Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 26 989
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Добро утро !
Сиска, стискам палци за двамата ти сладури  Hug
Ладида, аз съм навита за поръчка  Peace

# 646
  • Бургас
Добрутро!
Свате, да ми пазиш снахата и да кажеш после как сте Peace Heart Eyes Да й наръфаш хубавите бузи от свеки Hug

# 647
  • Бургас
Румката ми изкара шарката докато бях бременна. Добре, че съм ги карала всичките, че нто за мен нито за бебето имаше последствия. Мисля, че специално за момиченцата е хубави да я изкарат като малки. В групата пак има бележка , че са контактни на варицела, но не съм я спирала  Naughty
Аз също ще се вкюча към поръчката само ако може малко разяснение с номерацията Simple Smile

оня ден минах през штъркела да взема мазила и викам я да пробваме едно пюренце и взех от ябълка. Поли се мръщи и се чуди какво е това но хапна по 5-6 лъжички без особенни проблеми /нашите са малки авентски/ другото го омаха какта Simple Smile Ta така реших тоя месец да и давам да си опитва по малко колкото да свиква с лъжицата и вкусовете, а не за наяждане. Хич не е рентабилно ама ....

# 648
Сиси стискам палци всичко да е наред с мъниците Rolling Eyes

Май само аз изоставам и все още не съм започнала великово захранване Whistling ама вси си мисля че има време още.

Весели празници на всички!

# 649
Здравейте, мамчета!

Да ви попитам за плодовите сокчета, кога почнахте да ги давате?Ние онзи ден бяхме на първата си консултация и педито ми каза да почвам да му давам вече прясно изцедени сокчета от ябълки и морков и до края на месеца трябвало да изпива по 50-60 мл, ама на мен ми се струва още рано / все пак вчера направихме 40 дни/  newsm78 Мислех си че се дават поне след втория - третия месец. Вие кога почнахте или кога смятате да почнете да давате на бебоците?

# 650
Здравейте, майчета!
По отношение на сайта SportDirect, има доста инфо тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483660.0 Мисля, че ще Ви е от полза. Аз самата не съм пазарила, но .... въпрос на време. Успех!!!

# 651
  • Бургас
сокчета от какво? изкуственни ябълки? на 40 дена?  Crossing Arms Още сок не сме пили и смятам да не давам за сега  Naughty

# 652
  • Бургас
Тафта,можеш да погледнеш в тези теми : Тук Тук И Тук

# 653
  • Пловдив
Здравейте, мамчета!

Да ви попитам за плодовите сокчета, кога почнахте да ги давате?Ние онзи ден бяхме на първата си консултация и педито ми каза да почвам да му давам вече прясно изцедени сокчета от ябълки и морков и до края на месеца трябвало да изпива по 50-60 мл, ама на мен ми се струва още рано / все пак вчера направихме 40 дни/  newsm78 Мислех си че се дават поне след втория - третия месец. Вие кога почнахте или кога смятате да почнете да давате на бебоците?

Най-дружески те съветвам да си смените педиатъра, след такова изказване.

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 15:02 от Горгона

# 654
Здравейте, мамчета!

Да ви попитам за плодовите сокчета, кога почнахте да ги давате?Ние онзи ден бяхме на първата си консултация и педито ми каза да почвам да му давам вече прясно изцедени сокчета от ябълки и морков и до края на месеца трябвало да изпива по 50-60 мл, ама на мен ми се струва още рано / все пак вчера направихме 40 дни/  newsm78 Мислех си че се дават поне след втория - третия месец. Вие кога почнахте или кога смятате да почнете да давате на бебоците?

Най-дружески те съвествам да си смените педиатъра, след такова изказване.

newsm10

# 655
Ах,тези коликообразуващи сокове Simple Smile-не прави грешка да объркаш стомахчето на детето Simple Smile

# 656
  • Бургас
Здравейте, мамчета!

Най-дружески те съветвам да си смените педиатъра, след такова изказване.
Сменяй на момента! Ние сме 5ти месец - сега започна да ги пие Peace Иначе ни беше казала док да го пробвам средата на 4ти. Детето само си показва Peace

# 657
  • Бургас
Сега пък не е шарка, а алергичен обрив, най-вероятно от храна  #Crazy Вече съм в шах newsm78 То верно, че е много злояд и вегетарианец го раздава, яде само риба  Heart Eyes, и онзи ден като бяхме на гости, яде една луканка като невидял  ooooh! Както каза сватята-ГМО  Thinking
А Зарката имала някаква гнойна тапичка в гърлото и зачервени ушички  Sad Та й изписаха капки за уши и АБ.
Добре, че утре Димитрова се връща, че най-накрая да постави правилните диагнози  Hug

Луси, и аз ще изчакам със захранването. С Д-р Димитрова си говорихме да започнем на пълни 5 месеца със зеленчуково пюренце  Grinning

# 658
Аз днес се престраших и и дадох 2-3 лъжички картофено пюренце смесено с кърма  newsm78.Може и да е раничко ,ама май и се услади и лапа лъжичката....ще видим до къде ще я докараме

# 659
Сокове,пюрета и каши- след 5-ти месец.Към 6-ти.

Общи условия

Активация на акаунт