Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 26 652
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Здравейте, мами  wavey От 9 дни аз също съм "Ветренска мама" и ще се радвам да бъда част от вас.  Hug
честито   bouquet

# 406
  • Бургас
Гогунче, Сесил , добре дошли сред нас  Hug

Недалинчи
страхотен сайт  Mr. Green

Аз днес изкарах Димана на разходка,студено не студено,не ми се стои вкъщи. А и моето вкъщи не ще,криви се и не спи така хубаво ,както в навън. При вас така ли е?

# 407
  • Бургас
Добре дошли на новите мами   bouquet Честити бебчета  Grinning Много да Ви радват  Heart Eyes

Неди, голям смях с този сайт  hahaha

Вили и моят съвет е да не рискуваш с Дактарина  Peace

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 19:52 от sisi_f

# 408
Неди, страшен сайт  Joy
Вили, според мен по-добре заведи Симонка на доки да я види Peace

*Sesil*, goguna ,  welcome
 На пъпчето като прокървеше слагах 2-3 капки спирт и после топоцин и се оправи за 2 дни

Ванче, днес пробвахме пуешкото и Криско хич не му е фен. Ама и аз направих странната комбинация с картоф и пащърнак  #Crazy То това и мъж ми не би го ял  Joy

# 409
Sesil  welcome да ти е живо и здраво детенцето,а на теб бързо възстановяване  Hug

# 410
  • у дома
Лусия, на всяко мляко пише така, но се продава без рецепта и няма проблем, да го даваш. Важното е да не сменяш АМ често и безпричинно.
Гогуна имахме твоя проблем с очето - масажи ни оправиха нас, промиване с лайка и офталмосептонекс. Не чакай, ами взимай направление за очен да ти покаже как се правят масажите.
Вили това са афти - малката спря ли да се храни, има ли дискомфорт? Аз не бих мазала с Дактарин.  Има едно лекарство, специализирано, което като се нанесе прави нещо като филм върху афтите и така изчезват по-бързо. Но и тук трябва консултация с лекар.  
Кой каза за пъпчето - спирт и топоцин пудра, докато спре да прокървява.
Останалите равнис   Mr. Green Шегата настрана, ама искам да помогна, пък поради липса на време пиша стегнато и кратко, пък изглежда, все едно раздавам заповеди

# 411
Да бе,Вале, как стройно се изля  hahaha За пъпчето подкрепям с две ръце,спирт и топоцин,да не остава мокро

# 412
 HugДобре дошла на новата мама  bouquet
И при нас пъпчето доста време образуваше кървави струпейчета.Спокойно,трябва повечко време от 2 седмици,за да зарастне.Другите са ти казали как да обработваш.

# 413
Ами отказах се от Дактарина Simple Smile И аз предположих ,че са афти,но интересно не е спряла да яде,нито мрънка докато хапва,което показва,че не и причинява дискомфорт някакъв  Thinking Пък аз съм имала афти и знам колко е гадно като ядеш,щипе ,боли и т.н.Айде тя не яде кой знае колко "подправени" храни за да и дразни,но все пак пюретата са по-дразнещи ,но и тях си ги яде нормално. Ми то как няма да и излязат афти като тя не спира да слага каквото и попадне в устата.Тук пипне,там пипне,после си бутне ръцете вътре. Старая се да спазвам високо ниво на хигиена в къщи,постоянно и почиствам ръцете,ама явно и това не помага. Чудя се дали да изчакам да минат сами или да я водя на лекар  newsm78 Пък не ми се ще много да я водя по болниците ,че пред кабинета на личната ни винаги има кашлящи хора и ме е страх да не направим някоя беля.

# 414
  • у дома
Добро утро поспаланки  Sunglasses
Честита месечинка на Емануела - Мая, много да те радва и да слуша, да ти е жива и здрава. Все такава красавица   bouquet Heart Eyes
Честито и на Дил77 и на нейното бебоче  Hug

# 415
Благодаря!!! Hug

Добре дошли и на новите мами!Честити им рожбички.
И нашето пъпче кървеше към 20-тина дена след като падна, нормално е.

# 416
Добро утро и от мен!!!  food010Благодаря за топлото посрещане, момичета!!! Hug  bouquetЗапочнах да слагам на пъпчето топоцин и спирт и да видим до утре поне ще има ли някакво подобрение!!! newsm78

Гогуна имахме твоя проблем с очето - масажи ни оправиха нас, промиване с лайка и офталмосептонекс. Не чакай, ами взимай направление за очен да ти покаже как се правят масажите.

Да ти кажа, направо си ме стресна!!! ShockedВече два пъти слагахме капки и мехлемче и сякаш е по-добре!Сега ме хвърли в размисли да продължаваме ли или да бягам за направление!А какви са тези масажи-изтегляш по някакъв начин или... newsm78!?

Иначе аз от този Дактарин изобщо не съм доволна-вятър работа! Sick

Дил 77, честита месечинка!!!

# 417
  • Бургас
Честити месечинки на Емнуела и Християн   bouquet Да са много послушни и много да папкат  Heart Eyes
Майче, айде успешно захранване  Grinning, Емата да хареса картофа  Peace

# 418
Морген,компания  Simple Smile
Гогуна и ние имахме проблем с оченцето.Бяха започнали да и гурлясват очичките и аз слагах офталмосептонекс и леко с масажче,докато един ден сутринта оченцето едно надутичко и аз започвам с масажче.Повдигайки леко клепача изтече такава гной от вътре направо си изкарах акъла. Грабнах детенцето и право в Девата.Изписаха ни мехлемче гентамицин и окацин капки,оправи се за няколко дни.Така че , ако виждаш подобрение на прав път сте и може да се разминеш с офталмолога.
Айде да са ни живи и здрави месечинките Майче, Дил да почерпите , ей   bouquet Много целувки на Емката

Айде бе сексиптичката не мога да си отворя очите без прогнозата.Де се изгуби тази жена  newsm78

# 419
nedalinchi не мога да се справя с тези виртуални почерпки...
 Embarassed
Дано Майчето да ни отсрами, да й е жива и здрава малката Емануела и на нея.

Общи условия

Активация на акаунт