За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 17

• 27 580
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря пак!Аз вчера изчетох всевъзможни статии и съвети относно кърменето.Купих си чай, правя разходки,цедя абе всичко което мога да приложа.Малкият яде много по съсредоточено.В петък сме на консултация и ще видим как сме наддали.Тогава ще стане ясно стига ли му или не и дали аз не си внушавам че кърмата ми е намаляла.

# 736
  • София
mimashki, за всяко притеснение относно "кърмата ми закъсня", "дали му е достатъчно" пишете в кърмаческият форум. Ще получите ценни съвети.
Можете да пишете на Бу, Хедра, Мери,...

# 737
  • София
На нас  ни предстои пътуване. Вчера бях при педиатърката и попитах за нещо против повръщане по време на път. Тя изписа Вомитусхил свещички. Попитах за Кокулин, но нейният отговор беше, че не работи с тези... (каквото и да означава това). Сега чета за този Вомитусхил и като че ли е за повръщане при болестно състояние... На Кокулина си пише, че е за прилошаване при пътуване, та се чудя.
АнМари, ти беше писала, че даваш Кокулин. По каква схема се дава? Преди пътуването ли само или и предният ден?

# 738
  • София
Geraldine, започваш от предният ден с Кокулина. В дена на пътуване също. Вземи за всеки случай и нещо, което се дава вече при повръщане.
Последният път давах на щерката Деган.
А педиатърката е казала, че не работи с тези може би е имала предвид Бойрон.

# 739
момичета,сина ми още не се изправя от седнало положение,а сме на 8 мес.,има ли защо да се притеснявам?

# 740
  • София
AnMary , благодаря! То пътуването ще е утре вероятно, а аз още нямам нищо в мене, а акто гледам няма да смогна поне до 3 да изляза да взема. Може би да взема все пак свещичките. От тях ни каза една преди пътуване...
Арчита, няма за какво да се притесняваш  Peace

# 741
somebody, аз успявах да слагам капките само като му дам gsm-а ми, защото му свети и му е интересен  Embarassed И после веднага му миех ръцете, че все пак gsm-ите не са от най-чистите вещи.
ar4ita, мисля, че няма за какво да се притесняваш. Синът ми е на 10 м. и все още не се изправя от седнало положение. Но той започна да се обръща и на 8 м.

Момичета, гледам, че коментирате пътуване и повръщане на малки деца. Ние досега сме пътували само 1 път надалеч с малкия, но не е повръщал. Скоро мислим пак да пътуваме. Та се чудех - тези препарати против повръщане превантивно ли се дават или само ако детето повръща при пътуване?

# 742
  • Шумен
ar4ita, няма място за притеснение. Всяко дете се развива индивидуално. Смело мога да го кажа наблюдавайки момичетата колко са различни и как правят различни неща по различно време. Насила няма как да стане ако детето не се почувства готово и най-вече сигурно в себе си и околните. Те и моите можеха да седят сами още преди 2-3 месеца, но се почувстваха готови Михаела на 7,5 месеца а Валерия на 8,5. Сега сами почнаха да се надигат да седят като се хванат за ръце и се наберат без дърпане а правим 9 месеца след 2 дни. Така че споко, всичко е нормално  Peace

# 743
  • София
Взех Вомитусхил свещички. Аптекарката каза, че това е най-доброто хомеопатично за случая. Дано... ще докладвам.

# 744
  • София
Geraldine, моята щерка получава сърцетуп като види свещички и няма начин да й се прилагат. Simple Smile Дано пътуването мине без произшествия.

ar4ita, моят син се изправи на 10м.
За майки от даден квартал проверете във форум "По градове", вижте информационната тема - Нещо като библиотека
Ако няма пусната тема за съответният квартал, можете да пуснете вие.

# 745
Това за кварталите за мен ли се отнасяше?Че питах преди малко в друга тема има ли майки от Редута

# 746
Арчита, и двете ми деца се изправиха доста късно. Не се притеснявай изобщо.

# 747
  • София
АнМари, има го и на сироп. 

# 748
  • София
Това за кварталите за мен ли се отнасяше?Че питах преди малко в друга тема има ли майки от Редута
Да, за вас. Тук бяхте питали, но махнах мнението.

# 749

Общи условия

Активация на акаунт