Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 249
  • 739
  •   1
Отговори
# 210

И аз си го помислих, но пък 2 дни след МЦ и толкова бързо да има признаци....въпреки, че има и такива случай  Wink

Нети, моите изчезнаха, финито, а набивам яко протеини  Confused да живеят сутиените с подплънки  Laughing

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 14:50 от dani_l

# 211
Нее момичета,това е абсурд,не е това,даже и аз нз защо се притеснявам ама.....някакси не е нормално,не ми се е случвало досега,затова се питах дали може да е от това че вкарвам само протеини,знам ли Thinking

# 212
ехаа , и с това ли ще са прослави нашия Дюки .... neti_76 , да не си с ранна Ову примерно 9-10 ден от МЦ то .... друго обяснение нямам , ако не е това значи е от ДюкЯн  Joy hahaha  Joy ... а аз се надявах да ми се смалят от него , уви не стана даже е по зле голяма чашка и малка обиколка , намирането на сутиен е цяло приключение  #Cussing out

# 213
Намерих ви най накрая Joy.Желая да се запиша в групичката на дюканите Heart Eyes.Днес ми е 4 ден от диетата,за първи път я правя- до тук стриктно спазвам всичко и съм с 3 кг по малко.Хубаво е,че има много  тук,така имам още по голям стимул  Hug

# 214
mmmshushy80 ,значи не съм сама  Hug,и обяснението ти за овулация не става,защото на мен ми свърши преди 2 дена... Rolling Eyes

# 215
Намерих ви най накрая Joy.Желая да се запиша в групичката на дюканите Heart Eyes.Днес ми е 4 ден от диетата,за първи път я правя- до тук стриктно спазвам всичко и съм с 3 кг по малко.Хубаво е,че има много  тук,така имам още по голям стимул  Hug
поспушихме се и сме трудни за откриване вече Wink  Mr. Green
Добре дошла в нашите редици  Hug Успех с режима! 3 кг. е страхотен резултат  Peace

Нети, броиш от първия ден на цикъла. 

# 216
 Embarassed а тогава става...

# 217
Пак се обаждам, защото има с какво.
Днес видях нова цифра на кантара и веднага ми напря да се изфукам...

Закривам (малко предсрочно) трети месец на режима, още съм във втора, със следния резултат: -19 кг.

Тоест:
на 10 януари 2010 сутринта - 80,6 кг
на 8 април 2010 сутринта - 62,7 кг

Не мога да разбера как някои се туткат с 20-ттина кила цяла година... може би когато редуват ден П и ден ПЗ става наистина много мудно. Зеленчуците убиват инерцията, аз затова карам много внимателно с тях. Само с водата май прекалявам редовно.  Laughing

Е............ формулата на успеха е ясна. Остава сега само човек да се вземе в ръце и да спре да хленчи "ааххх, изкушения дебнат навред..." и бля-бля. Много им здраве на изкушенията, ще кажеш, че всеки ден тъпчем само каквото ни се прииска, шоколади, пържено, торти... ИЗЦЯЛО НОВ ГАРДЕРОБ, барабар с обувките и аксесоарите, не е ли достатъчно изкушение??  Grinning

# 218
Оф, и пак забравих - абе говорих с няколко човека вече за едно и също, казват, ако чаааак тооооооооооооолкова им се стегне душата за нещо нережимно, ама МНОГО СТРОГО забранено............... от време на време си позволяват. Примерно - някоя пастичка, сандвич, свинско кюфте, салата посред П ден....... И нищо - чистиш съответното кило с 3 дена повече, примерно, ама поне психологически се чувстваш "заситен" за доста време напред. Аз също си позволих волности на няколко пъти - печена наденичка, бекон, салата с италиански дресинг (с олио)....... е, ми голямата работа. Като се обърна сега назад и ми е напъъъъълно достатъчно, че съм катурнала 19 кила за 3 месеца (вместо, да кажем, 20 - аз чак и не вярвам, че би било възможно...).

# 219
Оф, и пак забравих - абе говорих с няколко човека вече за едно и също, казват, ако чаааак тооооооооооооолкова им се стегне душата за нещо нережимно, ама МНОГО СТРОГО забранено............... от време на време си позволяват. Примерно - някоя пастичка, сандвич, свинско кюфте, салата посред П ден....... И нищо - чистиш съответното кило с 3 дена повече, примерно, ама поне психологически се чувстваш "заситен" за доста време напред. Аз също си позволих волности на няколко пъти - печена наденичка, бекон, салата с италиански дресинг (с олио)....... е, ми голямата работа. Като се обърна сега назад и ми е напъъъъълно достатъчно, че съм катурнала 19 кила за 3 месеца (вместо, да кажем, 20 - аз чак и не вярвам, че би било възможно...).
Мдааам.......Това обаче си е твое лично решение.Не го давай като рецепта,защото всички нови ще те послушат като си кажат"Ми кво толкова"
НО!!! Забравяш,че на един оргнизъм това може да не подейства толкова(както на теб) а на друг да му обърка свалянето и неговият организъм да реагира с такова задържане(демотивиращо),че човека да си каже..."Тая диета(режим) не действа)....Особено,ако му е по-слаб ангела....

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 16:27 от TheNMaster

# 220
  • Пловдив
Много такива знам. Психологически се засищаха и си раздвижваха метаболизма. От години си стоят на същите килограми.

И тези два поста един след друг от един и същи човек ...  newsm78 Според мен доста си противоречат.
Е............ формулата на успеха е ясна. Остава сега само човек да се вземе в ръце и да спре да хленчи "ааххх, изкушения дебнат навред..." и бля-бля. Много им здраве на изкушенията, ще кажеш, че всеки ден тъпчем само каквото ни се прииска, шоколади, пържено, торти... ИЗЦЯЛО НОВ ГАРДЕРОБ, барабар с обувките и аксесоарите, не е ли достатъчно изкушение??  Grinning

И още нещо - използвайте опцията "редактирай".

# 221
Мдааам.......Това обаче си е твое лично решение.Не го давай като рецепта,защото всички нови ще те послушат като си кажат"Ми кво толкова"
НО!!! Забравяш,че на един оргнизъм това може да не подейства толкова(както на теб) а на друг да му обърка свалянето и неговият организъм да реагира с такова задържане(демотивиращо),че човека да си каже..."Тая диета(режим) не действа)....Особено,ако му е по-слаб ангела....

Мда, едно от нещата, които съм решил да следвам - вероятно дори да прегреша ще успея да си задържа ангела, но нямам намерение да пробвам. Макар че в момента бих удушил дори борец за един шоколад Joy Joy А и не само де - и тестено ми се хапва като бял човек, ама на ...като сме се хванали на хорото, давай да го изиграем докрай Blush

П.П. TheNMaster - рецепите от темата в подписа ти ми предизвикаха слюнко-отделянето... Blush Blush Mr. Green

# 222
Никич,благодаря ти за милите думи!
А ти се дръж и не се поддавай на нережимни мисли и доста по-скоро ще се отървеш от излишните килограми и ще влезеш в ТРЕТА,което ще ти разреши доста нови храни....
Всеки,който се отпусне да прегреши попада в един нескочаем затворен кръг....Омагьосан кръг.
Организма се уморява,психиката също и в резултат все си седиш във ВТОРА и няма отърване.....

# 223
Здравейте, дами! Христос воскрсе!
От 1 месец съм в 4-та фаза и за сега всичко е наред, но най-големия ми проблем е П четвъртък! Този ден за мен е мъчение. Много ми е трудно да ям месо, риба, яйца и т.н. Гади ми се  от тях.... Какво ли не си купувам, за да разнообразявам, но не става. Искам да ви питам има ли сред  вас такива, които са спряли да спазват П четвъртък и как се справят с кг... Знам, че е много важен този ден, но все пак искам да се консултирам с вас.  искам също да ви питам дали някой използва протеини на прах и какви. И, ако може да обясните как ги приемате, как ви действате и т.н.
Безкрайно благодарна ще съм за отговорите ви.

# 224
В подкрепа на режима - вчера ми беше 3 поред П ден,хапнах няколко блокчета шоколад и днес не само нямам минус,а даже съм на плюс.И това заради някакви си 10-15г шоколад  ooooh!.Днес също ми се яде,но като се сетя за кантара,май няма скоро да хапна нережимни неща.И понеже умирам за сладко,отивам да си направя един крем карамел,без карамел и да имам нещо като приритам

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 16:57 от Rinusha

Общи условия

Активация на акаунт