Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 617
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
За лека нощ (или за събуждане с кафенцето, както искате го приемайте Coffee) ви пускам любимите ми скрийншотове от италианското интервю. Поиграх си да ги направя на обща снимка, за съжаление качеството не е много добро, но основната идея (сиреч да се види колко умопомрачителен може да е Дженсън) е хваната Mr. Green Момчето вади най-доброто от чара си:

Ще си поиграя да направя скрийншотчета и на Джаред, защото и той изглежда супер на това интервю, хем и Градинарките ни да се чувстват поздравени Simple Smile

Ето го и него:

Милия, на последната снимка май най-добре е изразил с езика на жестовете какво мисли за цялото това злополучно интервю. Joy Представям си го как си казва наум: "Мамоу, какъв резил." докато на останалите просто се усмихва притеснено. Wink

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 00:06 от Dana_Scully

# 316
Добър вечер и от меееен,
ровейки се из испанските форуми попаднах на темите "101 причини да харесваме Дийн/ Сам" ......  Crazy
Аз Ще ви пусна само по 30 причини (надявам се да ви е интересно) .... вие ако искате ги продължете   Hug

"101 причини да харесваш Сам"

1- ... Защото има невероятна усмивка
2-... Заради невинността
3- ... Защото има най невинните очи на света
4- ... Защото има гръб, който ме разтапя
5-  ... Защото когато се ядоса е още по секси
6-  .... Защото е брат на Дийн  Mr. Green
7- .... Защото има мистериозно равновесие м/у добро момче и лошо момче (имам в предвид Демонската страна)
8-  ... Защото когато гледа като пале ....  Heart Eyes
9-  ... Защото винаги иска да прави всичко по правилния начин
10.-  ... Защото е много интелигентен
11.-  ... Защото въпреки, че има женска  прическа, пак е секси
12- ... Защото има неустоим поглед
13.-  .... Защото има невероятен глас
14- .... Защото е много упорит
15-  ... Защото е висок
16-  ... Защото дори когато се ядосва изглежда добре
17-  .... Защото в погледа му има нещо тъжно, което те кара да откачаш
18.-  ... Защото знае как да се държи с жените
19-  ... Заради начина по който ходи, някак си уморено  Rolling Eyes
20.- ... Защото Дяволската му страна го прави още по секси
21.- .... Заради ценности те му
22.- ... Защото е верен
23.- .... Защото има яки рамене
24-  ... Защото е много секси ловец
25.- ... Защото никога не се предава
26-  .... Защото има тяло убиец
27.- .... Защото е много добър брат
28.-  .... Защото накара Джо да страда ...
29.- ..... Защото никога не ни достави удоволствието да го видим без хавлия  hahaha Blush
...
...
...

"101 причини да харесваш Дийн"

1- ... Защото е перфектен
2- ... Защото има тяло което може да ти докара инфаркт
3- ... Заради прекрасните му зелени очи
4- ... Заради тези чувствителни устни  Heart Eyes
5.-... Защото обича Сам, въпреки всичко ....
6- ... Защото се прави на мачо, но има златно сърце
7- ... Защото е смел, независимо какво се случва
8- ... Защото е готов да умре за Сам
9- ... Защото е много забавен  Party
10 - ... Защото Ще те защити ако си в опасност  Praynig
11 - ... Защото първо удря и после пита  Joy
12 - ... Защото никога не се предава
13- ... Заради луничките които има, защото е саркастичен ...
15- ...Защото е СЕКСИ
16- ...Защото е най атрактивния БАТКО който можеш да имаш
17- ...Защото когато спи по бельо, ни текват лигите  Heart Eyes
18- ... С една дума ..... Тяло убиец  Twisted Evil
19 ..... +18 Защото когато му се маркира пакета ..... всички получаваме инфаркт (буквален превод)
20-... Защото когато се показва без блуза, на всички ни става нещо ....
21- ... Защото казва ОКИ ДОКИ и се чува как мляска   Mr. Green
22- ... Защото не знае какво е my space
23. ... Защото има убийствена усмивка
24. ... Защото обожава Рок-а
25. ... Защото не харесва изчанчените дрехи
26. ... Заради колата (какво ли не би правил в нея  newsm78 Blush)
27. ... Заради начина да бъде неизбежно Дийн
28. ... Защото и ядосан е супер сладък
29. ... Защото когато се усмихва му се получават едни много сладки бръчици около очите .... и тази усмивка може да те "убие" ....
...
...
...

Много от причините се повтарят, но ви давам буквалния превод. А и си е грехота да ги изтрия ....

Лека за сега, аз отивам да си взема дневната доза Братя Уинчестър  Crazy

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 01:27 от bicho malo

# 317
bicho_malo Hug Страхотни са "Причините да обичаме..." На мен от тези за Дийн най-много ми харесаха 1, 2, 3, 6, 8, 10, 11 и саркастичната част в 13 (иначе всичките са страхотни) Много добро попадение, браво! Simple Smile
От Самчовите всички са забавни, но последното цепи мрака Joy hahaha

# 318
От Самчовите всички са забавни, но последното цепи мрака Joy hahaha

Така е, нали трябва да ни държи под напрежение .....  Twisted Evil

Добро утро,
кафенце?

дано не се изплаШите  Joy Joy и неЩо което да ви дава сили през днеШния ден. А, и да не забравя ме и .... наШата градинка

Лек и слънчев ден ви пожелавам   bouquet

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 10:06 от bicho malo

# 319
Здравейте!
bicho malo, благодаря за хубавото пожелание, но за съжаление днес тук е един адски облачен и депресарски ден  Wear Umbrella  Ако знаеш само колко ми се иска слънцееее! Добре, че го има нещото, което да ми дава сили през целия ден  Wink Laughing Много ми харесаха причините да обичаш Сам и Дийн, но просто не мога да излъча фаворит - всичките са готини. Мисля си  Thinking......................че ако бяхме видяли Сам без хавлия, може би щяхме да го обичаме повече  Mr. Green
Аз вчера грозно изневерих на Сам и Дийн с малолетния Хари Потър и пропуснах снощната културна беседа  Embarassed, та чак сега ще коментирам.

Дженевив, между другото, била ли е в Италия с тях?
Мисля, че не е била с Джаред, защото ако беше все някой фен щеше да спомене, че е там. А и тя нали сега снима "FlashForward", не лентяйства като мъжа си  Mr. Green

Дейна, скрийншотовете на Дженсън и Джаред са СТРАХОТНИ, права беше тази кухарка водещата, че са belle ragazzi  Mr. Green

А Джаред даже и да не си помислят да го подстригват и бръснат за в сериала (по-секси от това как изглежда по време на италианския кънвеншън не съм го виждала)

Понеже видях, че си изкоментирала външния вид на Джаред, а градинарките на скокнаха да ти скръцнат със зъби, че си е само техен и да не им го гледаш, ще се осмеля и аз да кажа колко много ми хареса  Heart Eyes

Само, че на мен повече ми легна на сърце визията му от кънвеншъна в LA.

# 320
Добър ден и от мен
изгледах най сетне серията, много яка, хареса ми идеята за Рая, успях да се ядосам на Бог Laughing, и да се насладя на Дийн и Кастиел Grinning

Някъде по назад някой беше написал май, че Миша искал да го махне тоя шлифер, аз гласувам с две ръце за идеята. Представата ми за ангел е гол до кръста Кастиел/Миша с впити кожени панталони  Laughing

Пуснах и началото на италианското интервю, защото имаше коментари за водещата и за прическата на Джаред, ми стана ми смешно как им обърка имената и.......сега това, което ще напиша нека не се приема погрешно от градинарките, ма мноо убав тоз Джаред с таз прическа бееее  Laughing

bicho malo мерси за "101 причини да харесваме Дийн/ Сам", аз не се сещам какво да добавя, то е написано всичко което мисля и чувствам когато видя Дийн  Heart Eyes
Развеселиха ме някои от причините посочени за Сам, точки 11, 19 и 29  Grinning

Айде толкоз от мен, аз рядко ще влизам сигурно, че всичките сериали, които следя излязоха от ваканция и не сварвам да тегля, гледам, че и работа някаква да свършвам  Laughing

# 321
Русата италианска лейка е Симона Вентура. Има няколко награди за любим телевизионен персонаж на годината – не си спомням как точно се наричаше наградата на RAI, но смисълът беше такъв. Освен предаването от клипчето, което върви по няколко часа всяка неделя, води от 5-6 години италианския ‘Survivor’, от студиото разбира се, и два пъти беше съдия и ‘ментор’ в техния ‘Musik idol’. No comment. Обаче бившият й съпруг... мъъъър (опитах, но форумското ‘мъррррр’ нещо не ми се получава). Та, за Симонка... Лично на мен ми стигат 10 минути от нейния говор/викане, за да получа такова главоболие, че само песен на Дженсън да може да ме оправи Outta Joint . Апропо, вие сериозно ли се впечатлявате (още) от такива неща? Очаквам boo. Не е като да не са ми пяли, но може би левента не беше подходящ и затова избрах мачото с мотора. Проклети кожени якета!

bicho malo, Peace  bouquet

# 322
Само, че на мен повече ми легна на сърце визията му от кънвеншъна в LA.

Понеже днес съм добра, ще погледна снизходително на набезите ви из градинката, а и все пак похвалите за външния вид на нашето момче галят слуха ми Laughing

На мен на кънвеншъна в ЛА не ми харесва много, косата му е позализана като в епизодите. Виж, в Италия изглежда великолепно.  Heart Eyes

bicho malo, много готини са тия причини, посмях се Laughing  bouquet

# 323
Представата ми за ангел е гол до кръста Кастиел/Миша с впити кожени панталони  Laughing
Joy Joy Joy
Естествено! Впитите кожени панталони са си задължителен атрибут за един ангел  Mr. Green

Не е истина какви хахавелници са тия двамата  Joy Joy Joy Joy Joy Поподнах на едно тяхно интервю от май 2006 г. По това време са били в Лондон да промотират DVDто на първия сезон на Supernatural и някакво норвежко списание - TOPP ги е хванало да си приказва с тях. Ще дам само един цитат:
- Who was your first celebrity crush?
................................
- I don't really remember, says Jensen.
.................................
- Jensen's gay. I've noticed it on set, says Jared with a grin.

- What's the first thing you do in the morning?
- I masturbate to the Tom Cruise poster I have on my bedroom wall, says Jared and everyone cracks up.
- And you say I'm gay, says Jensen

Joy Joy rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Ето го и цялото интервю.

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 12:02 от Злата с метлата

# 324
  • София
Представата ми за ангел е гол до кръста Кастиел/Миша с впити кожени панталони  Laughing
Joy Joy Joy
Естествено! Впитите кожени панталони са си задължителен атрибут за един ангел  Mr. Green
Аха, представям си го Зак с впити кожени панталони hahaha

# 325
Зак с кожени панталони - бляк!!!
Обаче Михаил в тялото на младия Джон Уинчестър и с кожени панталони - мъррр Mr. Green Шегичка...
Ненавиждам мъже в кожени панталони, прекалено гейски са ми.

Боже, невероятно интервю! Много са свежи, когато не внимават много какво приказват Mr. Green

# 326
Аха, представям си го Зак с впити кожени панталони hahaha

hahaha Може и Уриел  Mr. Green

Боже, невероятно интервю! Много са свежи, когато не внимават много какво приказват Mr. Green

Май са си мислели, че никой извън Норвегия няма да го чете  Laughing

Търсейки нещо друго попаднах в суперуикито на разказите на две момичета, които са били статисти-доброволци в епизода Everybody Loves a Clown. Защо, по дяволите, не дойдат да снимат Supernatural в България?! Ще съм първа доброволка! Ето ги и разказите - едно и две. А това е поредното доказателство за невероятността на Дженсън - There was this one girl with an awesome drawing of Jensen and she went up to him and said "Jensen, could you sign this please?" And Jensen goes "Sure, no problem" and then the girl goes "You know, I really wouldnt mind if you asked me to marry you!" Jensen laughs at this and asks for his name and then puts his head back down to autograph her drawing. When the girl gets the autograph back it says: "To Jess, Will you marry me? Love, Jensen"  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 13:15 от Злата с метлата

# 327
Не искам да ви кърша хатъра, обаче за това интервю имаше много полемики из нета и в крайна сметка май се стигна до извода, че не е истинско Rolling Eyes

# 328
Може и да не е истинско, не мога да преценя, но ако е така поне са го направили много да прилича на истинско.

# 329
Аз искам само да ви споделя, как се накефих на епизода който гледах снощи (4/16). Колко секси беше Кастиел който се бие , има нещо в него .... устните, погледа ...... от които ти иде да го хванеш и  hug ,  а Сам в най дивия момент (убийството на Алистър) и Дийн измъчващ го (Алистър) направо ми идеше да  ....... .... да им скоча на ханша   Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт