Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - 4

• 34 489
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Galaxy 13197853088
достатъчен е,
сподели файловете за прехвърляне и ги изтегли от другия компютър.

# 721
Mерси Labrador   bouquet  ,надявам се да се справя.

# 722
привет с поредния лаишки въпрос...

значи работя по един документ в Уърд, в който трябва да направя две отделни съдържания, от тези автоматичните - едно за разделите и друго за диаграмите (описанието им)... направих си съдържанието с разделите, обаче не знам как да направя това с диаграмите... ако е по стандартния начин (маркирам в Styles със съответното heading), то  двете съдържания ми се смесват... как да ги направя отделно? помагайте, че срокът ми е днес  Praynig

# 723
  • Galaxy 13197853088
напиши си ги на ръка

# 724

гледам, че в оригинала са направени отделно с автоматични препратки  newsm78 иначе на мен ми е най-лесно да ги напиша на ръка, но явно има друг начин...

# 725
  • Italia

гледам, че в оригинала са направени отделно с автоматични препратки  newsm78 иначе на мен ми е най-лесно да ги напиша на ръка, но явно има друг начин...

Insert>Reference>Caption - слагаш под всяка фигура (можеш да промениш името от опцията new label и позицията - под или над фигурата, както и стила за номерата). Когато си номерирала всички фигури - Insert>Reference>Index and Tables>Tables of figures

# 726
NikolForAll, много, ама много благодаря   Hug bouquet

# 727
  • Бургас
Снощи, както си траках ми блокира клавиатурата. Безжична е, рестартирах но никакъв ефект.Казаха ми,че не подлежали на ремонт. Да приготвям пари за нова ли?

# 728
  • Italia
ray, радвам се, че съм била полезна   bouquet

Belle Fleur - батериите сменихте ли? Отчита ли клавиатурата? Преинсталация/ъпдейт на драйверите? Не знам кой ти го е казал, но към сервиз ли се обърна? Там може и да успеят да я поправят, въпроса е дали ремонта няма да струва повече от една нова Simple Smile

# 729
  • София
Дъщеря ми е натиснала нещо и сега като си влезе в директорията с нейните филмчета и под картинките не излиза името на филма. Как мога да върна обратно заглавията. Същото е направила и с една директория със снимки. Благодаря ви!

Дали мога да направя нещо.....Много благодаря!   bouquet

# 730
  • Бургас
Смених батериите,но не се откриват с усрйството,не светва лампичката на клавиатурата.Не знам как да преинсталирам драйвъри, днес я занесе мъжа ми на ремонт,ще се разбере .

# 731
  • Galaxy 13197853088
Дъщеря ми е натиснала нещо и сега като си влезе в директорията с нейните филмчета и под картинките не излиза името на филма. Как мога да върна обратно заглавията. Същото е направила и с една директория със снимки. Благодаря ви!

Дали мога да направя нещо.....Много благодаря!   bouquet
http://xperiencexp.blogspot.com/2005/08/thumbnail-view-file-name … -are-missing.html

# 732
  • София
Как се премахваше маркировката от заглавието на иконите на десктопа.....маркирани са в синьо и ми е дразнещо....знам, че беше нещо елементарно, но не си спомням трика на химика  Crazy

# 733
  • София
Дали някой може да ми помогне да откиря популярната i-Phone игра Angry Birds във версия за компютър или телефон Нокия?
Благодаря ви  Hug.

# 734
  • Galaxy 13197853088
Как се премахваше маркировката от заглавието на иконите на десктопа.....маркирани са в синьо и ми е дразнещо....знам, че беше нещо елементарно, но не си спомням трика на химика  Crazy
http://www.tech-recipes.com/rx/751/xp-make-the-background-of-you … t-on-the-desktop/

Общи условия

Активация на акаунт