Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 26 984
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • у дома
Абе и да сменяте и да не сменяте масово, не само джи пита, ами и педиатри, не са чували за късно захранване  Tired

# 661
Здравейте и от мен
аз рядко пиша - все още съм на работа и няма време за нет, но и аз съм получавала такива съвети от педито - д-р Джендова - каква кърма до 6 месец, я започвай месата вече ....
"Баткото" пи сок на 8 месеца за първи път. Живот и здраве, да се роди бебето и всичко да  е наред  Praynig, и него смятам по изпитаната схема да захранвам.

# 662
Христос Възкресе!!!

# 663
  • Бургас
Воистина Воскресе !

Здраве за всички ни и много любов и разбирателство в семейството !

# 664
  • Бургас
Честито Воскресение, момичета! Здраве и любов в семействата ви!  Hug
Хубаво изкарване на празника!  Hug

# 665
  • Пловдив
Христос Воскресе, момичета!Да сте много здрави вие и семействата ви, хармония и любов да има в домовете ви:))
Мнооого весело оцветени ячица и шоколадови зайци днес  Crazy

# 666
  • Бургас
Воистина воскресе!
Здраве, щастие и любов в семейството!  bouquet

# 667
Честито возкресение!
Мир, любов и благоденствие в домовете ни да има Heart Eyes

# 668
# 669
Христос Воскресе!

Благодаря за отговорите, значи правилно съм решила да не я слушам нашата педиатърка, то и без това смятах само за имунизации да я ползвам, а за други /не дай боже/ проблеми да отскачаме до Девата, та сега съвсем се убедих в решението си.

sisi_f къде преглежда д-р Димитрова?

# 670
ХРИСТОС ВЪЗКРЕСЕ МИЛИ МАМИ!!!  easter
ние бяхме на село,много хубаво изкарахме.тази днеска цял ден на маса и довечера пак...абе като на празник

ТАФТА,моля те кажи кое е това педи,дето ти го каза това за сокчето?питам,защото така прословутия педиатър др.Ангелов е казал на моета приятелка да почва сокчетата (детето е на 2 месеца), че така щели да му спрат коликите  ooooh!
ей всичко възможно направих да я разобедя,но като и го е казал докторо тя слуша и изпълнява

# 671
  • у дома
Христос воскресе! Живи и здрави - и ние и децата  Hug
Днес бяхме на вилата - благославях човека измислил хамака - Гоги спа през цялото време в хамака, който мине и го залюлее, пък ние на лаф и маса. Умрях от кеф  Party

# 672
mama89,
педиатърката е д-р Балабанова. Като търсих педиатър преди да родя общо взето все добри отзиви чух и прочетох за нея, а и честно казано ми е наблизо кабинета й, и затова и дребния там го записахме, но май ще я сменяме.  За колики не ми е казала, че ще минат, но тя и не е от най-разговорливите и обяснителните, просто каза да се захранваме вече.

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 18:08 от tafta

# 673
  • Бургас
Христос Воскресе!
Честит празник, мами  Hug Много здраве и късмет, любов и разбирателство   bouquet

Ние днес бяхме на преглед при д-р Димитрова - НЕ Е шарка  Peace Нахапано от бълха или друга гадинка. А Зарката е само с леееко обложено гърло и със сиропче ще се оправят нещата  Grinning Олекна ми  newsm10
Направо ... думи нямам за тази лекарка, която така ни изплаши и ни вгорчи празника   #Cussing out Как може с лека ръка  да поставят грешни диагнози и да изписват купища ненужни лекарства  ooooh! Да се вкарвам в разни филми аз, да гоня детето от стаята, за да не зарази малката. Толкова съм афектирана в момента, че каквото и да напиша малко ще е  Naughty

Тафта, кабинетът се намира на ул."Поп Георги" 7, втората пресечка до Експресбанк на Кирил и Методий  Wink

# 674
  • Бургас
Тафта , ти от М.Р. ли си? И ние сме при тази докторка,ама аз хич не й слушам съветите  Mr. Green

Пиши ми на Лични,може да се уговорим за разходка !

Сиска,браво за добрите новини !

Общи условия

Активация на акаунт