За тъмните сенки под очите, помощ!?

• 43 757
  • 89
  •   1
Отговори
# 15
Днес при Гала в "На кафе" представиха новаторски американски апарат за борба с торбичките под очите и двоината гуша. Резултатът в зоната около очите беше повече от задоволителен. Някои има ли инфо?
те и за спрей-тена се убиха да го хвалят в "На кафе", и Соня Васи каза, че така поддържала тен, но аз не останах доволна

# 16
Аз пък бях доволна от спрей тена. Миналото лято карах само на това... никакъв солариум. Само спрей тен на всеки 2 седмици. Ама се грижех много за него де.

Това е грим против сенки http://www.vbox7.com/play:895a4170

# 17
Аз също имам много големи сенки под о4ите,4е и на горен клепа4.Съня въобще не им влияе,а в комбинация с бялата ми,прозра4на и жълтеникава кожа съм като мъртвец,моя като ме види без грим все ме пита дали съм добре.Помага ми само коректор и фдт.Дано намерим и друго решение,но ако е по рождение,както се разбира от писалите до сега, незнам дали има много варианти.

# 18
оооо болната ми тема,от скоро нещо съм се вманиачила и тези тъмни сенки много ме дразнят.Четох нещо за зехтин да се мажеш преди лягане,една беше казала,че след като се намазала веднъж на сутринта ефекта бил Уааау,много голяма разлика....ДА АМА НЕ,ПОНЕ ПРИ МЕН ДЕ .А на друго място пък четох,че трябвало една седмица така и имало ефект,мисля да пробвам ...дано стане след повече мазане  newsm78
За коректора на Боржуа,мисля да го пробвам  Peace,че имам един на еайвън,но нещо вече не съм очарована, а преди много ми харесваше.

# 19
Аз пък бях доволна от спрей тена. Миналото лято карах само на това... никакъв солариум. Само спрей тен на всеки 2 седмици. Ама се грижех много за него де.

Това е грим против сенки http://www.vbox7.com/play:895a4170

Откъде си купила този четворен коректор, от който нанасяш жълтото? Rolling Eyes Гледах в нета и не намерих жълти коректори, да знаеш някои конкретни марки, които да имат жълто? Rolling Eyes Благодаря Peace

# 20
  • на североизток от Рая
  Тъмните сенки под очите са наследствени. Така съм чела и чувала. И наистина спасение няма...И аз съм ползвала крем, гел, коректор, ноооо. Запалихте ме по този коректор на Буржоа и май ще го взема да пробвам и с него. Майка ми е с тъмни сенки, ето и аз така, дано дъщеря ми да не ги наследи от мен.

# 21
От известно време се каня да се подложа на една процедура, не че нямам смелост, но все не мога да намеря време. Може да се инжектира хиалуронов гел, както за запълване на бръчки или уголемяване на устни, но под кожата на долния клепач на очите. Това повдига самата кожа нагоре и редуцира не само хлътването, но и тъмните кръгове под очите. Като се наканя да го направя ще пиша за резултата, а ако се науча и как може и снимки преди и след да кача (за първи път пиша във форума) Simple Smile

Относно спрей тена, аз по принцип съм фен, но като всички процедури има значение и апаратът и продукта, който се нанася. За съжаление във Варна хубави такива няма. Има единствено американския California Tan, на който нито машината нито препаратът са добри, тенът става неравномерен и оранжев. В София има хубави английски апарати и добър препарат в Hollywood Tan (или нещо подобно беше името) на Витошка до Южния Парк, но ми е доста далеч да ходя до там. Ако някой е открил добра спрей тен машина във Варна да каже.

# 22
От известно време се каня да се подложа на една процедура, не че нямам смелост, но все не мога да намеря време. Може да се инжектира хиалуронов гел, както за запълване на бръчки или уголемяване на устни, но под кожата на долния клепач на очите. Това повдига самата кожа нагоре и редуцира не само хлътването, но и тъмните кръгове под очите. Като се наканя да го направя ще пиша за резултата, а ако се науча и как може и снимки преди и след да кача (за първи път пиша във форума) Simple Smile
Моля те дай пове4е информация ако си се насо4ила към някой салон и как е като цена процедурата?

# 23
Засега нищо не мога да кажа. Няма смисъл да тръбя докато не го изпробвам на свой гръб, само съм проучвала въпроса, но съм отворена за предложения и лични мнения ако някой си е правил тази процедура.

# 24
Дано наистина е ефективно!   Praynig

# 25
И аз се записвам да следя за идеи, защото определено имам нужда. Сенки под очите имам от доста време. Не ми пречеха тъй като не бяха чак толкова изразени. От известно време обаче ми се появи витилиго - бели петна точно под очите. И заради тях частта от сенките, която остана да се вижда стана по тъмна, по-забелязваща се. Така че вече се замислям за начини за корекция. От това, което прочетох дотук се насочвам към ФДТ и коректор. Да чукна на дърво, имам сравнително хубава кожа и досега не ми се е налагало да ползвам почти никаква козметика, дори и крем за лице съм употребявала съвсем рядко. Затова не съм много запозната с действието на ФДТ и коректора. Но доколкото виждам ФДТ се използва зя покриване на пъпчици и др. недостатъци, затова май за мен по-добър вариант е коректора. Все пак ще ми бъде полезно мнение на запознатите, за окето предварително ви благодаря.   bouquet

# 26
аз ползвам тройката коректор на орифлейм( като го правя точно както показва  в клипа  Aya_Cuervo ), но мисля да си купя като изляза по магазинете в понеделник и този на Буржоа, който една мацка похвали

# 27
Момичета, не се лъжете да си инжектирате каквото и да било под околоочния контур! Аз от дете имам сенки под очите и също исках да си инжектирам някакъв filler, защото нищо друго не помага. Но като прочетох за какво става въпрос и се отказах. Значи, проблема е наистина генетичен, захващане на кожата за мускула отдолу, без достатъчен слой мастни клетки. Прави се лазерна операция за отделяне и "засаждане" на мастни клетки. Всякакви други инжекции са направо опасни! Независимо дали са с мастна тъкан от собствените ви бедра или с рестилан или с нещо друго. Снимките са покъртителни! Остава варианта или коректор или истинска операция. Ето и източника на това, което описах:

http://drseckel.com/surgical-procedures/result-oriented-removal- … s-under-the-eyes/

Пробвала съм каква ли не козметика, от скъпа по-скъпа, но няма ефект. Никога не купувайте кремове, на които пише, че са едновременно за торбички и сенки под очите! Правят сенките още по-дълбоки!

За сега реших да си взема някаква основа за грим, ще пробвам на GOSH, много я хвалят, за ми стои коректора по-дълго, че ми омръзна да го оправям през 2 часа.

А по отночение на съня, важен е, но за цялата кожа. Просто, от недоспиване цялата кожа се отпуска и увисва лекичко и сенките изглежтат по-дълбоки. А недоспиването личи най-много по устните. Напукват се.

# 28
За съжаление май си права adi - ГЕНЕТИЧНО Е!!! При мен се ту потъмняват- ту изсветляват малко, но все си ги имам! В момента работя на смени и нощната смяна ми се отразява пагубно! Безсънието си ми личи в тези грозни тъмни кръгове  Cry И аз все купувам кремове за околоочен контур с надеждата нещо да помогне! Сега мисля да взема PLANTER'S Perfect eyes! Някой да е го е ползвал?

# 29
Габи, аз вече съм патила от такива комбинирани продукти, за торбички и сенки едновременно и не бих го купила. Стягащият ефект помага само при подпухнали очи, например след като съм плакала   Shocked

Иначе правят сенките още по-дълбоки и тогава и коректор не помага.

В Белгия дерматологът ми предписа Cernor XO лекуващ коректор: 

http://jdmedicals.com/display.php?show_item=5&show_sub=9

Хвалят го много, но аз направих тежка алергия към него. Препоръчвам да се внимава с него.

Общи условия

Активация на акаунт