Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 029
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Хм, а рано зарана беше красиво слънчевообещаващо с розови нюанси. ММ пак беше прав за прогнозата, както винаги, май ще го правя метеоролог.

А относно писмото и аз съм за! Peace Дайте да уговорим, кой иска да го напише - грамотно и обосновано и отдолу да се направи подкрепяща подписка ( в смисъл с данни на реални лица), пък Семир ще си реши дали ще вземе под внимание явно всички раждали там.
Отделните писма естествено, че ще изнервят и вероятно няма да бъдат прочетени.Искането е ясно

# 556
Момичета аз писах на Семир и и се разбрахме да се срещнем лично!
Моля ви, който иска да се включи нека на лични ми даде трите си имена само, защото само така по никове немога да ви включа от вчера вечерта сме вече 18 момичета дайвайте данните и да направим нещо ако правим   Peace
Туко що говорих с него и се разбрахме утре в 11:00 в Девата ни е срещата
Който иска да се включи да пише до тогава  Peace
И много благодаря вече на присъединилите се момичета  Hug
вече сме 25 Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 12:17 от цветиту

# 557
  • у дома
Цветиту - 25 момичета от колко родили в Девата? Сигурно са над 300 вече  Thinking За мен това е кауза пердута.
Психолог в една частна клиника, трябва да има. Дали ще е Гери или друг човек, но трябва да има  Naughty Родилките трябва да имат подкрепата на професионалист, в случай, че се случи нещо по време на раждането или нещо с детето. Това, ако искаш да предлагаш висококачествени услуги. Но крайно време е хората да разберат, че бременната жена не е нормална жена.  Че в един Плевен, в държавната болница има психолог ooooh!

# 558
  • Бургас
Цветиту - 25 момичета от колко родили в Девата? Сигурно са над 300 вече  Thinking За мен това е кауза пердута.

Именно! това бе и моята дълбока мисъл

# 559
Психолог в една частна клиника, трябва да има. Дали ще е Гери или друг човек, но трябва да има  Naughty Родилките трябва да имат подкрепата на професионалист, в случай, че се случи нещо по време на раждането или нещо с детето. Това, ако искаш да предлагаш висококачествени услуги. Но крайно време е хората да разберат, че бременната жена не е нормална жена.  Че в един Плевен, в държавната болница има психолог ooooh!
Вале как да намеря всички раждали ... те не пишат във форума а немога да застана на центъра да сабирам потписи Simple Smile
Просто исках да се обединим, защото тази жена на нас много помага, сега тя има нужда от нашата подкрепа и нали уж трябва на доброто да се върне с добро?! Но винаги в България е така неможе да обединиш едни хора в едно нещо все ще се намери, някой протестиращ, някой недоволен, някой повече знаещ .... то и затова сме на един халл
Аз не задължавам никой с нищо всеки сам си преценя

# 560

Именно! това бе и моята дълбока мисъл
25-30 все е нещо ..

# 561
   Момичета, аз съм 100 % за подкрепа на Гери. Тя наистина направи много за мен, иначе 5 часа чакане за операция вероятно щях накрая да се озова във високата сграда в морската градина. Може да сме 20- 30, може и ефект да няма никакъв, но поне ще покажем на нея, че не е сама.
   Цветиту, ей ме и мен- на лични.

# 562
   Момичета, аз съм 100 % за подкрепа на Гери. Тя наистина направи много за мен, иначе 5 часа чакане за операция вероятно щях накрая да се озова във високата сграда в морската градина. Може да сме 20- 30, може и ефект да няма никакъв, но поне ще покажем на нея, че не е сама.
   Цветиту, ей ме и мен- на лични.
именно , а това е моята мисъл Simple Smile

# 563
Психолог е нужен не само за родилно ,в Девата работи и кардиологично отделение-там пък вече нещата в повечето случаи са критични и намесата на психолог и посредник между пациент,лекар и роднини е повече от належаща,
не са ми ясни мотивите на Семир,не го познавам,но това,което чувам за него ми внушава,че е разумен и практичен човек,
така че погледнато дори само от търговска гледна точка-Гери привлича клиенти,дава иинформация,прави безплатна реклама и е  лоялна-какво повече може да иска един работодател от свой служител,
тук не коментирам професионалните и качества-Семир не е длъжен да е наясно с тях,за това отзвукът е от пациентите Simple Smile

та да си довърша мисълта Simple Smile-след като Семир според всички изчетени мнения е точен-логично е да се чуе и неговата мотивация за това решение.....мда Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 13:36 от maimp

# 564
  • у дома
Всъщност, понеже Гери не е писала нищо - съкращават нея или съкращават щата? А също и мотивите на Семир не се знаят...

# 565
Здравейте момичета! Най- накрая да ми остане малко свободно временце да се включа при вас и аз Hug

Много ви благодаря за милите пожелания, вече сме си в къщи с малкото съкровище и си се гушкаме, и нямам търпение да тръгнем по разходки и ние. Направо не знам как насмогвате с времето, не ми стига за нищо, камо ли да пусна компютъра.Дано да влезем в релси скоро...

Много мъчно ми стана за Гери като я видях, много се измъчва горкичката и мисля, че това което правите е страхотно Peace. Надявам се, че Семир ще размисли и ще успее да я убеди да остане, защото не съм много сигурна дали и тя вече го иска.

# 566
  • Пловдив
Аз дълбоко се съмнявам съкращаването/напускането или каквото е там на Гери да остави болницата без психолог.
Избягвам да взимам страна в подобни конфликти, защото всичко си има две страни , но аз съм и оставам доволен клиент на Девата.

# 567
и аз подкрепям инициативата на Цвети с 2 ръце и 2 крака  Peace

# 568
И аз се включвам.
Въпреки ,че не можах да се възползвам от услугите на Гери от пустия ми срам  Tired  smile3538
А много ми трябваше.Но сама съм си виновна,че не съм се обадила.
Пишете и мен.

# 569
  • Пловдив
И аз се включвам.
Въпреки ,че не можах да се възползвам от услугите на Гери от пустия ми срам  Tired  smile3538
А много ми трябваше.Но сама съм си виновна,че не съм се обадила.
Пишете и мен.

Как тъй не си се възползвала?Тя всеки ден минаваше през родилките, докато аз бях там.

Общи условия

Активация на акаунт