Срамен и жалък протест за забавени детски

• 14 428
  • 409
  •   1
Отговори
# 210
argun няма 15 дневно закъснение ,има 2-3 дни за Видин ,Добрич и Пловдв май .Закъснение се брои след приключване на месеца.

Щом има срок до 15-о число, няма как втори на следващия месец да е на по-малко от две седмици разстояние.

... Това са 1-2 дни закъснение, защого срокът е до 30-то число на месеца,
а от август 2009 парите идват в края на месеца.
Т.е. говорим за регулярност: от предишното до сегашното плащане са изминали 30 дни.
Толкова колкото са изминали и от 15 на единия месец до15 на другия месец.

Не разбрах много добре, но допускам, че грешката може и да е в мен. Т.е. съвсем се обърках.

# 211

Нали и аз това казвам - инвалидите да си протестират сами, залетите с киселина - и те. Какво се месят в протестите на майките? Ти сигурно вече си поостаряла, щом толкова бързо забравяш кой какво е писал.

Не съм чела цялата тема. Гледах анонс от новините от преди 1-2 дена, едва днес. Видях за какво става дума. Нямам времето като теб да съм толкова активна навсякъде и да помня всичко.
Иначе за протести, ти ходила ли си на тези, които посочваш или само си спортуваш по форумите.

разбрах - чукча писател.
Все пак има доза липса на възпитание в това да се нахакаш в един разговор без да си направиш труда да изслушаш поне малко от диалога.

# 212
От 15 до последно число на месеца се изплащат .
Закъснение тече след влизане в новия месец.

# 213

Докато смяташ, че осигуряването върху реална заплата и плащането на данъци е "мръсно", все ще е така тази държава.

Виждам, че на теб ти е кеф да се хвърляш в словесни атаки, но не и да четеш какво пишат хората. Това пък дори и не съм го намекнала, дори напротив. Но ти продължавай все така упорито да се пенявиш, може пък да си акумулираш енергията да напишеш писмо до Министерството да не се закъснява повече с детските нито с ден. Хайде със здраве от мен, че трябва и да работя.

# 214
  • Абсурдистан
... Това са 1-2 дни закъснение, защого срокът е до 30-то число на месеца,
а от август 2009 парите идват в края на месеца.
Т.е. говорим за регулярност: от предишното до сегашното плащане са изминали 30 дни.
Толкова колкото са изминали и от 15 на единия месец до15 на другия месец.
Не разбрах много добре, но допускам, че грешката може и да е в мен. Т.е. съвсем се обърках.

Срокът е до 30 число на месеца, не до 15.
И майките от 6 месеца вече си получават парти към 30 число.
Т.е. разликата между двете взимания е точно 1 месец, не виждам с какво това обърква бюджета им.

# 215
Мацки, излиза, че срокът е до 30-о число. По телевизията защо все повтаряха, че е до 15-о. Има ли го записано някъде, ей тъй, да обогатя безсмъртната си душа с тази информация.

# 216
Мацки, излиза, че срокът е до 30-о число. По телевизията защо все повтаряха, че е до 15-о. Има ли го записано някъде, ей тъй, да обогатя безсмъртната си душа с тази информация.
Е ,пак не ни вярваш черно на бяло искаш да го прочетеш  Grinning
Не знам къде го има ,но е така наистина затова министъра каза "Е,закъснение с един ден сега...."Един вид ,че не го брои за закъснение.

# 217
  • Абсурдистан
Има го!
Ще го потърся след малко и ще ти го дам.
А по телевизията повтарят "..........от 15 до 30 число, но до сега винаги са давани на 15-то число......" от там идва объркването на хората като теб, които не са запознати.

# 218
Е ,пак не ни вярваш черно на бяло искаш да го прочетеш  Grinning
...

Ей така, от нищото започват враждите във форума  Laughing Просто обичам да чета документи.

# 219
Не знзм защо част от тук пишещите говорят за мизерните 35 лв.детски-на протест щяха да се вдигнат майките,ако те бяха и 350 лв.-въпроса е принципен,и това което мен ме подразни е защо в БГ няма приемственост м?у правителствата,т.е.ако до сега детските са се изплащали от 15-то до 20-то число, защо това се променя,когато социалните служби са готови с информацията на 10-то число,защо се чака края на месеца,когато в закона пише от 20-то до 30-то число,защо пък не се объркаха от няколко месеца да ги изплатят на 20-то ,а не на 30-то число,че чак и месеца прехвърлят.Мен лично ме дразни факта ,че се заиграват точно с парите на децата,инвалидите и други такива социални плащания.Трябва да се научим на принципност и точност.

# 220
дидона , защо изобщо си мислите, че някои нарочно не изплаща детските на майките.
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=5253& … 16&id=0000101

# 221
  • Абсурдистан
Мен лично ме дразни факта ,че се заиграват точно с парите на децата,инвалидите и други такива социални плащания.Трябва да се научим на принципност и точност.

Принципно те са си точни.
Не виждам с какво не са точни.

Ай стига сте грачили за нема нищо.
Спрете се. Станете от компютрите и отидете и сгответе на децата си,
щото и този месец детските ще дойдат към края на месеца
и няма да има пюренцаааааа.

# 222
дидона , защо изобщо си мислите, че някои нарочно не изплаща детските на майките.
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=5253& … 16&id=0000101
Правителствена политика значи.

# 223
Чипоноска, защо така грубо? Не вярвате , че има нуждаещи се ли?

# 224
  • по пътя на светлината
Детските(на пример) за район Сердика са от 15то до 24 число,не се ли вземат в този период от месеца ,плащанията се отлагат за другия в посочения период.

Общи условия

Активация на акаунт