Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - 4

• 34 489
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Бижу, в какъв формат са файловете? Можеш да ги качиш в някой сайт като dox.bg и да ги пуснеш като линкове, ако разбира се това е допустимо.
Ако са в ПДФ формат, то мога да помогна като ги конвертирам в html, но не зная дали ще стане добре, защото понякога се прецакват елементи.

# 706
Вени, Word файлове са.

# 707
  • Italia
Бижy, Word има функция да ги запамети като html. File->Save As->.htm (.html)

# 708
Препоръчайте програма за записване на двд(без Неро). newsm78
Ако може,да е по бърза ,с моята много бавно става(ConvertXToDVD 4)
Мерси!  bouquet

# 709
  • София
Аз съм много доволна от свободната версия на Ashampoo, http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=46785.

# 710
  • София
Ashampoo Burning Studio.
Мисля, че и в Замунда я има. На нетбука нямам двд устройство, на другия комп я използвам.

# 711
Мерси,ще я пробвам    bouquet

# 712
Имам проблем със свалянето на един торент, от където доскоро теглех безпроблемно:
Тракерът върна 4 пиъра.
Прод.сийдъри: Няма поддръжка
ED2K: Няма поддръжка

На какво се дължи това и има ли начин да отстраня този проблем, как?
Ако някъде в предните страници е писано за това, моля да ме насочите. 10х.

# 713
Здравейте пак   bouquet
Как мога да прехвърля от единият ми  компютър към другия, голямо количество файлове?
Става  въпрос за около 20-25 ГБ.и не ми се разправя да ги прехвърлям на части с usb стикче,например. Confused
Предполагам ,че е  елементарно ,но аз си нямам идея .С някакъв кабел ако ги свържа двата компютра?Как става номера? newsm78
Ashampoo Burning Studio.
Мисля, че и в Замунда я има. На нетбука нямам двд устройство, на другия комп я използвам.
Хубава програмка наистина,лесна и удобна.
Въпреки това,пак е доста бавна за съжаление.Карибските пирати ми ги записа за 42 минути.
Наистина ли не се намира нещо по -бързо?

# 714
  • Galaxy 13197853088
Здравейте пак   bouquet
Как мога да прехвърля от единият ми  компютър към другия, голямо количество файлове?
Става  въпрос за около 20-25 ГБ.и не ми се разправя да ги прехвърлям на части с usb стикче,например. Confused
Предполагам ,че е  елементарно ,но аз си нямам идея .С някакъв кабел ако ги свържа двата компютра?Как става номера? newsm78
Ashampoo Burning Studio.
Хубава програмка наистина,лесна и удобна.
Въпреки това,пак е доста бавна за съжаление.Карибските пирати ми ги записа за 42 минути.
Наистина ли не се нами
ра нещо по -бързо?

сваляш диска от единия компютър и закачаш на другия.
може и по лан.

# 715
Можеш ли да го обясниш,като за начинаещи? Mr. Green
С лан май ще ми е по лесно.Как точно става?

# 716
  • София
Дъщеря ми е натиснала нещо и сега като си влезе в директорията с нейните филмчета и под картинките не излиза името на филма. Как мога да върна обратно заглавията. Същото е направила и с една директория със снимки. Благодаря ви!

# 717
  • Galaxy 13197853088
Можеш ли да го обясниш,като за начинаещи? Mr. Green
С лан май ще ми е по лесно.Как точно става?
включваш 2-та компютъра в мрежа и споделяш файловете които искаш да прехвърлиш.
разбира се, трябва да имаш 2 лан кабела и едно устройство наречено суич (хъб) ...
ако това е сложно просто премести твърдия диск от единия компютър на другия.

# 718
Бижy, Word има функция да ги запамети като html. File->Save As->.htm (.html)
Аз за момента свърших работа, но това е много полезна информация, благодаря, Никол! Hug

ПП. Само дето не я намирам тази функция... Намерих къде се запазва като pdf, но html - не. Thinking

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 18:14 от Бижy

# 719
включваш 2-та компютъра в мрежа и споделяш файловете които искаш да прехвърлиш.
разбира се, трябва да имаш 2 лан кабела и едно устройство наречено суич (хъб) ...
ако това е сложно просто премести твърдия диск от единия компютър на другия.
Много по-сложно ми е да местя твърдият диск,дори няма да го разпозная в кутията Embarassed
Устройството за което говориш, е абсолютно необходимо ли?
Питам,защото двата компютъра са включени в една и съща интернет връзка и рутер.
Има ли вероятност,рутера да е достатъчен(мога да включа и пет компютъра с различни лан кабели в отделни портове) newsm78
Накратко,възможно ли самият рутер да е едновременно и хъб?

Общи условия

Активация на акаунт