Имате ли нещо против.........?

• 8 009
  • 207
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не, нямам нищо против.
Случвало се е да си размени блузка с друго дете след обедния сън.
Случвало се е и да му облекат нещо от оборотните там дрехи, ако неговите са свършили.
Това въобще не може да ме притесни.

# 136
  • Някъде по Дунава
Аз съм против,но в градината където ще ходи дъщеря ми знам че правят така.Ползват чужди дрехи и памперси.

# 137
  • Неизживени спомени
Против съм!Веднъж се се да е с чужди обувки и чорапки,най-вероятно ако са се обували сами децата,да са ги сменили!но по се дразнех от това да му слагат чужд памперс.Все пак са надписани и ясно се вижда на кое дете е памперса.С един разговор се оправят нещата Peace

# 138
Против съм!Веднъж се се да е с чужди обувки и чорапки,най-вероятно ако са се обували сами децата,да са ги сменили!но по се дразнех от това да му слагат чужд памперс.Все пак са надписани и ясно се вижда на кое дете е памперса.С един разговор се оправят нещата Peace

Памперса втора употреба ли е, че чак и надписан, и да имате против  newsm78

# 139

Надписан е, защото е скъп... Не може да сложиш на Д-то на детето евтин памперс, не е класно  Crossing Arms

# 140

Не,но едни ползват такива за 10 лева ,а други за 40 лв като качествено и откъм материал са различни!Ако е масова практика не е препоръчително,както и за дрешките ,а ,че различните деца могат да се обринат от някои вид пелени е всеизвестно,и това,че ползва едните трябва да се спазва и уважава от другите!

# 141
При нас не се надписваха, но си стояха в шкафчето на всяко. По неприятното е, че имаше родители, дето все "забравяха " да си донесат... Било ми е неприятно, не крия, купувах и "Памперс" и не са евтини...

# 142
Не ми е приятно, но ми се е случвало на два пъти - един път малката беше облечена с тениска, която не беше нейна и един път и бяха разменили чоропогащника с едно друго детенце. И в двата пъти попитах защо така - станала била грешка /тя има комплект резервни дрехи даже по две от всичко/ - очевидно тонът ми е изразявал неодобрение, защото повече не се случи. Peace Тъй като тя имаше алергия към млякото като бебе и много чувствителна кожа в нас нейните неща се перат отделно с бебшки прах и без омекотител все още - от хигиенна гледна точка не съм съгласна.

# 143
Мм, да, неприятно е. Говори с лелките, ако трябва и с управата на градината. Освен ако не е записано някъде, че така трябва да се прави (не вярвам да има писано правило), би трябвало да уважат твоите изисквания.

# 144
  • София
Случи се веднъж Иво да се върне с гащи, които не бяха негови. Беше малък, не беше ли познал, че не са негови-не знам. Честно казано, не ми беше приятно. Бяха едни такива..... размъкнати, каквито не бих обула на детето си. Вечерта ги изпрах, изсуших и на сутринта ги върнах.
Това, че бельо на Иво е било давано на друго дете не ме впечатлява толкова. Не че нещо, ами просто повече не го виждам. Whistling Разбирам госпожите и лелките-спасяват положението, ползват дрешка на друго дете, когато майката на "закъсалото" детенце не е проявила достатъчно съобразителност да осигури резерви в раничката (когато се е случвало, винаги са ми казвали, че са давали дреха на Иво на еди си кое дете, като са се извинявали, че се е наложило) . Няма да оставят детето по голо дупе. Да де, ама същата тая майка, някак си, не може ли, ако обича, да върне това, което й е било заето временно. Не става дума за това дали отново ще обуя носени от друго дете гащи на моето или не.

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 23:33 от Vivi

# 145
  • София

Laughing И аз това си помислих.
Чудя се какво толкова се впрягате, след като децата в градините така и така си мешат лиги, сополи, вилици, чаши и т.н., та за едни дрехи сте се хванали...

# 146
 Детото съм го взимала 1-2 пъти с "Памперс" .За 1-2 часа след обяд не се е алергизирал, въпреки непоносимостта му към алоето.
Купувах "Либеро", докато пикаеше в памперса. Когато почнаха да го слагат само за всеки случай купувах някакви безмаркови, които изкарваха едно напикаване без да пропуснат. Никога не съм имала против да сложат от нашите памперс - гащи на друго дете независимо кои.
Забравящите майки не ме интересуват, важното е децата да са добре.  Може да се случи и на мен да забравя или днес да се напикае N пъти, а аз да имам N-1 памперса или комплекти за преобличане.. ако го намеря гол дали ще ми е по-драго. А и простинало дете е потенциален болен.

# 147
  • Неизживени спомени

Надписан е, защото е скъп... Не може да сложиш на Д-то на детето евтин памперс, не е класно  Crossing Arms
изказването ти е  ooooh!
 яслата държат да се надписват памперсите и, да не съм съгласна да купувам скъпи памперси и да му слагат някакви евтини и неотговарящи на номера! Т.е по-малки
 tanyatais го е казала много правилно!

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 09:25 от Дяволита

# 148
Не държах да са скъпи, а просто да са нашите памперсите, защото дъщеря ми правеше страхотни дерматити от смяната на марките.

# 149
  • София
памперсите се надписват, защото децата носят различен размер, най-малкото. освен това, всяко дупе е свикнало с дадена марка и може да се изрине от друга.

Общи условия

Активация на акаунт