Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 054
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Аааа, Ванюш! Дано е нещо безобидно!  Hug

# 511
  • Пловдив
Аааа, Ванюш! Дано е нещо безобидно!  Hug

Дано, че косата ми настръхва като чуя кашлица и искам да си го преслуша хубавата Д-р Снежа, че да спя и аз спокойно.

# 512
  • у дома
След като й обясня, че не я питам в случая дали й се спи и че децата лягат в толкова часа ляга и се почва- "мамо, пишка ми се", "мамо, жадна съм", "мамо, видях едно чудовище и затова ставам", "мамо, боли ме корема, май съм още гладна"
След второто ставане следва повишаване на тона от моя страна, пък аз като повиша тон, нещата отиват на зле... Mr. Green
Ваня и ние покашляме леко, ама за сега само го наблюдавам. Дано да е безобидно, наистина  Hug

# 513
Брей,Ваня дано да не е настинал малкия.Знам,че като никнат зъби също може да прокашлят,ама все пак е добре да го видят.
Това за пищенето и мрънкането на дребните си го обяснявам с факта,че едно да има да разваля дисциплината ( примерно както LaDida каза по градините ), и другите почват.А като видя дете да реве и да се тръшка на родителите си по улицата,защото примерно искало нещо,а те са му отказали и лошо ми става. ooooh!

# 514
бихме пентаксима.малката голям герой,гък не каза.обаче тя много хареса педито и доста и се смя.изобщо не разбра че са я уболи.дано и Т да няма  Praynig

# 515
  • Пловдив
Брей,Ваня дано да не е настинал малкия.Знам,че като никнат зъби също може да прокашлят,ама все пак е добре да го видят

Ами той се позадавя от обилните лиги отдавна, но не е кашлял и затова се притесних...

# 516
  • Бургас
Айде и ние бихме вече третият Пентаксим  Grinning Зари пак не усети нищо  Heart Eyes Сладкишка мамина Flutter

# 517
Здравейте момичета,
Днес водихме малката на преглед,че и тя като Бобката прокашля от време на време,имаме зачервено гърло и ни изписаха една торба хомеопатии разни, дано се оправи с тях. Ааа и да не забравя днес за първи път Ема се удари и се разкървави милата. Както си играе с играчките и чувам един неистов писък ,викам си това не е инат нещо се е случило. Отивам да видя -ударила се е под окото с любимата си играчка (вече ще я гледа от далеч) . Но цялата работа приключи след минутка ,две и пак си показа беззъбата усмивка.  Laughing
Вили споко бе,не е свършил света ,а и наистина няма перфектни хора. Да ти кажа,че и моя не е перфектен. Случва се може би веднъж най-много два пъти в годината така да се напие (той има кофти пиянство и започва да се заяжда), връщал се е с пукната глава, откраднат или изгубен портфейл (никога няма да разберем  Laughing), скъсани дънки (явно е падал по земята,беше зимата) и още случки и случки. И сега като чуя ,че ще се събират да пият и аз цялата настръхвам. А да кажа,че през останалите 364 дни в година не пие. . Сетих се за една друга случка. Преди няколко години бяхме на заведение и ММ се напи зверски и започна да се заяжда с мен, а и на мен толкова ми е бил акъла тогава,че го взех насериозно и започна една кавга от заведението до вкъщи. Така сме крещяли по улиците,че някакви хора се обадили на полиция. Спряха ни,поискаха документите и като разбраха,че е семейна кавга с обърнаха към мен  с думите: "Искаш ли да го приберем в ареста за 24 часа"  Crazy Laughing Чесно казано доста се позамислих,но отговорих "НЕ''.  Да му се ненадява човек сега колко ми помага и колко ги е надраснал тези неща . Е,разбира се до следващия спектакъл   Joy

# 518
  • Пловдив
Да се отчета - прекаран хрип на горните дихателни пътища и зачервено гърло.Рецептата е изписана и от двете страни, без АБ - разни капки, разтвори за носните секрети и ненам си кво още...

# 519
Ванюш, скорошно оздравяване и разминаване без АБ

# 520
  • Пловдив
Ванюш, скорошно оздравяване и разминаване без АБ

А дано.. Hug

# 521
  • Бургас
Първо да почерпим за вчерашният имен ден на малката Калия

party023  и да честитим на всички именнички
и  да почерпим party041, че почваме 6 месец като послучая доброто дете на мама си изяде цялото пюре от морковчета. Пу да не му е уроки на детето ,4е докато се похваля и .... 
Честити бебчета,зъбчета , рожденни дни на мами и татковци, месе4инки на всички бебоци и т.н.
  Party Time Tada  party006 baloni
Бързо да се оправят всички бебоци,мами и татковци Praynig

# 522
Добро Утрооо!

Слънчице е грейнало май  Grinning
 Hug за всички, следя ви, но пиша едни курсови за унито, та... Embarassed даже не ви благодарих, че ни отбелязахте месечинката.

# 523
  • Бургас
Добрутро!ДНЕС ще става за разходки, че и за плаж явно Laughing

Кафето и закуската

# 524
  • Пловдив
Морген:)
За незакусващите може ли кана кафе и пепелник  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт