Български деца отнети във Франция

• 16 884
  • 215
  •   1
Отговори
# 135
  • На земята, която е всъщност звезда.

Опасявам се, че не си способна да покажеш мое обвинение към автора, пък ако ще да се върнеш на първите ми постове във форума от преди пет години  Wink

Опасявам се, че вече посочих, научи се да четеш. Wink

# 136
Аз обвинения не видях.
Това, което видях, е огромното ти усилие да изровиш нещо, което да се доближи до обвинението в лъжа от една друга потребителка, но безуспешно  Laughing Подценяваш ме  Laughing
Както и да е, явно темата се превръща във война на няколко потребители. И то война, която няма много общо с драмата на майката и децата.

# 137
  • O.A.E./ Пазарджик
Аз вече се чудя защо, като има такава тема в чужбинския, се отвори и тази?
Мога да дам един съвет и на двамата родители. Не мисля, че е нужно да коментирате каквото и да. Каквото е имало да казвате сте го казвали. Няма смисъл да се доказвате или защитавате точно пред подобни злонамерени или недоверчиви хора. Няма смисъл.
За мен има 2 изхода. Да се съберете и се преборите за децата си или се намери начин да ги върнат във България при роднини. При тази ви ситуация , колкото и да са сгрешили социалните, не виждам как ще ги върнат.
За мен от всичко е най -големият абсурд е как така ще отнемат децата на чужди граждани? С това не съм съгласна най -вече. Другото е субективна преценка.
И малко цинично- ако всички социални системи работеха толкова усърдно, голям щеше да е броя на деца  отнети от родителите си.

# 138
Аз обвинения не видях.
Това, което видях, е огромното ти усилие да изровиш нещо, което да се доближи до обвинението в лъжа от една друга потребителка, но безуспешно  Laughing Подценяваш ме  Laughing
Както и да е, явно темата се превръща във война на няколко потребители. И то война, която няма много общо с драмата на майката и децата.

Само ти не ги видя. Току- що отговори на въпроса глупава ли си или се преструваш. Е, не се преструваш. ooooh!

# 139
Аз обвинения не видях.

Само ти не ги видя. Току- що отговори на въпроса глупава ли си или се преструваш. Е, не се преструваш. ooooh!

Laughing Това обвинение ли беше?  Joy Хайде сега да го докажеш  Laughing
Да не излезе, че си по-глупава даже от мен  Laughing

# 140
Аз вече се чудя защо, като има такава тема в чужбинския, се отвори и тази?
Мога да дам един съвет и на двамата родители. Не мисля, че е нужно да коментирате каквото и да. Каквото е имало да казвате сте го казвали. Няма смисъл да се доказвате или защитавате точно пред подобни злонамерени или недоверчиви хора. Няма смисъл.
За мен има 2 изхода. Да се съберете и се преборите за децата си или се намери начин да ги върнат във България при роднини. При тази ви ситуация , колкото и да са сгрешили социалните, не виждам как ще ги върнат.
За мен от всичко е най -големият абсурд е как така ще отнемат децата на чужди граждани? С това не съм съгласна най -вече. Другото е субективна преценка.
И малко цинично- ако всички социални системи работеха толкова усърдно, голям щеше да е броя на деца  отнети от родителите си.
Абсолютно подкрепям това мнение. Ако майката чете тук нека се замисли над този пост.
 Единствено с общи усилия, както ваши, така и на бащата, бихте имали някакъв шанс.

# 141

Laughing Това обвинение ли беше?  Joy Хайде сега да го докажеш  Laughing
Да не излезе, че си по-глупава даже от мен  Laughing

Няма такава опасност, не се притеснявай. Дори няма опасност който и да било от тази тема, да изглежда по- глупав и нагъл от теб.

Не е обвинение, извод е. Но едва когато ти докажеш своите обвинения, тогава можеш да  изискваш това от другите. Naughty

# 142
Разбрах какъв ти е проблема - твоето е извод, а което не ти харесва - обвинение  Laughing
На предната страница съм се опитала да ти го кажа по друг начин:
Цитат
За разликата между обвинение и извод май няма смисъл да ти обяснявам, това са твои образователни пропуски.
Забавно е упорството ти да изкарваш глупави хората, които не можеш да обориш с аргументи  Wink
Имаше една приказка, че когато простаците свършат аргументите, започват с обидите - ти напълно се вместваш в този... извод.
Не можеш ли да кажеш поне нещо по темата?

# 143
Говориш изцяло за себе си. Може би се гледаш в огледалото докато пишеш. Joy

# 144
ОК.
Явно ти толкова можеш.

# 145
Пак се гледаш в огледалото и си говориш. А за какво говориш, и ти вече не знаеш.  Laughing

# 146
Фактите не ги знаем; само дрънкане е вече. Този казус е толкова заплетен - наистина може би единственото, което остава е правителствена намеса на много високо ниво. Радвам се, че има вече добър адвокат, и че все пак българското консултство реагира (макар и късно....)

Двете малки деца със сигурност имат френско гражданство (не знам имат ли и българско), родени са там, на този етап говорят повече (ако не само) френски. Родителите са разделени; майката има ли в момента жилище, работа и начин да ги издържа? Имаше и информация за конфликт с най-голямата дъщеря на Даниела; тя на колко е години в момента, нейното мнение също има значение.

Ако беше бяло и черно, да плеснем и да се прегърнем.  Tired

# 147
вселена, съвсем приятелски го казвам... Не падай до нивото на потребителката argun. Не ти ли прави впечатление, че почти никoй вече не обръща внимание на писанията й, и то не защото е запленен от интелигентността и информираността й... Ако темата се е превърнала в нечия война, не малък принос за това има и споменатата потребителка. За разлика от останалите, тя обаче превърна темата и в свое собствено забавление... Самодоволството, демонстрирането на самочувствие (или по-скоро байганьовското потупване в гърдите - вижте ме, кой съм аз), подигравките към другите потребители и усмивчиците не на място трудно могат да се приемат дори за лека форма на загриженост или състрадание към децата, които са най-големите жертви в тази ситуация...
И някои други от нас биха могли да се правят на остроумни, да затапват опонента така, че винаги да си останат на повърхността и да се оглеждат победоносно... Но точно в такава тема... Дори и аз, дето също мога да го играя цинична, не бих си позволила...
Та още веднъж, вселена, покажи себеуважение и остави потребителката да се забавлява сама... За някои хора самозадоволяването е единствената възможност да се чувстват щастливи...
мишолина, Than вече писа, че и родителите и четирите деца са само и единствено с българско гражданство... Но това явно няма никакво значение.

Колкото до догадките, които се прокрадват тук... Голямата дъщеря на Таневи е на възраст, когато вече може да свидетелства в съда. Ако причините включваха физическо насилие или дори психически тормоз (в чужбина тези дела не са така безуспешни както в България), почти съм сигурна, че срещу Than щеше да има заведено дело и по-сериозна присъда, а не просто да им отнемат децата... Така че, нека малко да поограничим фантазиите си за реалните причини...

# 148
Честно казано не разбирам как толкова на брой извисени потребителки могат да достигнат ниво в спора, до което аз трябва да копая надолу продължително време и пак не е много сигурно, че ще падна толкова ниско. Предполагам, че просто си живеят там и не им прави впечатление.
Като нямате адекватни аргументи, просто спрете да се излагате.

# 149
вселена, съвсем приятелски го казвам... Не падай до нивото на потребителката argun. Не ти ли прави впечатление, че почти никoй вече не обръща внимание на писанията й, и то не защото е запленен от интелигентността и информираността й... Ако темата се е превърнала в нечия война, не малък принос за това има и споменатата потребителка. За разлика от останалите, тя обаче превърна темата и в свое собствено забавление... Самодоволството, демонстрирането на самочувствие (или по-скоро байганьовското потупване в гърдите - вижте ме, кой съм аз), подигравките към другите потребители и усмивчиците не на място трудно могат да се приемат дори за лека форма на загриженост или състрадание към децата, които са най-големите жертви в тази ситуация...
И някои други от нас биха могли да се правят на остроумни, да затапват опонента така, че винаги да си останат на повърхността и да се оглеждат победоносно... Но точно в такава тема... Дори и аз, дето също мога да го играя цинична, не бих си позволила...
Та още веднъж, вселена, покажи себеуважение и остави потребителката да се забавлява сама... За някои хора самозадоволяването е единствената възможност да се чувстват щастливи...
мишолина, Than вече писа, че и родителите и четирите деца са само и единствено с българско гражданство... Но това явно няма никакво значение.

Колкото до догадките, които се прокрадват тук... Голямата дъщеря на Таневи е на възраст, когато вече може да свидетелства в съда. Ако причините включваха физическо насилие или дори психически тормоз (в чужбина тези дела не са така безуспешни както в България), почти съм сигурна, че срещу Than щеше да има заведено дело и по-сериозна присъда, а не просто да им отнемат децата... Така че, нека малко да поограничим фантазиите си за реалните причини...

Кейв уомън, права си. И аз в началото се въздържах, но накрая бях провокирана от нахалството и жълтия полъх, койтопотребителката вкара в темата. Но стига толкова.  Peace

А знаеш ли, защо точно не са искали да  оставят децата на бабата и дядото?

Общи условия

Активация на акаунт