ПЛЕВЕН - 133

• 38 801
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Koгато ходих на профилактичен преглед след раждането ми казаха,че цито не ми се полага, важала тази от бременността.

Някъде на 6-7 месец след раждането имаш даже задължителен или препоръчителен гинекологичен преглед, в който май е включена и цитонамазката, поне аз си направих, за прегледа не се плаща, с направление е, но не помня изследването дали се плащаше.  newsm78
Това май си е част от Майчино здравеопазване или там как се водеше грижата по каса по време на брем, раждане и след това...

В св. Марина - в сайта им - пише, че таткото може да присъства на раждането.
Когато питах Любомирова за цени тя каза, че тъкмо са направили вече вариант раждането да се минава и по каса, но това значи пак към 700-800лв, може и повече /акушерката се намеси  иказа - бае към 1000 излиза/ , абе както е в момента в Авис май. Някой тук май даже беше пуснал линк от Посредник или друг вестник по темата.

Ив, освен Недкова, д-р Йонов също, гледам детенцето е много малко. Той вероятно би пуснал изследвания някакви или би препоръчал УНГ специалист детски...знам че не бърза с тежката артилерия от лекарства.

# 631
  • Ловеч
Много благодаря! Ако имате и телефони ще ме улесните още повече.

Правиха и изследване на секрет от нослето, но не показа нищо... нормална флора.
ЗДРАВА била пък сополките й не спират... дави се и започва да плаче...

# 632
Пак забравих  Crazy

Честита рожденичка , Марго! Жива и здрава да ви е!   bouquet

Koгато ходих на профилактичен преглед след раждането ми казаха,че цито не ми се полага, важала тази от бременността.
Някъде на 6-7 месец след раждането имаш даже задължителен или препоръчителен гинекологичен преглед, в който май е включена и цитонамазката, поне аз си направих, за прегледа не се плаща, с направление е, но не помня изследването дали се плащаше.  newsm78
Това май си е част от Майчино здравеопазване или там как се водеше грижата по каса по време на брем, раждане и след това...
Тцъ, вече не е  така. Доколкото си спомням имаме право на един г. преглед до 40-я ден след раждането, без направление, който е само преглед, не включва микробиология и цито. След това , с направление правят само микробиология, цитото се губи някъде по трасето.

# 633

Дано някой ти прати координати на лични. За алергия нещо гледаха ли я? Недкова по-скоро е специалист по хранителните алергии..абе не знам. и унг е хубаво да я види - как са и там горните пътища, дали всичко  е развито, нещо някъде да не задържа и тн.. У вас да нямате нещо плесени, мухъли, влаги? Да не чистиш с много хлорни препарати, белини? много неща може да са, поне е добре, че няма бактерия..
Ако кърмиш може да пробваш да капеш кърма в нослето, също сребърна вода... дано кажат какво е в крайна сметка, малко е бебчето.

# 634
  • Ловеч

Дано някой ти прати координати на лични. За алергия нещо гледаха ли я? Недкова по-скоро е специалист по хранителните алергии..абе не знам. и унг е хубаво да я види - как са и там горните пътища, дали всичко  е развито, нещо някъде да не задържа и тн.. У вас да нямате нещо плесени, мухъли, влаги? Да не чистиш с много хлорни препарати, белини? много неща може да са, поне е добре, че няма бактерия..
Ако кърмиш може да пробваш да капеш кърма в нослето, също сребърна вода... дано кажат какво е в крайна сметка, малко е бебчето.

Пратиха ми координати на д-р Йонов.

За алергия не са я гледали. Гърлото й не е червено, дишането - нормално. Нямаме нищо от изброеното в къщи.
В началото й капех кърма, а сребърна вода й бяха изписали - никакъв резултат.

Благодаря на всички! В понеделник отиваме на Плевен - дано някой успее да й помогне, защото не мога да я гледам вече как се мъчи...

Извинявам се за флууда в темата и отново благодаря.

# 635
Здравейте мами от Плевен! Извинявам се, че така нахлувам в темато ви, но моля помогнете! Препоръчайте ми добър гинеколог, който работи с здравна каса! Лекувала съм се при д-р Радински от Св. Мрина, но в тази криза.....! Благодаря ви предварително и хубава вечер! Hug

# 636
Илюл ше живее, ликувай народе!

Ив от Ловеч служебния на доцентката е 886406, а на старшата сестра която обикновено знае къде е шефката и е 886483

tagetis добър по характер или добър като лекар  Smile

Цък и цък

# 637
 ftall , едната снимка е наистина много култува!!!!!!! Laughing

# 638
ftall уникални снимки!

# 639
Хехех, The Кирил какъв е доволен така провесен ... Grinning Готина снимка!
Компа ми забива нещо, втората не ми се отваря.

# 640
Марго, 4естито на рождени4ката! Много да ви радва!   bouquet

Цитонамазка се прави веднъж годишно, само при проблем или съмнения за такъв, се прави на всеки 6 месеца.

И аз плащам здравна застраховка, но не покрива вси4ко и за някои процедури си плащам като поп, а има хора, които не ги е еня да работят или плащат застраховки, но се квалифицират за безплатно здравно обсужване. Сърдита съм им, да знаете Grinning

фталл, измъ4и ме с тия ти4ащи цък и цък, но си заслужава. Да ви видят социалните как сте увисили детето Laughing

Див, сорри за хамстер4ето...

# 641
Добро Ютро,народе Peace
ДиП,щерката ходи с кеф,помрънква,но госпожите казват,че е огън негасен-играе с децата,танцувала и била "бана"/бърборана/.В петък само не е ходила,че текнаха сополите-кучешките най-накрая ще пробият.От понеделник живот и здраве ще спи там.Интересното е,че все вика 'ея Деси"/така й се казва Г-жата,както и разни имена споменава/на другите дечица/
Див,съжалявам за хамстера Hug
Фтал,як пясъчник сте му направили на зетя,останаха ли лалета за цъфтене? hahaha
Цито ако не се лъжа се правеше веднъж годишно newsm78
Дес,как я караш? Heart Eyes
Силви,продукцията ви е много добра.Христо иска рецептата.ПОръчката ти съм я изпълнила още същия ден Peace
Tagetis,вероятността всяка една от нас да препоръча личния си гинеколог е много голяма,съответно ще има няколко повтарящи се и други единични и ще се започне кой е добър и кой не е.Аз препоръчвам д-р Любомирова,работи и със ЗК и на частно,можеш да я намериш в "Екзакта Медика" и "Св.Марина" Peace

# 642
Добро утро!

Едва ви изчетох на две на три.
Не ми се говори сега за болнични практики и болести, само да кажа на Джина, че и мамографията може да бъде направена по здравна каса, навсякъде където има мамограф.

Благодаря на всички за подкрепата!  Hug

Див, само аз не съм пратила честитка на Велина, а тя гледай как ме е споменала  Laughing
Ето една на патерица -

Марго, честита ви рожденничка и на вас! Здрава и усмихната!   bouquet

Фталл, много смешни снимки  Grinning

В София ходихме до една борса за цветя, която се намира на пазара "Димитър Петков" на Стамболийски. Така се смаях. Там имаше цветя ум да ти зайде. Всички бяха на връзки от по 10 до 30 бройки във връзка. Лалета в най-различни цветове - от розови, през оранжеви до тъмно лилави, купища фрезии, рози, гербери.......Най-скъпата връзка беше 6 лева. Купих наръч от фрезии (20бр.) за 3 лева  - едната излиза 0,15ст. Shocked Карамфили 30 бр. за 4лв. Гербери 10бр. за 4 лв.
В Плевен на 31.03. купувах фрезии за една рожденничка и едното стръкче струваше 1.50  ooooh!
Меко казано съм възмутена вече от цветарите на нашата улица на цветята. Това е безобразие.
Дори си донесох за вкъщи и сега цялата дневна ухае на пролетни цветя.

# 643
  • Плевен
Дикси, за съжаление не само на нашата улица цените на цветята са такива. Confused Много съм се чудела как по филмите хората си купуват от улицата голям сноп с цветя опаковани в обикновена амбалажна хартия. Сега ми стана ясно. Скоро в Плевен няма да доживея да си купя толкова цветя наведнъж.

# 644
Валка, като на кино си ги купуват... Simple Smile
В Канада са скъпи цветята. За букет от няколко рози, по 22-25 долара съм плащала в супермаркета.

Дикси, благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт