Трябва да направя сериозен ход...

• 12 147
  • 165
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да, Костинброд си е скъпо, както и всички нас- место в голяма близост до София...
Ако започна работа, ще си изтеглим някакъв заем за една виличка, която не е задължително да е много близо до града, някоя стара къщурка, пък с времето ще си я оправяме. Като не е за постоянно живеене няма и разходи много да има. просто всеки трябва да се съобразява с чергата си и това е...
Да ми се не знае у гражданката и на мен - може ли от никоя рода едно село да нямаме.... Close

# 61
Преди година бяхме в абсолютно същата дилема - дори пусках и тема с анкета. Повечето отговори бяха ЗА къща. Обаче сега май размислихме - искаме хем да сме в града, хем да имаме дворче, гаражче, градинка... Embarassed хем боли, хем сърби....Харесвам къщите в Англия - градски, пък с дворчета. Май накрая ще вземем там да се преместим, само заради къщите и инфраструктурата  Joy То и без това цените май вече са близки - де Англия, де Варна.

# 62
  • София
О, английските къщи....да отпрашваме към Англия newsm01

# 63
# 64
  • София
Егати.... smile3514 newsm45

# 65
Парцуца, защо е тоя безутешен плач Sad

# 66
  • на брега на морето
 HugПарц, Heart Eyes На горната къща мога да ти дам чертежите. Според мен е добра за вашето семейство. После ще се поровя за списанието, френско е. Има вестибюл, кабинет, стаи, абе всичко. Може да ти е като идея, ако решите да строите.

Иска да си има романтична къща на село детето. Laughing

# 67
  • София
HugПарц, Heart Eyes На горната къща мога да ти дам чертежите. Според мен е добра за вашето семейство. После ще се поровя за списанието, френско е. Има вестибюл, кабинет, стаи, абе всичко. Може да ти е като идея, ако решите да строите.

Иска да си има романтична къща на село детето. Laughing

Да, искам, давайте всичко....
Парц,....много ми хареса Grinning

# 68
То не е само до къщата - всеки може да си я построи. Ама инфраструктуратааааа - по селата хич я няма.

# 69
Не зная точно какво търсиш, но къщи в Костинброд по 70-80 000 Е има, пък и като се договориш  Thinking

# 70
Не зная точно какво търсиш, но къщи в Костинброд по 70-80 000 Е има, пък и като се договориш  Thinking

Около нас (по Вакарелско) вървят по 30-40 000 Е и също е достатъчно комуникативно - кеф ти София, кеф ти Пловдив наблизо, а и всички подбалкански градчета са на хвърлей място.
Тази, която съм харесала е 30 000 - на 2 етажа, новичка, с малко дворче, ама мъжът ми се инати и не иска да вземе скайпа на собственика Sad (момчето е от няколко години в чужбина и не иска изобщо да се връща, но иска да я продаде).

# 71
Така е, моя позната си купи къща в село преди Перник за 28 000Е на два етажа с двор и река, минаваща покрай него, красота просто Peace
Мен лично ме притеснява пътя и липсата на хора, приятелите и места за разходка и забавления, но иначе е най-удачния вариант за жилище на нормална цена макар не във, а около Сф.

# 72
Така е, моя позната си купи къща в село преди Перник за 28 000Е на два етажа с двор и река, минаваща покрай него, красота просто Peace
Мен лично ме притеснява пътя и липсата на хора, приятелите и места за разходка и забавления, но иначе е най-удачния вариант за жилище на нормална цена макар не във, а около Сф.

Същите са и моите притеснения, но за Вакарел и околните селца е удобно, защото пътуваш по магистралата, самият Вакарел не е толкова малък (има и заведения, и магазинчета, а и до София сме за 15-20 мин.), а точно до нас са гора, река, язовир има съвсем близо). Има си много предимства.

# 73
Ние имаме вила с място в Подгумер - наистина на 15 минути от София, два декара е, във вилната зона - гледаш само борчета и полянки, в същото време има асфалтов път и наоколо къщите отдавна не са вили, а направо палати за живеене. Има и маршрутки, и редовни градски автобуси. Ама пак ме притеснява...

# 74
viliko, това последното, все едно аз го написах - самата мисъл да "избягам" от големия град ме притеснява най-много, въпреки всички удобства. Изглежда е най-вече въпрос на навик. Знам ли...

Общи условия

Активация на акаунт