ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 601
  • 658
  •   1
Отговори
# 225
  • София
за Anti-Blemish Solutions ли говориш?Такъв не съм срещала тука все още,не знам дали в Бг го има въобще.Въпреки че в Сердика Центъра имаше на Клиник щанд не си спомням да съм го видяла иначе щях да съм искала тестер веднага.

# 226
За новият на Клиник,едно момиче по горе беше писало,че го има в почти всички магазини,аз мисля да отида до Бюти зоната и да си поискам тестер,много съм впечатлена от отзивите за този фон дьо тен!

Мими23 само за мазна кожа ли е подходящ или и за други типове?

# 227
А zа суха кожа става ли?

# 228
за Anti-Blemish Solutions ли говориш?Такъв не съм срещала тука все още,не знам дали в Бг го има въобще.Въпреки че в Сердика Центъра имаше на Клиник щанд не си спомням да съм го видяла иначе щях да съм искала тестер веднага.

Да,този е...би трябвало вече да го има Peace

# 229
А zа суха кожа става ли?

знам ли?!?!
Не искам да се изкажа неодготвена,но наистина не знам как ще е на суха кожа.
За всички останали става Peace

...бях пуснала и снимки как исглежда по назад...

# 230
  • София
Вече имам по-изявени отзиви от фон дьо тена на Кларинс - определено е по-добър от Ланкомския, който недоизползвах (за комбинирана кожа, адаптив май се казваше) и е по-траен и недехидратиращ от матиращия на Кларанс. И е по-евтин и покривен от Парюр на ГЕрлен... Но цветовете са си малко и това си е... С повече майсторлък се напасва в голяма степен към истинския ми цвят, но не е лесно... И се напасва и всеж вид...

# 231
Някой има ли отзиви за който и да е от ФДТ на YvesSaintLaurent?

# 232
  • Paris
А zа суха кожа става ли?

знам ли?!?!
Не искам да се изкажа неодготвена,но наистина не знам как ще е на суха кожа.

Прекалено мат е. Абсурд за суха кожа. Само на ръката си докато го мажех и буквално засъхва, някак си. Даже си мисля, че и за смесена няма да е много добре.

# 233
А zа суха кожа става ли?

знам ли?!?!
Не искам да се изкажа неподготвена,но наистина не знам как ще е на суха кожа.

Прекалено мат е. Абсурд за суха кожа. Само на ръката си докато го мажех и буквално засъхва, някак си. Даже си мисля, че и за смесена няма да е много добре.

Моята е смесена,даже напоследък повече суха отколкото мазна.
Консистенцията е мусеста,пудрена...хубаво трябва да се разбива всеки път преди употреба (като лак),че иначе е гъст.
На лицето е семи-матов както казват...поне при мен не е толкова матов,просто с лек пудрен завършек.
Колежката ми и тя го купи и е доволна-с нормална кожа е.
Н о и аз предполагам,че за суха няма да е удачен избор Peace

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 08:52 от мими23

# 234
  • Sofia
Момичета, досега само ви четях, но имам нужда от мнение относно фон дьо тена на La Poche Posay.

# 235
  • София/Бургас
Vesana, ф.д.н.-ена на La Poche Posay е много добър. Аз го ползвах до скоро. Покрива добре. Слива се с кожата и не се забелязва. Единственият ми недостатък е в цветовете - има 4 цвята само.

# 236
Искам да попитам някой ползвал ли е фдт на LR, гледах един каталог - немски продукти, за първи път ги видях, имаше няколко вида фдт- от 32лв и от 76лв... Ще се радвам да споделите...

# 237
Здравейте момичета,някой вече взели си от фон дьо тените на Виши на,които върви леклача по ТВ в момента?
Вчера в една аптека момичето много ми ги похвали каза,че са с подобрена текстура,за съжаление нямаха единични мостри,а в аптеката нямаше как да пробвам,защото бьх гримирана.
Искам да пробвам фон дьо тен от мед.козметика,Ла Рош,Виши,Авен,но все още не съм се ориентирала към някой.

# 238
mama galka23 , аз съм с проблемна кожа и имам един ФДТ на Авен, лек, не особено покривен, и пудра-ФДТ ако мога така да го нарека, понеже си е като плътен крем, но не е пудра. Нещо средно. Доволна съм, покрива хубаво, зависи и какво искаш да прикриеш Laughing Аз много се чопля по лицето и все имам зарастващи разни пъпки, абе не ми е хубава кожата. Close
Като ползвам и двете неща, става доста добре, иначе само течния ФДТ няма особено покривен ефект поне при мойта кожа.
Да допълня, че има за два типа кожа - към суха и към мазна. Peace

Затова съм решила да си взема база, не за ежедневна употреба, какво ще кажете за базата на Кларинс, колко излиза като парички? Има ли разлика за това какъв тип е кожата или базата е само един вид? newsm78

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 09:02 от Лурдес

# 239
  • Sofia
Vesana, ф.д.н.-ена на La Poche Posay е много добър. Аз го ползвах до скоро. Покрива добре. Слива се с кожата и не се забелязва. Единственият ми недостатък е в цветовете - има 4 цвята само.
Аз съм пробвала само мостри миналото лято, но много ми хареса, не бях уцелила цвета тогава, но дори и така, останах доволна. Моята кожа е светла и мисля, че първите два номера ще ми свършат работа, пък и нямам нужда от много покривност, просто изравняване на цвета на лицето. Благодаря за отговора, ще споделя как е след ползване.

mama galka23
, aз съм слагала няколко пъти такъв на Авене крем-пудра, мнението ми е същото като на Лурдес относно покривността, но пък за чувствителна кожа е идеален.

Общи условия

Активация на акаунт