117 Мига от Пролетта в САЩ

• 27 302
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
юле  Hug, най-накрая се появи  Grinning

# 166
Да се запиша от България след дълго, мъчително, с няколко прекачвания пътувания. Дребното буквално дремна, доста порева с думите "Уморена съм!", аз болна и блещила очи в пълната луна предния ден... Такива пътувания могат да ме откажат от подобни следващата декада.
Темата сте я приключили, но да кажа, че за червени яйца (не розови) миналата година купих кафяви, не бели и станаха доста прилични. Утре ще боядисваме яйца с дребното и снаха ми, очаквам Голямото цапотене.  Mr. Green

На поканите отговарям дори и не по начина, по който са отравени (на имейл се обаждам, на обаждане - имейл...).

стела, късмет и нови настроения!  Hug

Юлия, привет! Simple Smile

Мики, отговарям ти на въпрос от старата тема - не съм критерий, живеем под наем и по всяко време мога да сменя квартирата, не съм избирала заради училището, моето е малко дори за ПриК. Супер козунаци! Simple Smile

# 167
юле  Hug, най-накрая се появи  Grinning
Embarassed Embarassed Embarassed Аз и на Ирка все ѝ обяснявах че "утре" ще се запиша в темичката.  Embarassed  Hug
Днес ММ си е взел почивен ден, та и аз да се уредя със свободно време  Whistling

Благодаря за посрещането!  Hug

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 01:53 от Yuliya2008

# 168
Bubs, 2 год поръчвах от тези, харесва ми вкуса:
http://www.athansbakery.com/
http://www.athansbakery.com/products/mousse_tortes.html

Отговарям и много се дразня да не ми отговарят, но предполагам, че хората могат да си имат и уважителни причини понякога.

Мимето, при нашите е тази конфигурация - майка ми Скорп, татко - Овен, сестра ми - Овен... шоуто е силно италианско  Mr. Green

Диди, много красиви яйца! Казвай техниките!
Мики - браво, момиче! Засрами ме Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 03:41 от Agent Provocateur

# 169
племенникът ми е на 11 април, страхотен сладур и  много талантлив футболист и отличник! Вече е на 11 год. и се поукроти, но голям зор видяхме с него. Душичката му добричка, но рогата много пречат! Баба му я беше срам да слиза пред блока, защото все някой ще се оплаче от него. В градина и училище само хвалби, даже питаха колко деца имат в групата с това име Laughing Не вярват, че тяхното хвалят! С него само с добро, другото не работи, веднага боцка с рогцата!

# 170
Дидитка, я си признай как направи яйцата дето са с лентички! Simple Smile С хартиено тиксо ли? Ако да, как точно го лепиш? Искам да дам на децата да направят.  newsm78

Бързо включване колкото да отговоря  Grinning Не е тиксо, лучени люспи са - по рецепта на баба ми. Нарязваш външните люспи от лука на лентички, дебелина по желание но на мен тънките повече ми харесват. По-интересно се получава ако режеш напречно на ивиците на люспата, за да стане резенчето на чертички. Отрязваш парче чорапогащник, посипваш люспите по него и го увиваш около несвареното яйце, като гледаш от всички страни да има люспи. Стягаш чорапогащника възможно най-много и връзваш добре. После вариш яйцата, и след това както са си в чорапогащника, ги пускаш в боята. Вадиш, разтваряш чорапогащника, махаш люспите и ахкаш от възторг  Wink Най-добре се получава с тъмните цветове бои, защото люспите оцветяват ивичките в жълто-оранжево и контрастира повече на тъмен фон. Ето още една снимка, близък план където се виждат три различни дебелини/дължини люспи на различен цвят фон.

# 171
  • Чикаго / София
Ей Стела, ще ни избягате, а! Sad Но пък се радвам за вас, дано там да сте двойно по щастливи и да се радвате на морето/океан. Сигурна съм, че ви липсва!

Юле, ха добре дошла! Да пишеш по-често!

Миме, провери ли по колко са козунаците? Спомням си миналата година бяха доста скъпи, и аз се отказах да купувам от там.

Марлела, приятно изкарване в Бг-то!

# 172
ирка, благодаря! На, 4.35 аm е, не мога да легна още, пфууу тая часова разлика.  Laughing

# 173
Yuleдобре дошла при нас, време беше Wink
Ирка от утре ще ги има козунаците и ще са 11 долара, май ще меся Mr. Green
Агент май и нашата комбинация ще е лекоо италиянска Mr. Green Wink

# 174
  • USA
Днес ходих да купувам боя за яйца и купих най-евтината .Има три вида яркост на цветовете. С оцет е най-силен, с лимонов сок-среден и с вода -пастелен. Утре ще боядисвам   Party и се надявам да станат като нашите бг яйца.
Юле, добре дошла  bouquet!

Дидитка, благодаря за яйцата, ще трябва да пробвам Wink.

# 175
 Маймун, с оцет пак са пастелни, а с вода трябва да вложиш доста фантазия за да ги видиш оцветени  Laughing

# 176
Ние яйца ще боядисваме в събота за да не ги изпочупи малката. Козунак ще купим от евреите, га се сетят да работят в петък, че с този дълъг празник може и гладни да си останем. Панетоне ще купим от руснаците, ако има, че бързо ги разграбват, шоколадът е подсигурен и вече изпробван да не би да е отровен Laughing. Общо взето всичко е под контрол и чакаме неделя. На църква по всяка вероятност няма да ходим, защото ни мързи и не сме много религиозни, а и пък сме с малко дете, което не си е работа да помъкнеш през нощите в Манхатън.

Рапорт даден. Laughing

Мъчи ме един проблем мен: бременните няма ли да ни намекнат поне на какви имена са се спряли- американски, български, интернационални. Умрем си от любопитство. Mr. Green

Валутният борд паднал, четохте ли в Клюкарника?

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 07:40 от цонка-офи-дочка

# 177
Дайте ми идеи за подарък за 5г момиче?   bouquet

Моето дете ако го сложа да легне в 7 вечерта и става в 3-4 сутринта, та това не си е работа. Сега ляга към 10:30-11 та поне да издържи до сутринта към 7-8.

Бенс и аз си мислех, че ляга късно защото спи на обяд, ама като се опитах да махна следобедния сън стана работата със 7 до 3 спането. Не знам какво да те посъветвам, освен да ограничиш съня на обяд, ако спи 2ч например да го будиш по-рано и да видиш така дали няма да ляга по-рано вечерта.

# 178
Стела, честито за местенето! Добре, че ви се е разминал Duluth  Joy

Юлия, добре дошла Simple Smile

Дидитка, много са красиви яйцата, заплениха ме  Heart Eyes

Ние се разходихме одеве до магазин Сердика, но както Мимето е казала, разбрахме, че тази вечер щяли да пекат козунаците. Не попитах за цената, но $11 няма да им дам, те са луди. Ще купувам панетоне. Ходиме и до Младост и взех бои от там - в едни капсули са. И от BB's взех други бои, които са гръцки, в случай че тези не работят. Взех си Фафли също Simple Smile
А в Младост видях един артикул, който не бях съзирала от предучилищна възраст - десерт Чайка. По стари спомени много го обичах това нещо, беше 10 стотинки. Взех си едно да го опитам, такава гадост се оказа  Sick, не знам променили ли са ги или просто моят вкус е претърпял такава еволюция.

Мен на църква никой не може да ме накара да ходя на Великден, абсурд. Мъжът има май дори по-малко ентусиазъм и от мен  Laughing

Цоне, след около 1 месец плюс минус дни ще разбереш на какво име сме се спряли. Интернационално е.  Mr. Green

# 179
  • T"A
Козунак ще купим от евреите, га се сетят да работят в петък, че с този дълъг празник може и гладни да си останем.

Хич не разчитайте на хала, до понеделник (включително) не се пече хляб (заради този дълъг празник Mr. Green), поне не в кашерните пекарни.  Peace

Сори за нахълтването, по погрешка ви отворих и това беше първото, на което попадна окото ми...

Общи условия

Активация на акаунт