Летни кънки или ролери

• 60 440
  • 205
  •   1
Отговори
# 75
  • София
минзухар, такова нещо виждам за пръв път Simple Smile
Моята в момента е на вълна колело. Ни ролери я блазнят, ни кънки.
Срещата все ще е велосреща де Simple Smile

# 76
Ееее, вие сте друг отбор с тия колелета. Мойто го откраднаха съвсем ново, още преди да съм му се възкачила.  Confused
А вигърборда и на мен ми прави впечаление, че доста го заглеждат, явно още не е популярен. Но е дяволско творение, аз изобщо не мога а стъпя върху него.

# 77
  • София
На дъщеря ми също откраднаха малкото колело. Беше Робифир, караше го до към 6-7 годишна. Откраднаха го от етажната площадка, по-точно м/у 8мия етаж и покрива. При все, че входа се заключва, а ние живеем на последният етаж.
Купихме й ново колело, миналата година.

А този вигърборд и на мен ми се струва като дяволско изобретение. Едва ли и аз ще мога да се покача на него. Ама той по принцип не е за дърти кат нас Simple Smile

# 78
Мммммммм да . Аз имах едно време много хубави кънки ама не ги пазя .Сега търсих ,но никъде не намерих .Разпитах и приятелки с по-големи деца ама нямат Rolling Eyes

# 79
  • София
минзухар, такова нещо виждам за пръв път Simple Smile
Моята в момента е на вълна колело. Ни ролери я блазнят, ни кънки.
Срещата все ще е велосреща де Simple Smile

Мдам.. аз ще си взема велоергометъра на срещата...  hahaha hahaha hahaha
Минзухар, наскоро видях аз такова нещо и много му се чудихме. Мъжът ми хич не го хареса.. едно момченце го караше и той рече, че яко ще се пребие с това нещо  Wink

Аз не карам още нищо, че не сме в СФ по празниците, ама ще направим срещата  Grinning
meTALLIca, нищо не купихме, по-горе съм разказала  Wink Извадих й старите кънки на вуйчовците й да видим дали ще ги кара изобщо. Така и не намерих на 4 колела да не са бебешки или да не са ми скъпи.

# 80
Пък леля ви минзухар вече няколко уикенда прави сеир в Борисовата. Още с първото изправяне си седна на г.за, но това не я демотивира, въпреки развеселните физиономии на седящите наблизо лели. Сигурна съм, че тайно ми завиждаха на ентусиазЪма.  Mr. Green  
Напредвам наистина бавно, но сигурно.  Outta Joint  
А вие?

Пп. Синът ми кара ето това:
Има ли и други фенове?

е това вигарборд

Ния има ролери, но се учиме все очще.

# 81
поздрави за всички мами-кънкьорки с  тази песен Simple Smile http://www.youtube.com/watch?v=ZBR2G-iI3-I

аз я качих мойта на за сефте преди година, „кара” три-четири пъти. беше на две и малко и не схвана каква точно е идеята на пързалянето именно, но й беше много забавно и ходеше с тях. първият й опит беше с ей такива –

на няма три гоини прокара зимни кънки тази зима – там схвана бързо за какво става дума и сега се носи с една подпора доста уверено. Сега ще опитам пак с летните кънки, но ми се ще да купя по-нормални малко. обувката трябва да е стабилна и да държи добре глезена, а и колелцата трябва да са силиконови или гумени, защото иначе всяка неравност се усеща и въобще не вървят гладко ... и се пускаме и двете!

миналото лято завидях на една мама, която системно се разхождаше по градинките с двегодишната си щерка в количка, а мамата на ролери.  времето ми за това мина, ама пък колко му е да се повдетиня покрай детето, после няма да имам такова хубаво оправдание!

много важно от екипировката за децата обаче е каската! Като четох по-нагоре, хората се сещат по-често за налакътниците и наколенниците, но каската е много важна. С кънките лесно може да се падне назад и да се удари лошо главата!

# 82
  • София
Ай, каква хубава тема - и ние сме в момента на вълна ролери.
Синът изяви желание и една приятелка ми даде от нейната щерка - да видим дали ще се запали. Иначе Мишо не е от страхливите - кара колело, като минава през всички дупки, издатини а онзи ден и по едни стълби се пусна  Crazy докато извикам и беше офейкал...(отдавна е махнал помощните), а с тротинетката всички квартални бабуни пазят спомени от негови най-невероятни приземявания.
С колелото така падна веднъж - предната му гума буквално спря в една дупка (маскирана като локва) и той се превъртя и тупна пред колелото  ooooh! очилата му се бяха усукали на осморка - цяло чудо, че не се потрошиха (всъщност и той) - аз не бих си и помислила за колело след подобно приземяване, но той пусна 2 сълзи и пак го подкара (е, вече без очила)...

Ама ролерите малко му се опъват  Confused явно не схваща стойката ли...не знам, а и аз съм една анти-спортна натура - не карам ски, на зимни кънки не съм се качвали ниВга, е, карала съм кънки като дете, ама то май никак не е същото...та не знам как да му обясня  Thinking че дори и какво да му обясня  Thinking

Иначе не се отказва, търкаля се по земята, изправя се някак си и ги кара, като се вози на едната, а с другия крак постоянно бута, даже малко напречно го слага...не знам какво обясних, ама единия ролер е залепен за земята и върви напред, а с другия се отбутва постоянно - ама така няма да се научи..май..
някакви идеи как да го схване? Че сам не съм сигурна, че ще го открие  Rolling Eyes

/иначе по едно време и аз се бях запалила - ще се уча да карам ролери.  Crazy Занесох се в един магазин да си купувам, нахлузих едни и се опитах да се изправя...и... се стоварих по г...з на пода, до стола на който се обувах....продавачите се втурнаха да ме вдигат..аз срааммм..та бързо ми мина мерака, ама сега, като ви чета - пак ми идва един ентусиазъм...пък да взема да се прежаля ли...

# 83
  • София

След ролкови кънки, колело и скейборд вече имаме и ново превозно средство. За голямо мое учудване ги подкара от раз. Има само проблеми със спирането, но аз не мога да й обясня как се спира, защото не знам. С кънките спираше със завъртане.

За тези, които се чудят какви кънки да изберат, споделям, че нашите бяха от евтин магазин за детски играчки, китайски, уголемяваха размера си с поне 7-8 см. Струваха 20 лв. Сега ги гледам по 15. В къщата ми никога не е влизало нещо толкова здраво и издържливо. 3 години ги караше целия квартал /от 3 годишни до 8/ като само им регулираха размера. Още са здрави и изглеждат като нови.

Весело и безаварийно каране на всички!

# 84
Каквото и да изберете,не забравяйте:каска и наколенници.
За да има само смях,а не сълзи. Hug

# 85
Ама ролерите малко му се опъват  Confused явно не схваща стойката ли...не знам, а и аз съм една анти-спортна натура - не карам ски, на зимни кънки не съм се качвали ниВга, е, карала съм кънки като дете, ама то май никак не е същото...та не знам как да му обясня  Thinking че дори и какво да му обясня  Thinking

Иначе не се отказва, търкаля се по земята, изправя се някак си и ги кара, като се вози на едната, а с другия крак постоянно бута, даже малко напречно го слага...не знам какво обясних, ама единия ролер е залепен за земята и върви напред, а с другия се отбутва постоянно - ама така няма да се научи..май..
някакви идеи как да го схване? Че сам не съм сигурна, че ще го открие  Rolling Eyes

Ето тук на края на страницата има клипчета.

http://rollerbg.com/articles/T-Stop.html

Моите деца също имат ролери, голямата кара - научи се сама, малката повече ходи, но има напредък.

Аз също съм решила да си купя. Ходх в СпортДепо, мерих 2 модела, но нещо не ми бяха удобни. Дали в СЛС продават и ролери?

# 86
  • Някъде в търсене ............
Ето тук на края на страницата има клипчета.

http://rollerbg.com/articles/T-Stop.html

Аз също съм решила да си купя. Ходх в СпортДепо, мерих 2 модела, но нещо не ми бяха удобни. Дали в СЛС продават и ролери?

Продават се , миналата неделя купихме от там, имаше една промоция ролери + каска и ти подаряват комплект предпазители (наколенки, налакътници и ръкавици) горе на 2 рия етаж в дясно.

# 87
Desi02, благодаря. Ще се разходя съботно-неделно до там.

# 88
  • София
От тази вечер щерката е горд собственик на ролери. Не знам колко ще пада и колко ще реве Simple Smile Пробва ги, но у дома, само се разхождаше.
Ще й дам да види клипчетата от последният линк, който сте дали.

# 89
  • Sofia
AnMary честити ви ролери. Моята дъщеря много бързо свикна с ролерите. Кънки така и не се научи да кара. Ходеше с тях само в нас, но беше доста нестабилна. С ролерите обаче няма тези проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт