Автоимунен тиреоидит на Хашимото (12)

• 70 531
  • 811
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Магнетче, твоето кога ще го "замервате" пак?

# 181
  • София
Моето възнамерявам след Великден да го замервам, да кажем на 6-ти април Simple Smile ще имам минали 43 дни на тироксин 25 Flutter

# 182
GaliAnn и моето ТСХ беше по-височко в началото на бременността (като твоето около 4), но постепенно спадна и сега, в 8 месец съм, е 1.26 Heart Eyes.  Бавничко, но със сигурност, нещата ще влезнат в релси. Важното е ти да си позитивно настроена и да не мислиш за  глупости. Радвай се на добрите резултати за бебчо и не се притенявай излишно!!!

ново начало,  Hug и само така!!!

# 183
  • София
Магнетче, не е ли малко 25? Аз моето го свалих чак като стигнах до 100  Tired Не казвам, че това е случая при теб де, аз толкова малко никога не съм пила по принцип, може при теб да си е ОК.

# 184
  • София
Магнетче, не е ли малко 25? Аз моето го свалих чак като стигнах до 100  Tired Не казвам, че това е случая при теб де, аз толкова малко никога не съм пила по принцип, може при теб да си е ОК.
Ами 25 ми каза ендото Начев- за 45 дни да видиме как ще ми подейства newsm78 иначе за 20дни от 3,63 спадна на 3,47/супер малко/...

# 185
  • София
Аз да не давам неискан акъл де, ама може да обсъдиш с него по-висока доза?

# 186
Магнетче, не е ли малко 25? Аз моето го свалих чак като стигнах до 100  Tired Не казвам, че това е случая при теб де, аз толкова малко никога не съм пила по принцип, може при теб да си е ОК.
Ами 25 ми каза ендото Начев- за 45 дни да видиме как ще ми подейства newsm78 иначе за 20дни от 3,63 спадна на 3,47/супер малко/...
Много малко ти е паднал.То вярно,че са минали само 20 дни.Най-добре изчакай да минат 45 дни и тогава ще видиш.
Моя ТСХ миналият месец беше 2,66 при доза 25мкгр.Минах на доза 31,25 и сега е 1,24.

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 12:11 от ново начало

# 187
  • София
Привет на всички:) Благодаря ви за подкрепата, радвам се, че мога да споделям с хора, които разбират тревогите ми.

Определено неразположенията ми не се дължат на цикъла, защото болката под мишниците се появява по ввреме, преди и след цикъл, когато си поиска. Бях и на мамолог-нищо, а ахографът не показва възли или образувания.

Тази нощ не можах да спя добре заради болка в областта на шията, които усещам и в момента. В понеделник ще си пусна изследвания, и в четвъртък, живот и здраве, ще видим какво ще каже д-р Тодорова.

Стискайте ми палци! Прегръдки на всички!  bouquet

# 188
  • Пловдив
привет и от мен,
имам един въпрос,кафето влияе ли по някакъв начин на приемания Еутирокс?т.е.мога ли да пия,аз така или иначе заради бебето ще го спра по-нататък,но сега още не мога ,по едно на ден си пия.
и хапчето го пия сутрин на гладно,но след 10-15 сядам да ям-трябва ли повече да почакам ?

# 189
  • София
И мен ме интересува за кафето. Сутрин пия хапчето и след 10-на минути пия  кафе /ограничила съм го до 1 на ден, по изключение- две/.

# 190
Хапчето се пие сутрин на гладно и после поне 30мин. нищо не се приема.

# 191
  • София
Хапчето се пие сутрин на гладно и после поне 30мин. нищо не се приема.
Peace

а за мен- да,ще изчакам какво ТСХ ще имам началото на април и беж при Начев-ако трябва по-висока доза

# 192
  • ВАРНА
А прочели ли сте листовката на еутирокса? Там пише всичко.
Колкото до кафето - индивидуално е.

# 193
прасунчо , как си мила ? Ти приключи ли с изследванията вече ? ....... до големия ден на срещата с бебка питам де  Rolling Eyes

# 194
  • ВАРНА
Аз ако знам кога е денят ще е много хубаво  Wink
Иначе с изследванията приключих, да.

Нещо напоследък не ме свърта. Удря ме нервата много здраво.
Ще се включа по-нататък с, надявам се, добри новини.

Общи условия

Активация на акаунт