Хубава българска традиция ли е абитуриентския бал....

• 58 952
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 225
Ох, оуи, оуи, сивилизасион.
Сигурно заради френската филология не харесвам някои български традиции.
Поне френски да харесвах, ама и тях толкоз.
 Laughing
Просто човек има различни представи за такова мероприятие Simple Smile
Щом намирате смисъл и ви харесват, ок.
Аз не намирам такъв и смятам да ги прескоча, това е Simple Smile

# 226
  • Sofia
традицията си е много хубава,но в последните 10-12год.претърпява драстична промяна...много напъни и демонстрация  #Crazy

# 227
Случвало ли ви се е да се изчервите от срам заради действията на някой друг? Танцът с пиле ме кара да се чувствам точно по този начин. И изобщо нямам предвид най-нормална ръченица.

# 228
Случвало ли ви се е да се изчервите от срам заради действията на някой друг? Танцът с пиле ме кара да се чувствам точно по този начин. И изобщо нямам предвид най-нормална ръченица.
Заинтригува ме - какъв е този танц с пиле, който не е ръченица. Честно, не знам. Да няма някакви мръснишки елементи?!  Mr. Green

# 229
Заинтригува ме - какъв е този танц с пиле, който не е ръченица. Честно, не знам. Да няма някакви мръснишки елементи?!  Mr. Green

И аз не бях чувала за такова нещо, ама го видях в готварския, имаше тема как се прави такова пиле. Направо се шокирах, аз също бих се изчервила, но тъй като не знам за такава традиция няма и да я приложа, това с циганския оркестър също  Mr. Green

# 230
  • Sofia
танца с печено пиле е за сватба и шаферката танцува ръченица,а кума иска да вземе пилето,но трябва да плати подобаващо за него.....наистина е много досадно

# 231
Ето и едно абитуриентско клипче, http://www.vbox7.com/play:c788b5cb към края става най-интересно.

# 232
  • Кацнала на едно дърво.
Чувала съм за танц с печено прасе.  Joy
Но е криза, все пак.
Може хората да са минали на пиле.  Laughing

# 233

За съжаление няма мръснишки елемент.  Laughing Някой (май булката, но не съм сигурна), танцува нещо като ръченица, но държи високо над главата си печето пиле, а някой друг (май кумата), трябва да се опита да го вземе. Това веднъж съм го наблюдавала и ми беше много неприятна гледката.

Василисе, танц с прасе би било доста интересно.  Laughing

# 234
Може би е за младоженеца - той с прасе, а булката с пиле..
Някои булки могат и с прасе де  Mr. Green

# 235
ами аз на две шаферки съм пирсъствала - една с торта, една с пиле. и кумът и кумата танцуват да им ги вземат.

# 236
Разсмяхте ме с тези прасета и пилета  Laughing Аз, като съм вегетарианка, дали мога да го играя този танц със соево пиле, или с моркови, да речем  Laughing

А за сватбите- още един отрицателен глас  Crazy То да беше българска, традиционна- бива, да беше вносна- ОК, но комбинацията между двете, плюс солидно ориенталско влияние и булка с бяла рокля (малко бременна) ми идват в повече.
Може би разбрахте, че аз хич не обичам традициите, та каквото и тема да се пусне за някаква традиция, мен ме бройте против  Whistling

# 237
ами аз на две шаферки съм пирсъствала - една с торта, една с пиле. и кумът и кумата танцуват да им ги вземат.

А гостите размахват пържоли.

# 238
А това пиле ( че ми стана интересно) печено е, и тя го държи с голи ръце над бялата рокля и играе ръченица, така ли? Не капе ли мазнина от него. Опитвам се да си представя сцената просто , булката с току що надената халка, чиста и гримирана държи пиле над стройната прическа ... а ако има и от онези ръкавици, на които една гайка им се закача за средния пръст... картинката е пълна, жалко, че не съм виждала.

# 239
Аз, като съм вегетарианка, дали мога да го играя този танц със соево пиле, или с моркови, да речем  Laughing
Най-добре - с голяма, сочна, кисела зелка  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт