Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 052
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Здравейте !
Неди,страхотна закуска,тя и за обяд става  Laughing
Ладида,честит ти рожденник !  newsm67

Купих си кутийката на Авент за съхранение на АМ, после се трансформира и в кутийка за съхранение на пюрета.
Утре ще я използвам даже,че мисля да ходим до Ветрен на консултация.

# 106
Lusia, честита ви месечинка на патерици.От вчера и ние сме на месец вече newsm44  Lusia с теб се познаваме май??? Thinking

ooo веднага се сетих като видях линийката аз  Hug пък и Лара нали е обещана вече за моя младеж Laughing тамън сме почти адашки с нея направо приказка  CrazyКак си ти иначе, бебочка слуша ли, спи ли?

Неди за фитнеса сигурно от месец си търся компанийка ама никой не ме отрази аиде да се стягаме и да ходим  Heart Eyes

Ели количката как е, пробвахте ли я вече Wink

# 107
Лори,айде,къде ще ходим? После и Сиси ще се присъедини към нас newsm39

# 108
Лори,айде,къде ще ходим? После и Сиси ще се присъедини към нас newsm39

фитнеса на хотел Драма бил много хубав ако искаш там ще си вземем карти и се мятаме само казваш кога Mr. Green Сиската и тя с нас  Simple Smile

# 109
Здравейте мамита!:)
Ладида честит ти рожденник!! nbirthday Да ти е жив и здрав!!!
За фитнеса пишете и мен newsm10
Момичета ходи ли някои днес до Метро?Има ли я тая промоция на памперсите,да  се мятаме с мъжо натам като се наработи?

# 110
Ох ами на курса който посещавах,докато бях бременна,ни обясняваха и за кърмата....съхранение и т.н.Помня само,че на стайна т. издържа 2 часа,в хладилник 24 ч.,а във фризер 3 месеца.Имам някакъв спомен,че не трябва да се притопля няколко пъти,тъй като се губят свойствата.....ама като не помня точно какво беше....Цветито и тя беше на същия курс.Цвети спомняш ли си нещо по въпроса?
Оле стахотна "разходка " си спретнахме днес  Mr. Green

# 111
  • Бургас
Вили, smile3521 Drunk

Майче, сега последно има или няма прИмоция, 'щото чакам мъжоТ и да ходим натам? newsm78

# 112
Тъкмо ми звънна една дружка, памперси нямало:( Свършили още до обяд Shocked

# 113
  • Бургас
Егаси и грабенето Confused Те сигурно са пуснали 100-ина пакета само ;-(

# 114
а някой знае ли дали на Кауфланд е останало нещо от промоционалните памперси. Там нали уж трябваше да са на 19.99 пакетите от 78 бр

# 115
а някой знае ли дали на Кауфланд е останало нещо от промоционалните памперси. Там нали уж трябваше да са на 19.99 пакетите от 78 бр

Към 16.30 имаше още памперси по 19.90лв, различни номера.

# 116
  • Бургас
Ели количката как е, пробвахте ли я вече Wink
нцъ не съм я разопаковала още  Wink

# 117
Лори,пусни един телефон на лични

# 118
Ох ами на курса който посещавах,докато бях бременна,ни обясняваха и за кърмата....съхранение и т.н.Помня само,че на стайна т. издържа 2 часа,в хладилник 24 ч.,а във фризер 3 месеца.Имам някакъв спомен,че не трябва да се притопля няколко пъти,тъй като се губят свойствата.....ама като не помня точно какво беше....Цветито и тя беше на същия курс.Цвети спомняш ли си нещо по въпроса?
Оле стахотна "разходка " си спретнахме днес  Mr. Green
Да Вили, точно както си спомняш беше, но теорията няма нищо общо с практиката се убедих и щом Неди е давала на Маги и е нямала проблем значи може  Simple Smile
Вили, Мели ко пак сте правили вийй Wink аз като видях Мел и Дани бяхте тазвряз Simple Smile

# 119
Лейдис, ние с ММ ще ходим до Кауфланд да пазарим след половин час ,ако някоя иска памперси и неможе да отиде мога да и взема  Peace

Общи условия

Активация на акаунт