи ще е красиво Crazy

# 36
може ли отзиви за този коректор на арт деко...случайно в Дъглас /Карфур попаднах на презентация на гримове на арт деко и гримираше Кирил Чалъков-гримира ме и използва този коректор доста обилно,..хареса ми,също и сенките,но той каквото и да направи ще е красиво Crazy
Голяма си щастливка PartyКирил Чалъков е страхотен,но за коректора ме интересува,подчерта ли ти мимическите бръчици/ако имаш Blush/под очите?

# 37
Нямам особено мимически бръчки(на 26г. съм за информация),но много добре се получи-сложи коректор да уеднакви тена,където е синкаво,бледо-при мен е за тази цел по скоро и като база.. Досега не се бях замисляла да ползвам коректор,но може би ще си го купя да пробвам как ще се получи Rolling Eyes..(друго е гримьор да го слага)

# 38
Коректори, които са под формата на стик, стават ли за сенки под очите ?
Или трябва да е по-течен, например като този хваления на Буржоа (в тубичка) или има някои като течно червило ..

# 39
Моето мнение е, че този като стик се разнася по-трудно и много си личат мимическите бръчки/на 24 съм/, но имам леки такива,а с него се по-видими.

# 40
Някой да е ползвал този коректор на Манхатън, пише, че е силно покривен. Ползвала съм обикновения им коректор и не е особено покривен, по-скоро придава блясък, а за този някакви отзиви? Rolling Eyes Дали седи по-изкуствено като уж е силно покривен?
Ето го:

# 41
Моето мнение е, че този като стик се разнася по-трудно и много си личат мимическите бръчки/на 24 съм/, но имам леки такива,а с него се по-видими.

Съгласна. Няма непременно да е така, но в голяма част от случаите стиковете са с неподходяща консистенция за тъмни кръгово; стиковете са направени за пъпки и петна, за под очите трябват по-течни формули. Техниката също е важна - нанася се и се прелива с потупване с пръстче, не с разтъркване.
В тази връзка съм страшно възхитена от L'oreal Touche Magique, хем прикрива кръговете, хем озарява и придава отпочинал вид, и въобще не ми подчертава мимическите бръчки, а и е евтин Wink а вярвайте ми, мнооого съм тествала.

Иначе моите кръгове са наследствени, след много изгубено време и много похарчени пари се убедих че никакви кремове гелове и бабини цярове не помагат, такъв ми бил гена Tired За сега мацам със коректорчета. Стана ми интересно и на мен за операцията, попрочетох, метода е сравнително нов и като се разровиш под рекламните материали на лекарите, мненията са противоречиви, резултата не винаги е траен, има сериозна опасност от увисване на долните клепачи...ще им дам някоя и друга година да го усъвършенстват. Междувременно сигурно ще сложа някакъв филър да ги запълни малко, колкото и да  е краткотрайно (моите са ясно изразени, освен пигментирани  са и хлътнали) но след време, сега все още се възстановявам от друга лицева пластика.

# 42
Коректора на Loreal - Touche Magique много го хвалят Simple Smile Той ще е следващия, който смятам да си взема че и аз съм с кръгове под очите още от малка Tired Последно си взех коректора на Bourjois Helathy Mix, много ми харесва. Течен е, много добре прикрива сенките под очите, разнася се добре, не е прекалено сух, нито прекалено мазен. Наистина течните коректори определено са по-добър вариант за под очите.

# 43
най-много съм доволна от 3-ката коректор на орифлейм, доста покривен(подчертаващ мим бръчици(23)), този на Клуран е по-течен и по-лек...( и по-непокривен)

# 44
Определено няма спасение, само грим помага. И аз имам откакто се помня, по рождение, то това си е някакъв вид пигментация според мен. Няма нищо общо със съня.

И аз съм на това мнение. От безсъние само се засилва повече. Без да ги прикрия никога не излизам отвкъщи. Станало ми е като навик всяка сутрин да прикривам кръгове и петна

Общи условия

Активация на акаунт