Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 62-ра тема

• 119 897
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Леля Ог тези чушки на плитка направо  Shocked не знам от къде ти идват наум ама мноооого ми хареса, както и онези кокичета от лук и чесън  smile3501

# 256
След всичките вкусотии които сте показали от мен една обикновена зеленчукова супа.

# 257

А тия твойте мечешки лапи много ме заинтригуваха  newsm78 Тичам в твойта тема да видя дали ги има  Peace

abet, току-що написах рецептата - "меча лапа" с риба, нещо днес връзката ми с форума повече я няма, отколкото я има. Laughing

Селма, благодаря ти, нали знаеш, че съм фен на руската кухня!   bouquet

Venetta , ще изтраеш колкото трябва, пък като се прибереш вкъщи, както се изразява моят мъж, ще се извиниш на организма си. Grinning   bouquet

# 258
Леля Ог тези чушки на плитка направо  Shocked не знам от къде ти идват наум ама мноооого ми хареса, както и онези кокичета от лук и чесън  smile3501
   Леля Ог наистина има много изящна фантазия. Heart Eyes Чак ми е любопитно,що за човек се крие под всичките тези трогателни творения. Flutter Hug

Селма, благодаря ти, нали знаеш, че съм фен на руската кухня!   bouquet
   Тогава те черпя с един руски винегрет. Wink  Hug

# 259
   Тогава те черпя с един руски винегрет. Wink  Hug

Направо си прибрах цялата чинийка, да не се чудиш къде е! Grinning  bouquet

# 260
Здравейте и от мен, неуморни кулинарки!
Леля Ог, тези чушки са като едни кокони така сплетени! Чудна идея, ще се пробва!
labrex, жалко че вече си определих менюто за следващите два дни, а така ме изкушава да я направя веднага тази "меча лапа"

от мен - панирано свинско бонфиле с ориз и фелдсалата!

# 261

Направо си прибрах цялата чинийка, да не се чудиш къде е! Grinning  bouquet

Добре,че  е само виртуално.Имаше да се чудиш къде е вечерята ти,а ние с половинката да си хапваме сладко сладко.
Царевична питка с топено сирене и траен колбас

# 262
  Хляб по мотиви на Италианския хляб на Пина.

Хрупкави маслени сладки от ръчички на синчето ми.Вкуснички!!! Flutter

Козунак по мотиви на този на Макс-Мама.С маково-орехова плънка.

Ягодке,благодаря ти!!! Hug

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 19:07 от Селма

# 263
Момичета поздравявам ви всичките ,показвате невероятно красиви и апетитни неща  Hug

# 264
  • София
Ето и питките дето сътворих,щото вие се нетраете човек да не гледа тука.А погледнах а заминах да меся  ooooh!
http://dianakraiceva.snimka.bg/cooking/v-kuhnyata.466092.17679734
http://dianakraiceva.snimka.bg/cooking/v-kuhnyata.466092.17679736

# 265

Миш- маш

Пъстра салата

При всички е много вкусно   bouquet
Лека вечер!

# 266
Момичета, миналата седмица ми дадохте съвет - каква торта да подаря на приятелка, при условие, че ще ми е за пръв път и че съм доста "боса"!
Направих Медовик-а за 1 час! Е, аз го правих 2 часа, но имайки предвид умопомрачителния резултат, времето е без значение!  hahaha
Искам да споделя, че пожънах небивал успех.  Laughing Всички останаха с отворена уста! . . . за още торта, разбира се!  Joy
Три дни след това се говореше за моята торта и получавах възхищения по телефона. Вече раздавам рецептата! хи-хих
Ето я и тортата!!! http://spasdidi.snimka.bg/cooking/torti.480035.17679999

Благодаря още веднъж!   bouquet

# 267
   spasdidi,много се радвам,че ти хареса Медовика! Hug
   Друг път ще видиш,ще се справиш не повече за 1 час!Ще ти е набита ръката! Wink
   Снимките са супер! thumbsup

# 268
пържолки на фурна
салатка

# 269
  • град-държава
Днес се записвам с първият ми тиквеник с орехи,бадеми и тиквено семе.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт