Зумба

• 189 429
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
някой знае ли нещо повче за обучението за инструктори на 2 и 3 юли, освен в сайта на Зумба нищо не намерих да се гожори някъде..
какво повече те интересува, ако мога да помогна?
в сайта си пише цената, до колкото разбрах, се изучават 4 основни танца и получаваш ниво 1.
ако обучението същото, което минах аз, има танци и теория, обучението е до късен следобед и...това е. получаваш сертификат, който важи 1 година  Twisted Evil

# 211
  • Пловдив
Някой знае ли дали ще се появи скоро и в Пловдив лицензиран инструктор?

# 212
Мира, нямам представа дали са лицензирани инструкторите, но виж на предните страници сме разисквали къде в Пловдив има зумба.

# 213
  • Пловдив
Страшно е забавно на Зумбата в Рилон център,какво значение има дали е лицензиран изнструктора като си разбира от работата....Единият гол лиценз нищо не прави.....

# 214
  • Пловдив
За Рилон-а знам, но ми се искаше да пробвам и при лицензиран. Свалила съм си от нета оригиналните дискове на Зумба фитнес и ще ми е интересно да видя нещо подобно.

# 215
За тези, които държат инструкторът да е лицензиран, да ви успокоя: след 2ри юли (когато се провежда трейнинга в БГ, с който инструкторите ще вземат лиценз) вече в БГ ще има доста повече лицензирани инструктори.
Иначе ЗА и ПРИТОВ лиценза няма да коментирам, защото съм пристрастна  Peace
Всеки клиент си решава  Peace

# 216
а ето тук:
http://zumba.start.bg/article.php?aid=17719

пише лицензираните до този момент инструктори в БГ  Peace

# 217
Мира, откъде ги свали, ако не е тайна?
   Може ли линк?

# 218
Някой може ли да ми каже къде в София се провежда зумба за тинейджъри?  Laughing Дъщеря ми е на 13, почти 14 и изявява огромно желание за латино ритмите  Party . Но като гледам не е много подходящо да я водя във фитнес клубове  Rolling Eyes

# 219
Kalentina, аз съм на 15 години и преди половин година се запалих по зумбата. От тогава не съм спряла. Ходя в Боди Арт Кали на стадиона Васил Левски при Биляна (сряда и петък от 14:00ч) и съм страшно доволна. Мацката е много готина.  Sunglasses Веднъж реших да пробвам и при Галя, но за разлика от нея Биляна ти показва по трудните стъпки и те опътва.  Sad Естествено, нямам нищо против нито едната от двете. Цените са 7лв за час, може да се извадят и някакви карти,но не сьм запозната.
Това е, с което мога да ти помогна. Успех  Wink

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 09:23 от angel13

# 220
След 13 годишна възраст спокойно може да тренира с големите, аз имам в следобедните групи 2 момичета на горе-долу толкова.
имам и момче на 7  Grinning но то идва с майка си.
Иначе ако искаш латино танци, мисля, че в денс академи, на зала фестивална, има детски групи
А зумба за деца не знам дали и къде има.
Аз съм замислила да водя ама по-натам Wink

# 221
Зумба в Младост 4 до Бизнес парка може да тренирате в Лолита Студио.В техния сайт може да намерите точния адрес.Студиото е сравнително ново,обстановката е много приятна !

# 222
  • София
Някой може ли да ми каже къде в София се провежда зумба за тинейджъри?  Laughing Дъщеря ми е на 13, почти 14 и изявява огромно желание за латино ритмите  Party . Но като гледам не е много подходящо да я водя във фитнес клубове  Rolling Eyes

Здравейте, от месец и половина ходя на зумба в зала Фестивална и вече съм яко Зумб-ирана. Снощи бях и на партито в зала Универсиада и настроението беше страхотно. Препоръчвам Зумба на всички, които искат да направят нещо хубаво за себе си...а относно Зумба за деца може да проверите ArtStudio Alia

Неделя/03.07/
...16:00 ZUMBA за ДЕЦА
17:00 ZUMBA
18:00 LATINO

# 223
Зумба от идния петък и в Ева спорт в капана, с лицензиран инструктор:)

# 224
Здравейте в сряда ще ходя да се запиша и аз на Зумба в люлин 10 че имам нужда от някакъв спорт и реших че това ще ми е интересно!!! Thinking после ще споделя!

Общи условия

Активация на акаунт