Авторката , моето мнение че трябва да поговирш с него .Ако отстоява позицията, че иска да си има приятелка -аре друм.
При родителите не мога да се върна - те си имат достатъчно проблеми и баща ми и брат ми са със здравословни проблеми, само аз им липсвам! Трудно е да си сам в безизходица! Истината е че няма къде да отида, освен някъде под наем, финансово сигурно няма да оцелея, всички заеми са на мое име и мен ще търсят банките като не плащам.. Така че освен да й пратя бонбонки с миша отрова друго не мога да се сетя
).
Наистина понякога съм много крайна, но то е защото съм била в много кофти ситуации през живота си и съм стигнала до извода, че за да се справям в трудни моменти, трябва да направя първо така че да мога да разчитам на себе си. Оттам насетне всичко е по-лесно.
Тя си е кжзжлa,4е е приелa връзкaтa им и я търпи ве4е 4г.Не рaзбирaм кaкво о4aквa от нaс.Ето всякa и кaзвa дa го нaпусне,не би търпялa,дa се рaзведе.Тя си нaмирa опрaвдaния.И кaжете,4е не е тaкa.Имa ли желaние имa и нa4ини.И нa4инът нямa дa се нaмери тук във форумът.Може думите ми дa не се хaресaт нa много от вaс,но простете "клетото" моми4е е зрялa женa и aко искa дa промени нещо ще го нaпрaви,aко ли не,ще 4ете съжaлението и милите думи и съвети по форумите