Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 29 761
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте:)Ех,този женски месец как ни изненада със сняг на парцали  #Crazy
VioletaSD бързо оздравяване Praynig
Момичета какъв  прах ползвате за бебоците?Аз съм с "Тео бебе" но нещо не ме кефи.Чудя се за тоя Персил сензитив дето го рекламират.Някои ползвал ли го е?
Аз пера със Персил Сенситив гел,много съм доволна  Peace Е,упорити петна от моркови и пюрета излизат в комбинация с препарат за петна,но иначе определено съм много по-доволна в сравнение с Тео бебе.Иначе има и Ариел сенситив,него не съм пробвала още.Има и още един бебешки Сано Максима,горе-долу го бива,много го хвалят някои майки,ама аз нещо не го харесах.  Hug Пробвай с Персила,определено ще останеш доволна и ще видиш разликата Simple Smile

# 256
Здравейте:)Ех,този женски месец как ни изненада със сняг на парцали  #Crazy
VioletaSD бързо оздравяване Praynig
Момичета какъв  прах ползвате за бебоците?Аз съм с "Тео бебе" но нещо не ме кефи.Чудя се за тоя Персил сензитив дето го рекламират.Някои ползвал ли го е?

Препоръчвам ти горещо Сано максима сензитив!Освен всичките му качества,е и невероятно икономичен-от ноември пера с него,и още не съм свършила първия пакет,който е от 1200 грама!!!!

# 257
Забравих да кажа,че аз пера и моите дрехи със сензитив,защото съм алергична.И се обринах от персил сензитив,купен от тук.Ако е купен отвън,е с високо качество.

# 258
  • Пловдив
Забравих да кажа,че аз пера и моите дрехи със сензитив,защото съм алергична.И се обринах от персил сензитив,купен от тук.Ако е купен отвън,е с високо качество.

Много е индивидуално това с алергиите, аз точно по тази причина пера с него и нищо ми няма.Купувала съм от тук, от Турция - еднакво добър е за мен..Твоята кожа явно е адски чувствителна към препарати.

# 259
Благодаря ви мамчета за бързите отговори. HugУтре съм на пазар в мола и това ще е една от задължителните покупки ,надявам се поне един от двата да ги има там.Изглежда сме с чуствителна кожа ,от най малкото потъркване се обрива и нашата педиатърка ми препоръча да сменя праха.

# 260
  • Пловдив
Благодаря ви мамчета за бързите отговори. HugУтре съм на пазар в мола и това ще е една от задължителните покупки ,надявам се поне един от двата да ги има там.Изглежда сме с чуствителна кожа ,от най малкото потъркване се обрива и нашата педиатърка ми препоръча да сменя праха.

Сменяй..Тео-то е боклук, като повечто бг и румънски препарати.

# 261
  • Бургас
Здравейте ! Брр,... студено е пак навън  cold
Вили,бързо оздравяване на малкия бонбон  Hug

За прахове виждам си говорите,моята пък педиатърка каза да пера само със сапун /на ръка пера все още/ и се чудя какъв сапун да взема. Досега бяхме с Тео-то ама не съм доволна много. Има ли друга марка сапуни за пране,че май всички сапуни са за къпане?

# 262
  • Пловдив
Здравейте ! Брр,... студено е пак навън  cold
Вили,бързо оздравяване на малкия бонбон  Hug

За прахове виждам си говорите,моята пък педиатърка каза да пера само със сапун /на ръка пера все още/ и се чудя какъв сапун да взема. Досега бяхме с Тео-то ама не съм доволна много. Има ли друга марка сапуни за пране,че май всички сапуни са за къпане?

Стига с тва пране на ръка, 21 век сме..Твоята педиатърка да дойде да пере  Mr. Green

# 263
  • Бургас
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ами изрично ми каза на ръка да пера. Може би защото Диманка получи един обрив зад ушичките ,не я знам ....
/пф,замислям се дали да не я сменя вече,педиатърката /
Та сега сапун не мога да измисля с какъв да пера  ooooh!

# 264
  • Бургас
на ръка  newsm09
аа не благодаря  Crossing Arms
И ние сме със персил сензитив. Понякога и ариел слагам, но изплаквам по 2 пъти. Омекотител слагам силан сензитив. Другите мноооого ми миришат, все едно съм се обляла с парфюм.

# 265
Айде аз пак да се намеся Simple Smile Сега,аз пера с немски Персил Сенситив.За нас също купувам прахове от чужбина  Peace Убедила съм се,че по нашите магазини праховете,както и доста други неща са пълни боклуци.Извинявам се за израза,ама така си е Simple Smile До нас има един магазин ( до Краснодар ), продават перилни и почистващи препарати,внос от Германия,Англия,Белгия и т.н.Абе с 2 думи качествени неща и на 100 % са си внос.Там също съм виждала и сапуни за пране,даже ми направи впечатление,че има тип "домашен сапун",само че в подобрен вариант,тоест с разни приятни аромати,така че Sunny Sky, ако искаш кажи да ти обясня къде се намира точно магазина и да го посетиш  Peace Пък и за другите мами се отнася,ако искате повече инфо,викайте,ще обясня Simple Smile
За прането на ръка.....и аз не го разбирам туй нещо....   Simple Smile
Пък за обриването,то може и като переш на ръка да не се изплакват хубаво дрехите и за това така да се е получило. Съветвам те да си переш с пералнята,просто да пускаш още един допълнителен цикъл за изплакване  Peace
Благодаря за подкрепата момичета,златни сте!  newsm51

# 266
  • Бургас
Вили,тя сигурно си мисли ,че е от праха обрива или и аз незнам.
Този магазин ,пиши къде се намира ,ще го посетя непременно . Благодаря ти много !  smile3525

# 267
  • Бургас
Вили бързо да оздравявяте  Praynig ние капките ги слагаме в биберона от шишето и все едно цока от шише,а също ако си давала инфакол и го пазиш може да ползваш пипетата,дано бързо да се оправи малката  baby_neutral
междо другото една приятелка ми каза 4е малките не усещали, когато ги боли гърлото,незнам дали е така ,ако това малкото успокоява,4е поне не я  боли

# 268
  • Бургас
относно праховете  -сано максима те4ния ползвам отвреме на време,но има многооооооооооооо силен аромат и за това го избягвам
ина4е съм с тео бебе май не съм много доволна,но приятелките ми ползвали персил сензитив и като ви слушам и вас взема да мина на него ,персил бях взела от турския един 4увал еййй ужасен прах няма свършване и затова не взех персил сензитив,
  в едно магазин4е на кирил и методий за препарати 4овека ми обясни ,4е вси4ки прахове ,които са сензитив стават за бебоци

# 269
Да,в това магазинче има и Ариел и Персил,донесени от Германия.Малко по-скъпи идват,ама поне знаеш,че не ги разфасоват в Бг и не им добавят това-онова.
А за прането на ръка-как бе?Правилно са ти казали момичетата-пускаш колкото искаш допълнителни плакнения.И ако се притесняваш,че бебето има алергия,временно не слагай омекотител.Или ползвай такъв без аромат.

Общи условия

Активация на акаунт