Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №2

• 77 442
  • 711
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Калинке -Малинке,бях те отписала бе слънце-никаква те нямаше тези дни и си викам-айдеее,отече Hug

Абе съвсем изключих!   bouquet Покрай малката, напоследък не се спирам и не се и завъртам около компа. Днес съм стриктна - солта, кафе, черешки, джоджен (чайовете нещо ми се губят днес  Rolling Eyes), утре пак.

Понеже съм на череши през този детокс, чудих се как да пия солта сутринта. Обикновено в чашка сипвам малко от фреша и солта, и така пия. Тази сутрин сложих натурален сок зелена ябълка. Учудих се колко добре се разтвори солта, пък и почти не се усеща така. Който иска да пробва!  Peace

До обяд много ме боля глава, бях в движение и нито кафе пих, нито води. Явно наистина има значение поемането на течности. Поне при мен е така, колкото повече пия, по-леко минава детокса!

# 691
На мен страшно ми си виеше свят до обяд ,обаче вече съм добре ,незнам колко литра погълнах ,но на всеки половин час съм в тоалетната ,обезводних се Laughing.

# 692
и на мен цял следобяд ми се вие свят, вече ми треперят краката, не усещам глад а само слабост.. незнам дали ще мога да издържа и утре, ако си сваря един картоф за вечеря много ли ще наруша регламента? За съваление аз имам 'способността' да припадам като събера границите, няколко пъти ми се е случвало та за това ме е страх малко..

# 693
  • София
и на мен цял следобяд ми се вие свят, вече ми треперят краката, не усещам глад а само слабост.. незнам дали ще мога да издържа и утре, ако си сваря един картоф за вечеря много ли ще наруша регламента? За съваление аз имам 'способността' да припадам като събера границите, няколко пъти ми се е случвало та за това ме е страх малко..

Чай с мед и лимон не помага ли?
На сок ли беше или на плодове?

# 694
на фреш вода и чай, и мед разбира се  даже с лъжицата си хапнах мед.. за малко се оправям и след това пак 'омеквам'

# 695
Щък, само сока от 1 грейпфрут не е ли малко за цял ден? Rolling Eyes
Смятах,че е добре 2-2,5 литра вода 2 кафета чай и сока на един грейпрфуд.Явно съм объркала.
Днес Вода 3л. 1 кафе чай и ягоди около половин кило.
Качих се и на кантара който си ме зарадва  Grinning
Сега ще изпъна един чай- Раче  Wink от нашия.
И после ще мушна пак някоя ягода.Определено съм намалила мерките  Hug
Успех на всички  

# 696
                              Аз съм като вчера: 2 кафета, 1 грейпфрут, вода колкото поеме  Twisted Evil, един чай. Спи ми се, та две не виждам... но на мен ми се спи още от неделя. И свят ми се вие чат-пат... но се надявам да се чистя по-добре. Защо всъщност му се вие свят на човек, като започне някаква детоксикация? Мислих, мислих уикенда и така и не измислих нищо  Thinking. Утре съм на фреш от ябълки и лимон (и зехтин вечерта, заради черния дроб). Кога приключва детоксикацията? И как горе-долу (че изчетох света за два дни и всякакви пюрета и глупости са ми в главата - вече не помня кое за кое беше)?

# 697
Или аз нещо не разбирам, или някоя от вас бърка! Rolling Eyes

1 грепфрут е прекалено малко за детокса! Д-р Михайлов изрично казва поне 2 литра сок дневно, поне още толкова вода + чай. Peace С този зверски глад едва ли ще постигнете по-добри резултати. Rolling Eyes И откъм изчистване на токсините и откъм отслабване.
Това разбира се е мое мнение и не ангажирам никого с него. Wink

Викито, не съм много сигурни, но мисля, че зехтина не е позволен по време на детокса.

# 698
  • България
Или аз нещо не разбирам, или някоя от вас бърка! Rolling Eyes
1 грепфрут е прекалено малко за детокса! Д-р Михайлов изрично казва поне 2 литра сок дневно, поне още толкова вода + чай. Peace С този зверски глад едва ли ще постигнете по-добри резултати. Rolling Eyes И откъм изчистване на токсините и откъм отслабване.
Това разбира се е мое мнение и не ангажирам никого с него. Wink
+1  Peace, внимавай да не си докараш и йо-йо ефект.

# 699
...Викито, не съм много сигурни, но мисля, че зехтина не е позволен по време на детокса.
                                 Това май не трябваше да го намесвам в тази тема (за да не подведа някогоPeace. То не е според този детокс, просто се опитвам да комбинирам два варианта в едно. Надявам се да не се окаже лоша идея в крайна сметка  Rolling Eyes. Все пак този приключва (без захранването) утре вечер, нали?
                                 С един грейп не гладувам, добре ми е... обаче затова и питах вчера - ако трябва повече ще хапвам. Гледам уж да го разпределям на части, да не е на 1-2 пъти. Но ако нещо бъркам ми е важно да ме поправите. Иначе гледам да се движа порядъчно през деня, ходя пеш безцелно из разни баири - две змии щяха да ме изядат днес  Crazy.

# 700
И аз завърших успешно втория ден с около килограм ягоди,няколко глътки бира  Crazy вода незнам точно колко и чай от джоджен
Много мина,малко остана,ще избутаме и утре  Whistling

# 701
  • България
Най-добре прочети 1-ва страница от темата. Там е описано много подробно.

# 702
Най-добре прочети 1-ва страница от темата. Там е описано много подробно.
                               Това е към мен, нали   bouquet? Чета, но не мога да се ориентирам дали се прави захранване само след детоксикация на сокове или след всеки един от вариантите?

# 703
Викито, погледни първа страничка и ще ти стане ясно, защо трябва да се приемат повече плодове.
Детокса продължава и утре включително.

Аз днес изпих промишлено количество чай. Чак съм изненадана от себе си. Но това, защото водата която пия свърши, имам друга минерална под ръка, но не ми харесва и предпочитам чай.

Викито, след всеки един от вариантите се прави захранване!

# 704
  • България
Това захранване е при двата вида детоксикация - с фреш /череши, ягоди/ и при грейпфрут с белтъци. Обърни внимание при грейпфрутите с белтъци колко много се яде! Единствено при детоксикацията с ГИ захранване е малко по-различно, но отново е описано. Успех и не върши глупости, защото е опасно! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт