Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 26 652
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Нели, моля те, аз и ролки smile3544  По смешното беше, че първото яйце, в опита си да го изтъркам по-здраво с четката го счупих  Mr. Green Ма така е, като и аз като Колето ям, за по двама  Mr. Green
Мая, в къщи пилешко месо не се консумира по тая причина - писала съм много пъти във форума и призовавам майките на момичета да не дават на децата пилешко. В редките случаи, в които се готви пиле - първо ври поне 10 мин, водата се хвърля и наново  Peace

Притесни ме с тва пилешко Thinking Бобката само такова месо яде и то понякога с кандърми.Пуйка и телешко не помирисва даже..

# 391
  • у дома
Ваня, опитай със заешко или телешко. Ще кажа само, че за да растат бройлерите по-бързо, вместо за 4 месеца за 2, ги тъпчат със женски полови хормони, които преминават в децата ни. Наталия имаше преждевременен пубертет до година и половина - беше с гърдички  Tired

# 392
  • Пловдив
Ох..телешкото ми се отказва категорично..няколко вида комбинации с него опитах - е неще и това е.
Заешко съм купила, ще го пробвам тия дни, но като цяло не е по месото моя синковец.. Tired

# 393
  • у дома
Пробва ли да му сготвиш? Или различен вид пюрета?  newsm78 Наталия толкова неща не яде - яйца, сирене, кашкавал, мляко... Понякога направо съм благодарна, по-добре да не ги яде, че не знам какви отрови има вътре  ooooh!

# 394
  • Пловдив
Телешко 4 различни комбинации на 3 марки - резултат еднакъв.Да му готвя изобщо нямам време, а и повече имам вяра на Хип и Нестле, отколкото на месарницата.

# 395
В бебешките пюрета,особено по-скъпите,едва ли влагат такова месо.

# 396
Сега като ви чета Марти май е готов за захранване  Rolling Eyesс изключение на това че няма зъбки, като седнем да се храним ни гледа с такъв интерес че имам чувството че лиги ще му потекат отделно се кърмим през час и половина-два като сме вкъщи прави по голяма пауза мах 4 ч. само като сме навън и то защото спи, но пък на консултация док каза още да чакам надал беше кило и нещо сега май ще позаслабне с това мойто нямане на мляко Tired
Иначе продължавам с помпата както и му давам да цока ама положението е зле  Cry

По обяд му направих от Нан-а нямаше такова плюене все едно отрова му давам и ми отказа да го пие, преди малко му взех Нутрилон нали най близо до вкуса на кърмата, но пише по лекарско предписание мога ли до го давам така без консултация от педиатър?

# 397
Абе я да ви питам,като отворите едно пюренце,ако се съхранява в хладилник на следващия ден може ли пак да се даде от него  newsm78

и още нещо да се посмеете  http://debeleem.hit.bg/

# 398
  • Пловдив
Абе я да ви питам,като отворите едно пюренце,ако се съхранява в хладилник на следващия ден може ли пак да се даде от него 
 newsm

Може, да.На повечето пише съхранение в хладилник до 48 часа след отварянето, но аз давам максимум на другия ден - т.е. след 24 часа.

# 399
Здравейте момичета!Ще се постарая и аз да пиша вече активно във форума!!! BlushИначе бързам да се похваля, че днес бяхме на контролно тегло при педито на малката и се оказа че за 10 дни (от изписването) е наддала 540гр!!! Crazy baby_neutralМного гаден секрет и се стича от очето и чак докторицата се притесни-ще пробваме за сега с Тобрекс и ако не мине до два дни ще ни даде направление за очен!!! Tired Cry

И имам едно питане-пъпчето ни падна още миналата седмица и всичко изглеждаше ок, но в един момент започна да прокървява по малко и сега постоянно стои като с коричка  и явно от памперса неможе да заздравее! TiredСлагах малка памучна кърпичка между пъпчето и памперса, но без особен напредък!Със сина ми съм нямала такова чудо та за това да питам!

# 400
 Laughing Неди тва беше добро

goguna и на моя бебо като му падна пъпчето после леко прокървяваше няколко дена доколкото си спомням капвах капка спирт после си зарастна, позвъни да педиатъра ако се притесняваш Peace

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 17:43 от lusia_

# 401

Може, да.На повечето пише съхранение в хладилник до 48 часа след отварянето, но аз давам максимум на другия ден - т.е. след 24 часа.

И аз така мисля , ама за всеки случай. Тенкс, Ванюш   bouquet

# 402
Здравейте Simple Smile
Момичета искам да задам един въпрос.Днес забелязах че от вътрешната страна на долната и горната устна Симона има по 2 ранички.Огледах и цялата уста,няма нищо по езика и бузите. Може ли евентуално да са афти?И ако са,с какво мога да я мажа? Имам в къщи една опаковка Дактарин,отворен преди 3 месеца ,че може и повече,но е съхраняван в хладилник.Иначе пише,че след отваряне може да се използва 28 дни...Чудя се да я намажа ли,да не рискувам ли? Thinking

# 403
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile
Момичета искам да задам един въпрос.Днес забелязах че от вътрешната страна на долната и горната устна Симона има по 2 ранички.Огледах и цялата уста,няма нищо по езика и бузите. Може ли евентуално да са афти?И ако са,с какво мога да я мажа? Имам в къщи една опаковка Дактарин,отворен преди 3 месеца ,че може и повече,но е съхраняван в хладилник.Иначе пише,че след отваряне може да се използва 28 дни...Чудя се да я намажа ли,да не рискувам ли? Thinking

Аз казвам да не рискуваш  Naughty

# 404
  • Бургас
Здравейте, мами  wavey От 9 дни аз също съм "Ветренска мама" и ще се радвам да бъда част от вас.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт