Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 62-ра тема

• 119 852
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Лабрекс, дай инфо моля те за чесновите картофки /търся вкусна и лесна рецепта/ и тутманика! Hug

maia4444, заповядай!  bouquet

Чеснови картофки

Още едни чесново-лучени картофки с тен

Тутманикът на майка

Pety , благодаря ти, то си е направо цяла манджа, вкусно звучи!  bouquet

matze, по късни часове........А питаш ли ме твоите броколи как ми подействаха по късните часови? Heart Eyes  bouquet

# 706
  • ВАРНА
Сирене с мед и орехи в картофен кожух.
 Нарязва се сиренето на ленти с дебелина около сантиметър.Леко се намазва с мед и други подправки,овалва се в брашно,топва се в разбито яйце и пак се овалва,но в картофено пюре на прах(аз ползвах Белла).Орехите да са съвсем на прах,че много загарят.И да се подминат меда и орехите не е беда.

# 707
нямам време да пиша, само набързо ви чета,
имало рожденнички тази седмица Heart Eyes честито на Близнаците 2004 и майката на Венета  bouquet
ако имам време по-късно ще пиша Flutter

# 708
  • Brussels
Labrex, Aredhel, тутманика и милинките ще ги сънувам поне 1 седмица. #Crazy

Вчера приготвих за вечеря:
Пълнени смокини със синьо сирене

Свински котлети в сайдер сос и салсифи

# 709
Надетооо, убийствени са смокините!!! А в какво са поднесени? Това специална чинийка ли е, или формичка за лед?

# 710
  • Brussels
Ягодке  Hug. Това са чинийки, купих си ги от тукашното Метро.

# 711
  • При елфите ...
... Aredhel, .... милинките ще ги сънувам поне 1 седмица. #Crazy

Наде, благодаря! Казано от теб е голям комплимент за мен, като се има в предвид вкусните и красива неща, които всеки път ни показваш!   bouquet

# 712
Благодаря ти за отговора, Надето! Красиво ястие - стилно и ефектно поднесено, както винаги!  bouquet

# 713
Лабрекс, дай инфо моля те за чесновите картофки /търся вкусна и лесна рецепта/ и тутманика! Hug

maia4444, заповядай!  bouquet

Чеснови картофки

Още едни чесново-лучени картофки с тен

Тутманикът на майка

Pety , благодаря ти, то си е направо цяла манджа, вкусно звучи!  bouquet

matze, по късни часове........А питаш ли ме твоите броколи как ми подействаха по късните часови? Heart Eyes  bouquet
Благодаря за изчерпателния отговор, ще пробвам чесновите картофки! newsm10

# 714
   Ох, големи красоти пак!Браво на всички!Чудесни идеи черпя от вас и вдъхновение!  bouquet  bouquet  bouquet
  Лабрекс, наспах се и ето го и щрудела с домашни кори от снощи. Laughing

# 715
    Лабрекс, наспах се и ето го и щрудела с домашни кори от снощи. Laughing

Кашарел, с чашка кафе съм, знаеш ли колко добре ще ми дойде тая чинийка!Много вкусно изглежда, пък и всичко с домашни кори е по-хубаво! Heart Eyes  bouquet

nadeto_sp , залепнах за смокините. Embarassed Любим плод са ми, умирам си за синьо сирене и никога не ми е дошло на ум да ги комбинирам, може би защото не съм попадала на рецепта. Има ли нещо в приготвянето, или просто ги пълниш със сиренето! Умопомрачително изглеждат! Heart Eyes  bouquet

# 716
Кашарел, много вкусен щрудел изглежда  Peace

Маце, апетитна запеканка   bouquet

След кратка почивка от готвене у нас за обяд Рошковци

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 18:48 от пеп-4o

# 717
Така, така, вие си пълнете темата с красоти, а аз си пълня списъчето с рецепти, които започвам да готвя веднага след края на постите  Whistling Wink

Да си покажа и аз постната пица, изглежда дебеличка, но това е само покрая, иначе самата пица си е тънка. За непостещите имаше нормална пица, но не успях да я снимам  Rolling Eyes

С остатъка от тестото направих мекици за закуска.
Като ги изпържих, ги сложих на масата,  мъжа ми вика:А, мекички, а аз: Неееее, това са фотомодели!!! Взех апарата, нащраках ги набързо, после ги доближих до мъжа ми и детето и им казвм: Е, сега вече са мекички  hahaha Така де, човек не може да си снима творенията иначе  Mr. Green

А това е обедната ни салатка:

# 718
 Shocked Shocked Shocked а си мислех, че мога да готвя...може ли рецепта за майонезения сладкиш?

# 719
Ейййййй, много заразителна тази тема! Прихванах доста чалъми.
Снощи направих гевречетата на Лабрекс.  Laughing Искам да отбележа - за първи път в живота си меся тесто! Станаха невероятно красиви, страхотно вкусни, абе . . . направо все едно професионалист ги е правил.
Мъжът ми вече  е така  Shocked ! Отчитам, че успехът ми се дължи на това, че рецептите, които "вървят" тук в темата, са многократно пробвани, премерени и много точно указани! Иначе не мога да си обясня успеха си!
И торта и тесто да ми се получи от първия път, при условие, че не ми идва от вътре - нямам друго обяснение!
Лабрекс, много ти благодаря за рецептите. Имам чувството, че по тях няма как да сгреши човек! Освен ефектни, не са и сложни!  Hug

Лабрекс, искам да те питам за тутманика - мога ли да използвам количествата по рецептата на гевреците. В рецептата пишеш стандартно тесто, но аз не знам как се прави. Можеш ли горе-долу да ми кажеш количествата на продуктите и някои указания как точно да го направя? Ако искаш може на ЛС. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт