Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 614
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
 а Сам в най дивия момент (убийството на Алистър) и Дийн измъчващ го (Алистър) направо ми идеше да  ....... .... да им скоча на ханша   Embarassed

Laughing Laughing Мдааа, на мен това ми е един от най-любимите епизоди, страхотни са в него и самият епизод е много хубав, макар и доста мрачен  Grinning

# 331
 а Сам в най дивия момент (убийството на Алистър) и Дийн измъчващ го (Алистър) направо ми идеше да  ....... .... да им скоча на ханша   Embarassed
Laughing Laughing Мдааа, на мен това ми е един от най-любимите епизоди, страхотни са в него и самият епизод е много хубав, макар и доста мрачен  Grinning
Фейче, интересен цитат си избрала, за да покажеш, че и на теб това ти е любим епизод Laughing Особено в по-дребния шрифт Wink Та да разбирам ли, че споделяш желанията на bicho malo спрямо братята? И двамата братя, м? Flutter

# 332
Фейче, интересен цитат си избрала, за да покажеш, че и на теб това ти е любим епизод Laughing Особено в по-дребния шрифт Wink Та да разбирам ли, че споделяш желанията на bicho malo спрямо братята? И двамата братя, м? Flutter

В интерес на истината аз в този епизод Дийн дори не го забелязвам, но реших да не наранявам крехките чувства на мараканките и заради това дипломатично оставих и дийн в  кюпа. Ама ти не, та не, нека забием нож в сърцата им като споделим, че сме го намерили за незабележим Crossing Arms Laughing

# 333
  • # супернатурална #
Хо-хо, Главните май една друга се копаят LaughingМомичета, какво лошо има да мъркаме и по двамата братя, не може на хубавото да се каже грозно, това е. Ето за мен, например, Сам има няколко плюса повече - висок, тъмнокос, с много, много развит гръб -ах, отплеснах се, но това не означава, че Дийн има минуси.

# 334
Хо-хо, Главните май една друга се копаят LaughingМомичета, какво лошо има да мъркаме и по двамата братя, не може на хубавото да се каже грозно, това е. Ето за мен, например, Сам има няколко плюса повече - висок, тъмнокос, с много, много развит гръб -ах, отплеснах се, но това не означава, че Дийн има минуси.

Е как какво лошо има, бе Галинче Laughing В нашата градина изповядваме ревностно моногамност и неотплесване, а Стичето стриктно следи да не криввам от правия път. Не че тя дълго време не беше с двата крака на стадиона, но сега се прави на света вода ненапита Laughing

# 335
В интерес на истината аз в този епизод Дийн дори не го забелязвам, но реших да не наранявам крехките чувства на мараканките и заради това дипломатично оставих и дийн в  кюпа. Ама ти не, та не, нека забием нож в сърцата им като споделим, че сме го намерили за незабележим Crossing Arms Laughing
Оправдания, оправдания... Laughing Не се кахъри ти за мараканките, по-голям нож ще им забиеш, ако решиш да му скачаш на ханша на Дийн. Joy Да не говорим, че и на мен и баш градинаря какъв нож ще ни забиеш, ние те имаме за образец на непорочност, ти си нашия стожер, дет' се вика. Laughing

Цитат
Момичета, какво лошо има да мъркаме и по двамата братя, не може на хубавото да се каже грозно, това е.
Лошо няма, бе, Гале Laughing Мъркането по двамата братя е присъщо на ненаситниците и типично за мараканките. Градинарките обаче са отдадени единствено на Сами. Няма такова животно градинарка, мъркаща по Дийн. Laughing

Цитат
Не че тя дълго време не беше с двата крака на стадиона, но сега се прави на света вода ненапита Laughing
Е, Фейче, аз съм разкаяла се грешница, ние сме като бившите пушачи, знаеш. Laughing

# 336
  • # супернатурална #
Така, така, всичко ще си кажете LaughingТо прекален светец и Богу не е драг, та за това едно-две мърр и въздъх няма да отнемат градинарската корона(мотика). Хора сме, жени сме, простено ни е. Laughing

# 337
Цитат
Няма такова животно градинарка, мъркаща по Дийн.

Аз копая и поливам градинките на стадиона   Joy Joy Joy
Каквото няма единия брат, другия го допълва ....
Че даже и райската градинка може да прикопая Whistling Whistling Whistling ........... Kакво да направя, че със всеки епизод и тримата ми харесват все повече и повече  ooooh! Blush Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 16:57 от bicho malo

# 338
  • Разпиляна във въображението
Още не съм гледала епизода. В момента се мъчим с Лост Crossing Arms Следя темата и чета за някакъв тъжен Дийн. Еми вече не е тъжен - нагушках го и той се успокои.

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 17:28 от Miriel

# 339
hahahaЕХхх.... bicho malo  някакви "райски" пристрастия ли започват да те връхлитат...  Joy Лека полека растем, растем....  Twisted Evil Laughing Да, Невинният е много сърцетупващ в бойните сцени, а в епизода с бъдещето ( не помня кой беше като номер) ммммнного ми е симпатичен - един такъв разюздан, наркоманизиран развратник....   Crazy Twisted Evil fiuuuuuu

# 340
bicho malo, ето как ще изглежда усмивката ти след прекопаването на райската градина -  tooth

# 341
bicho malo, ето как ще изглежда усмивката ти след прекопаването на райската градина -  tooth

DESTIEL (ненаситница) ТОВА ЗАПЛАХА ЛИ Е ?????????  #Shocked . Трябва ли да се подготвям за  box ................ newsm47 или така Ще ми е усмивката Щот имам много работа по градината (не пипана от мнооооого отдавна????) ??

# 342
bicho malo, ето как ще изглежда усмивката ти след прекопаването на райската градина -  tooth

DESTIEL (ненаситница) ТОВА ЗАПЛАХА ЛИ Е ?????????  #Shocked . Трябва ли да се подготвям за  box ................ newsm47 или така Ще ми е усмивката Щот имам много работа по градината (не пипана от мнооооого отдавна????) ??

Опааа, почна се box! bicho malo май се бори за приза - Първа тройна ненаситница в темата  Mr. Green Според мен крайно време беше да си имаме и такава  Peace

# 343
Цитат
Първа тройна ненаситница

Аааааааа, Злата с метлата недей така, аз не съм такова момиче  newsm56

# 344
Мдааа, всички сте си легнали, а на мен не ми се спи. Затова още от сега ще ви подготвя едни красоти да има какво да си гледкате утре заран докато си пиете кафето.

Да ви е сладко!

Общи условия

Активация на акаунт