Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на съпруга ви за храната, която предлагате на детето си?
Какви са мненията на участниците във форума относно въвеждането на нови храни и храненето на децата?
Какви са препоръките за хранене на деца, които се хранят с кърма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на съпруга ви за храната, която предлагате на детето си?
Мнението на съпруга ви за храната, която предлагате на детето си, може да бъде важно. Ако съпругът ви не харесва определена храна, може да е по-трудно детето ви да я приеме. Това може да се дължи на теорията, че хората са склонни да харесват храни, които са им били представени в ранна възраст. Така че е добре съпругът ви също да опитва и харесва храната, която предлагате на детето си.
-
Какви са мненията на участниците във форума относно въвеждането на нови храни и храненето на децата?
Участниците във форума имат различни мнения и опит по отношение на въвеждането на нови храни и храненето на децата. Някои от тях споделят опита си с въвеждане на различни видове храни, като броколи, банани, ябълки, пуйка, зеленчукови пюрета, киноа и амарант. Освен това има споделени препоръки за предлагане на плодове, каша и кисело мляко. Важно е да се отбележи също така, че много участници подчертават значението на систематизираната информация и подкрепата от страна на педиатъра при хранене на децата.
-
Какви са препоръките за хранене на деца, които се хранят с кърма?
-
Какви са мненията относно организирането на информация за детското хранене?
-
Кога е подходящо да се въведат ягоди, къпини, малини и боровинки в диетата на бебето?

). Та затова давам по няколко пъти твърда храна на ден,защото той не е голям ентусиаст яде по 20-30 д 50 гр максимум на ядене. Гледам на ден да му се събра около 120 гр. най-много твърда храна, защото малчо е малко мързеланко с яденето и мисля, че ще занемарим сукането иначе. Затова дава 2 пъти на ден твърда храна, защото хапва по малко. И за да давам по-разнообразни неща, включвам по няколко от въведените вече ,като гледам хем да хапва всеки ден каша, хем зеленчук. Дано да е правилно,ако ли не е-ще почна по веднъж да давам, малко по-голямо количество,но не знам дали ще иска да суче после.
. Трябва ли да захранвам с прясно мляко и как 
И пилешко ми дават, но домашното е тлъстичко и жилавко, а на мен крехкото мноооого повече ми допада. А той Калинчо-Мандолинчо как разбира какво точно ядеш и му даваш, при мен още минава номера-давам нещо друго,. но моето парче рядко иска от нашата храна- аз готвя приблизително здравословно(без сол, почти не пържа и т.н) и не бих се притеснила ако искаше, но той само на солетите налита и може би защото им знае вкуса
......а тия на грил според мен сместта с която ги мажат е може би леко съмнителна, но ти като си му дала отвътре няма страшно, аз вече не треперя толкова за тия неща- то като не е ежедневие и да хапне нещо с Е-та не е проблем за мен
Да подканя отново за рецепти и идеи за плодова торта.
Виждала ли си тая на Еспа от нейния профил, освен това в тортената библиотека има доста идеи, освен това има един вариант с рола на Севън дейс-по ориг. рецепта е с течен шоколад, но можело и с кисело мляко и плодове-заповече подробности(ако нещо ти е прозвучало добре) ме питай