Как да си върна щастието?

• 8 002
  • 119
  •   1
Отговори
Момичета, сигурно сте писали и преди за нещо подобно, но всеки гледа проблема от негов си ъгъл. Та мъжът ми си има приятелка, както той твърди. Тя беше и моя приятелка, до момента в който той взе да залита по нея, да си пишат любовни смс-и и да се виждат в мое отсъствие. Първоначалното им захласване може и да е отминало, все пак това продължава вече 4 години, но още се виждат и се чуват всеки ден. Намерих докато чистех един шкаф таен телефон с безплатни минути само към нея. Като в капан съм... Той не иска да му се бъркам и да му преча да се виждат с нея, аз не мога да се преборя със себе си, когато го питам за това, той се сърди, не се прибира по цяла нощ и така ме държи в ръцете си. Ако му се сърдя - следва скандал, изчезване от къщи и цупене! Жалко е, всичко беше хубаво преди да се срещнат, кой ме би по главата да ги запозная...Пък и тя съвсем не изглежда зле, 1,75, блондинка, слаба и ..неомъжена, без ангажименти, без нерви и притеснения - приказка. Аз си имам двете деца, с притесненията по отглеждането им, работата, грижата и за дома! Как да продължа се питам всеки ден? И все още като го обичам, какво да правя, да правя като него ли? А беше време когато бяхме щастливи и му вярвах безрезервно!

# 1
Ама той си има приятелка и ти си още с него и го търпиш Shocked Shocked Shocked Алеле мале нещо или аз не разбирам или ти си мазохистка #Crazy doh

# 2
Колко си зависима от него?????

Аз не бих търпяла това !  Crossing Arms

# 3
Абе какви сте вие такива жени,да се оставяте разни боклуци да ви мачкат,не разбирам?!>!>!>
Ти знаеш,че той има приятелка от 4 (!!!!!!!!) години и искаш да си го връщаш?!
И за какво ти е? Днеска видях една много яка група във фейсбук "МОМИЧЕТА ИМАТЕ СИ ВЕЧЕ ЗАДНИК,НЕ ВИ ТРЯБВА ОЩЕ ЕДИН"...помисли хубаво над това!

# 4
  • на майната си
А какво значи "Аз си имам двете деца" - общи ли са или от предишен брак?
На въпроса ти, 4 години са много време, не бих губила нито минута повече - доста унизителна ситуация. Описаното държане е като на пубер, недоволен от родителския контрол.
А защо не го натириш при нея, ама не за една вечер, а за по-дългичко, да си поживеят заедно и да преценят ще се вземат ли или не.

# 5
Четири години си му търпяла "залитането", което той съвсем открито признава и обявява, че не иска да му се месиш в извънбрачната връзка  ooooh!
Опомни се, бе жена! Бракът ти се е изнизал незабелязано през комина докато ти си се чудела дали тази приятелка ти е съперница!
Събери си багажа, вземи децата и подай молба за развод. Ей така, като гръм от ясно небе му го тръсни! Баси и нещастника! Най-грозното е безочливото му поведение спрямо теб...
Ако се поосвести и тръгне да те спира да не се развеждаш, тогава може и да спреш и да се позамислиш дали го искаш наистина - но при твоите условия, разбира се! Така бих постъпила аз.
А, да, щях да забравя - запази всички доказателства за изневярата като този телефон, разпечатки и т.н и се разведи по негова вина - така ще е по-изгодно за теб.
Ама и нещастници има!  #Cussing out Как се ядосах пак... А 2 теми по-долу се спори за брака... Е, на ти брак сега! РАзкарвай го тоя, и стига глупости че си го обичала - какво му обичаш?! Той те мами, дори не зад гърба ти!

# 6
Има си извънбрачна връзка от 4 години и жена, която го чака вкъщи без да каже "гък" е*аси фена tooth Нека му е зле smile3555

# 7
Я кaжи кaкво то4но знa4и "приятелкa"???
Мaцки тя никъде не е кaзaлa,4е сa любовници и търпи.Употребилa е думaтa "приятелкa".Зa товa питaм от кaкъв тип е тaзи приятелкa

# 8
Значи ти се изявяваш и като негова жена и като майка?   newsm78
Че и не искал господина да му пречат да се вижда с "либето"?    Twisted Evil

Не 4 години,ами и 4 минути не го търпявам такъв...
Да ходи при гаджето да му пере насраните гащи...

Мaцки тя никъде не е кaзaлa,4е сa любовници и търпи.Употребилa е думaтa "приятелкa".Зa товa питaм от кaкъв тип е тaзи приятелкa
"Приятелка",с тайни срещи и тайни телефонни разговори...това не ти ли говори нещо?

# 9
Приятелка .... Thinking с която говори тайно с таен телефон ?? Crossing Arms
Да зарязва жена си по цели нощи ?  Thinking
За това ме съмнява  и мен да му е само приятелка  Naughty

# 10
Има си извънбрачна връзка от 4 години и жена, която го чака вкъщи без да каже "гък" е*аси фена tooth Нека му е зле smile3555
Ами как да му  му  каже "гък" , нали  той ще се разсърди. ooooh!
Ако не бях видяла, че авторката  има и други публикации, щях да си помисля, че е пързалка.
Не ти трябва такова щастие, бии му шута и да ходи при "приятелката"

# 11
На мен това ми звучи абсолютно нереално. Popcorn

# 12
Имаш ли къде да отидеш с децата, ако сте в негово жилище?
Има ли кой да те подкрепи и да е до теб/родители, роднини/?
Ако да - бързо да те няма  Naughty

# 13
На мен това ми звучи абсолютно нереално. Popcorn

Вярвай ми реално е и боли!

# 14
  • Талант на 2012,2013 г.
Извинявай, но ти в случая като какво му се явяваш на него след като по цели нощи не се прибира, години наред не се отказва от онази...? Децата ти поне познават ли го като баща? Как търпиш това положение изобщо? Бий му шута на този...  #Cussing out #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт