Имате ли нещо против.........?

• 8 017
  • 207
  •   1
Отговори
# 30
Не, нямам. Предпочитам да не го взема гол или пък да не видя голо детенце само защото някои родители страдат от предразсъдъци
Услужвали сме с блузка, потник и пантофки съвсем доброволно.  След това си ги изпирам и изглаждам.

# 31
Случваше се често със синът ми, докато ходеше в една частна детска градина. Дразнеше ме много. Винаги съм го изпращала с резервни дрехи. Веднъж ми го докараха вкъщи с розови маратонки doh Полудях.
Смятам, че това се дължеше на абсолютното безхаберие на учителките. В детската, която ходи синът ми сега, вече година и половина нито веднъж не се прибра с друга дреха. Ако все пак се случи няма да го преживея тежко, защото наистина ще е инцидентно.

# 32
Не, нямам. Предпочитам да не го взема гол или пък да не видя голо детенце само защото някои родители страдат от предразсъдъци

За съжаление, това в България е силно развито. Аз бях същата и представите ми за детска градина бяха коренно различни. Тук спят на земята на матрачета всички в стаята в която играят например  Grinning На мен ми звучеше шоково отначало, но сега виждам във всичко само плюсове  Peace

# 33
  • София
Нямам нищо против.Даже се е случвало.Веднъж отивам да взема малката и едно момченце си беше изцапало доста резервната блузка,след като си намокрило и тази,с която сутринта дошло. CrazyА отиваха някъде с майката.Съблякохме блузката на дъщеря ми,че момченцето прецени,че не е много момичешка и става Laughing,а на дъщеря ми облякохме резервната блузка на друго момиченце,която майка му ни даде. CrazyАко ме разбрахте,де.

# 34
Нямам нищо против.Даже се е случвало.Веднъж отивам да взема малката и едно момченце си беше изцапало доста резервната блузка,след като си намокрило и тази,с която сутринта дошло. CrazyА отиваха някъде с майката.Съблякохме блузката на дъщеря ми,че момченцето прецени,че не е много момичешка и става Laughing,а на дъщеря ми облякохме резервната блузка на друго момиченце,която майка му ни даде. CrazyАко ме разбрахте,де.
Похвално,съблякохте дрехите на дъщеря си!А майката ако си беше носила 2 комплекта или един за излизането с детето ,нямаше да се налагат тези не хигиенични смени и маневри!Организация е всичко,но май на много хора не им се занимава!

# 35
О.к. разбирам, ако детето е познато, но не съм длъжна, да одобрявам това че, дрехите на детето ми циркулират из цялата група.

# 36
  • София
а ако беше изцапало и намокрило и двата резервни комплекта....
стават аварии...чак пък толкова нехигиенично за няколко часа да поноси чужда блуза....

# 37
  • София
 Rolling Eyes
Ми може и да не е похвално,но чак пък да съм направила нещо лошо-не съм.Дали трябва да се оправдавам,че забавачката ми е долу във входа и само трябва да се качим на асансьора с детето?! TiredДва комплекта не може да има,защото нямаме гардеробчета ,забавачката е почасова и прочие.
Нехигиенични били....че те по цял ден тия деца са заедно,бършат се сигурно и с едни и същи кърпи...айде няма нужда,не съм и свалила бельото на дъщеря ми и да го дам на друго дете.
Франческа,при нас са 15 деца,познавам ги всички,повечето са ни съседчета.Е,не знам колко често се къпят...

# 38
Похвално,съблякохте дрехите на дъщеря си!А майката ако си беше носила 2 комплекта или един за излизането с детето ,нямаше да се налагат тези не хигиенични смени и маневри!

Хайде стига, де, вие съвсем откачихте  Joy
Добре, че не съм заобиколена от дребнави хора  Wink

# 39
  • София
Бършат се...в градината си взимат и си пият и от шишетата подред да си опитват водите...гушкат се, целуват се , хапят се, ходят на едни тоалетни... баш блузата ще им е проблема....Simple Smile а предполагам повечето хора си водят децата и им слагат прани и чисти резервни дрехи също така....Simple Smile
то по същата логика като им изперат чаршафите както не са надписани кой на кой е....ужас направо... същото нечистоплътие Wink

пак подчертавам - не става дума за гащи....там вече съм против.

# 40
  • София
Ми в нашата забавачка всеки понеделник нося кърпа.В петък си я прибирам да я пера.Има  15 кърпи в банята Laughing.Силно се съмнявам улисани в игри да си търсят точно тяхната кърпичка.

Добре, че не съм заобиколена от дребнави хора  Wink

Peace
Сега се сещам,че докато дъщеря ми ходеше в държавна градина,понеже бяха много деца,редовно я намирах обута я с чужди чорапи,я с чужди обувки.Нали се обличат сами или поне се опитват,ставаха често грешки. LaughingНе съм се и замисляла да ми е неприятно...беше ми смешно.а се имам за средностатистическа нормална жена по отношение на хигиена и чистота. FlutterДа не говорим,че имаха и циганчета в групата. Laughing

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 20:45 от Валенцето

# 41
Ако е инцидентно не бих реагирала , но да се превръща в практика не съм съгласна . Аз винаги му слагам в раницата дрешки - изпрани и изгладени и съм спокойна , че ако се залее със сок примерно ще има с какво да го преоблекат .
Някак си не ми върви да облекат друго дете с нашите дрехи , а ако моето се намокри да си стои така въпреки , че съм занесла всичко необходимо .

# 42
Някак си не ми върви да облекат друго дете с нашите дрехи , а ако моето се намокри да си стои така въпреки , че съм занесла всичко необходимо .

Това не става, разбира се. Нали всяко е занесло. Просто понякога се случва да се разменят. Не мисля, че е кой знае каква трагедия това  Simple Smile

# 43

Там е проблемът. Не на всяко детенце са му приготвили резервни дрешки в раничката.

# 44
  • София
Не се е случвало.
Единствено веднъж с екипа за плуване ми върнаха малка хавлиена кърпа с кола. Дъщеря ми веднага каза, че била на Явор Петров (примерно). После пък нашата поизчезна.
Не мисля, че бих се подразнила от подобни "размени", стига дрехите на дъщеря ми да стигат обратно у дома в някакъв момент.

Общи условия

Активация на акаунт