Милички в чудо се видях снощи.. ;(

• 3 118
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора
И на мен ми се е случвало да вдига температура до 39 градуса.

# 16
Днес бебка е много добре,даже се разхождахме в жк Братя Миладинови  Simple Smile Беше много послушна.. Аз я кърмя но там не мога пред хората да я кърмя и си имам помпа с която цедя кърмата и я слагам в шише,давам и всички от което се нуждае,дано ми е жива и здрава Летка още дългооо   ... Сестр ми е на 18 и много и се радва,радвам се че се разбират и не я ревнува  Blushbouquet newsm51

# 17
  • Варна
Знам, че ще ти прозвучи цинично и хич няма да те успокои, но докато порасне и стане пълнолетна дъщеричката ти, вероятно ще има още доста случаи на висока температура.  И всеки път ще се тревожиш и ще прекарваш будни нощи до леглото й. Но това е да си майка, така се расте. Не съм чувала за деца, които никога да не са вдигали температура.

Иначе те поздравявам за бързите действия, разбирам какво ти е - новоизпечена мама с малко бебенце, в непозната ситуация. Справила си се много добре, ще се справяш и оттук нататък все така. Бързо оправяне на бебката и дано е било нещо епизодично.

# 18
Михаела, реагирала си бързо, навреме и много адекватно, за което те поздравявам.
Аз не бих се справила

# 19
Представям си какво си преживяла. Аз имах подобен случай със синът ми, но беше малко по-голям , на няколко месеца. Съпругът ми беше в командирова в чужбина, то все тогава се случваха тия неща, детето вдигна много висока Т, около 40гр....и аз така, с чаршаф и оцет я свалях, друго не помогна, а нямах и шофьорска книжка тогава, сама, няма на кого да се обадя, абе ужас, голям кошмар преживях....
На сутринта п все едно, че нищо не е било...
Дано не се повтаря, но закарай беб1чето да го прегледат
поздрави Hug

# 20
  • София
михаела84, имате по-малка сестра? Защо тя да ревнува дъщеря Ви?

# 21
От ваксината е според мен. Помисли и задавай мнооооого въпроси на лекаря

# 22
Точно в момента върлува такъв вирус- много висока температура и леко зачервено гърло.
Миналата седмица малкият вдигна 39, но вчера батко му го би по точки - 39.7!!!
 ooooh!Но те са големи...не че не се шашкам и при тях, ама при такова бебенце си е направо страшно.
Дано не  хване малката, че ми писна да изтръпвам.

# 23
ужасна ситуация, направо настръхнах!
добре че си реагирала адкватно!
поздравления!!!

# 24
михаела84, имате по-малка сестра? Защо тя да ревнува дъщеря Ви?

Според мен има по - голяма дъщеря  Grinning ! Искала е да напише - сестра и е ..... може би  Thinking !

Дано всичко е наред и няма повече такива инциденти !

# 25
Съжелявам за малкото,и за това което си изживяла..Ще кажа нещо дано да не ти прозвучи като дразнене..Сегашните деца са задоволени от всичко и са много разлигавени,едва ли знаеш през 90-те как се отглежда дете,и тогава жените нямат коли и вечер седиш с тернометъра до детето за да не умре,нямаш с какво да идеш до болницата,нямаш и телефон за да повикаш спешна помощ..Сегашните майки имат вяскави средства коли,телефони и можгат съвсем спокойно да си закарат детето до най-близкото болнично заведение.Просто си припомних 2 ми дъщеря роди се 15 Януари 1993 седмаче и много боледуваше до 3 годинка беше постоянно болна,в болница сме лежали с бронхитплевмония на годинка и 4 месеца,косичките ми се изправяха когато дигнеше 40 градуса и не можех да сваля температурата..А пък голямата до 6 месец не съм спяла от рева и,нахраня я,легна унеса се и онова ревне пак,приспа я после пак ревне,сега като погледна в очите на децата ми и не съжелявам че всичко това е станало и че съм успяла да се справя..Дано ги е жива и здрава щерката,когато навърши 18 ще разбереш че наистина си я отгледала както трябва  Heart Eyes Успех!

# 26
  • Mediterraneo
...Отидохме и прегледаха я,биха и някакво лекарство и ни казаха какво да вземем от аптеката и тръгнахме...

Мен това ми е много чудно- бебе на 10 дни, с много висока Т, прегледано набързо, сложено някакво лекарство, изписано друго и който откъдето е. Диагноза? Изследвания?
Това, че на следващия ден все едно нищо не е било, не би ме успокоило изобщо. Трябва да има някаква причина за вдигането на Т и би следвало да се открие...

# 27
След ходене в спешното,отидохте ли до личния лекар?

# 28
Ще ходим в понеделник  Heart Eyes

# 29
  • Варна
...Отидохме и прегледаха я,биха и някакво лекарство и ни казаха какво да вземем от аптеката и тръгнахме...

Мен това ми е много чудно- бебе на 10 дни, с много висока Т, прегледано набързо, сложено някакво лекарство, изписано друго и който откъдето е. Диагноза? Изследвания?
Това, че на следващия ден все едно нищо не е било, не би ме успокоило изобщо. Трябва да има някаква причина за вдигането на Т и би следвало да се открие...

И аз на абсолютно същото мнение като  Тарталета, бебе на 10 дни с такава Т не е нормално, а и как може толкова малко бебе така да се претупа. Аз също бих се притеснявала и веднага бих звъннала на педиатърката или бих взела мерки за установяването на това от къде е тази Т. В спешния не ти ли казаха че е необходимо да се пуснат някакви изследвания, какво ти казаха от там на какво се е дължала според тях.

Общи условия

Активация на акаунт