Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 25 152
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • у дома
Да са обадя и аз кат хитра сврака - само в шоколадите на линдт, сервирани от ели, в соевия лецитин няма ГМО  Peace

# 571
  • Бургас
Свате, дано си права за времето  Peace

Честита месечинка на Поли  Hug Здрава, радостна, засмяна, да е отмяната на мама  Heart Eyes Избива ме на рими рано-рано  Joy
Хъгси да те питам-вчера Поли беше в летния кош нали? Или така ми се е сторило  newsm78  Мисля си и аз да слагам летния вариант, че в тоз зимен кош голяма  жега вече, а и нашата любопитка, като усети, че спирам и бърза да се надине да не изтърве  Grinning Има ли пълно леганало положение, или леко е надигнат? Нашият още не съм го разопаковала и не си спомням вече как беше.

Вале, Честита ти рожденичка, мила Hug Все така да се обичате и виждате по-често Wink

# 572
Добро утро, мами!
Честита месечинка на Поли! Hug.Хъгси, да ти е жива и здрава малката и да те радва много!
Проста Мария, честита рожденничка и на теб!  bouquet
Мели, мерси за кафенцето и закуската  Hug , а другите почерпки за месечинки и рожденнички, само докато ги огледам и преядох  Joy .
Оф, това време хич не ми вдъхва надежда, че ще се оправи ooooh! за разходка.Ама и без това на (домашната) секретарката , сиреч - моя милост, пак й дадоха много работа на компа  Tired, а заплата - ЙОК  Crossing Arms и се старая м/у всичката друга къщна работа  newsm79 1ironing wash hang 1dishes  food002 newsm71 ... и децата да свърша и това  atwork а пък за  newsm39 ако остане време и сили ще е супер  ooooh!
Излях си душата,  newsm51 ще прощавате, ама поне да ми олекне.
Приятен ден на всички!  bouquet

# 573
  • Бургас
Вале, да ти е жива и здрава сестричката Hug
Свате, дано да пекне,че мнооого ми се мърда нейде. Вие на къде сте днес?

# 574
Ах,какво съботно пиршество сте спретнали,добре че е само виртуално щото иначе цял ден не можете да вдигнете от масата  Laughing
Честита месечинката на сладинката Поли,все така да е спокойничка и добре да наддава Heart Eyes Hug Heart Eyes Ех,че хубава групичка бяхме в Девата,как чаках новини от Ели докато напъваше горе  Simple Smile
Вале,да ти е жива и здрава систъра  Hug

# 575
  • Бургас
Вале, честит и рожден ден на сестричката ти   bouquet
сиска, има пълно легнало Wink

# 576
  • у дома
Благодаря момичета, Мая къде се губи и телефона не ми вдига  newsm78
Ели и аз се чудих същото за коша ама нашия май няма -количката е хаук newsm78

# 577
Честита месечинка на Поли,много да ти е здрава Ели,и да ти е все така спокойничка    newsm51
Да ти е жива и здрава сестричката Вале   bouquet

Дани, не можем да те изкараме на разходка, а как става номера с бирата Mr. Green

Аааа таткото гледа Ема,а майка и си пийва биричка с приятелки  Grinning
Относно разходките,само преди обяд сме в кондиция за разходки, след това мноооого ни е криво  Sad

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 10:58 от sensation

# 578
  • у дома
Ето какъв ултиматом получих днес от мъжа ми  Tired
Скъпа жено/любима/приятелка/изгора/или каквато и да било представителка на противоположния пол, която може да бъде засегната от следващите редове.
1. Между 11 юни и 11 юли 2010 година трябва четеш редовно спортните страници на вестника, за да имаш представа какво се случва в света на футбола и по този начин да можеш да взимаш отношения по време на разговорите с мен. Ако не направиш това, ще те гледам с лошо око, или тотално ще бъдеш игнорирана. НЕ СЕ оплаквай от липса на внимание.
2. По време на световното телевизорът е само мой. По всяко време. Без изключения. Ако дори хвърлиш око към дистанционното, ще го загубиш (окото).
3. Ако трябва да минеш пред телевизора по време на мач, нямам нищо против, стига да го направиш лазейки на пода, без да отвличаш вниманието ми
4. По време на мачовете ще съм сляп, глух и ням, освен в случаите, в които ще имам нужда от нещо за пиене или ядене. Трябва да си луда, ако си мислиш, че ще те слушам, ще отворя вратата, вдигна телефона или бебето, което тъкмо е паднало на пода....няма да стане.
5. Добра идея ще е да държиш по всяко време поне 12 бири в хладилника както и неща за ядене. И, моля те, не прави физиономии, когато приятелите ми идват вкъщи да гледаме мачове. В замяна ти обещавам да гледаш телевизия между 12 часа вечерта и 6 сутринта, освен ако не дават повторение на някой супер мач, който съм изпуснал през деня.
6. Моля, моля, моля те!!! Ако видиш, че съм разочарован, защото любимият ми отбор е паднал НЕ КАЗВАЙ: "Нищо толкова не е станало, това е само мач." Ако кажеш нещо подобно, само ще ме ядосаш повече и ще те обичам по-малко. Запомни, ти никога няма да знаеш повече от мен за футбола и твоите "успокоителни думи" могат да доведат само до скъсване/развод с мен.
7. Може да седнеш до мен, за да гледаме един мач заедно и да ми говориш на полувремето, но само когато има реклами и ако резултатът от първото полувреме ме удовлетворява. В добавка, моля да отбележиш, че казвам "един" мач. Следователно, не използвай Световното като глупаво извинение "да прекарваме време заедно".
8. Повторенията на головете са много важни. Не ме интересува дали съм видял гола, искам да го видя пак. Много пъти.
9. Кажи на приятелките си да НЕ идват вкъщи или да правят партита с бебета или деца, или събирания, които да изискват моето присъствие, защото:
а) няма да дойда; б) няма да дойда и в) няма да дойда.
10. Но ако мой приятел ни покани на вилата му през уикенда да гледаме мачовете, отиваме веднага.
11. Обзорното предаване за Световното всяка вечер е толкова интересно, колкото са и самите мачове. Дори не си помисляй да казваш: "Ама ти нали гледа този мач... защо не пуснеш нещо, което да е интересно на всички?", защото отговорът ще бъде: "Виж правило 2."
12. Последно, моля те, запази за себе си изрази като: "Добре, че Световното е само веднъж на 4 години". Аз съм имунизиран към тях, защото преди и след световното има Шампионска лига, Висша лига, Италианското Калчо, Български мачове, Испанската Примера, ФА Къп, Европейско и т.н.
Послепис: Ако по време на Световното закъсаш с колата някъде в провинцията, или където и да било: Обади се на полицията или Пътна помощ. Благодаря за съдействието.

# 579
ХахАх
Току що учудена попитах моя дали ще гледа световното - каза, че хич не му пука ни за световното, ни за футбола  smile3501 smile3521
Май аз гледам даже повече, че преди половината ми приятели бяха футболисти Simple Smile

Май си е жив късмет  newsm78 Whistling

# 580
Проста Мария, имаш моите искренни съчувствия, баща ми е почти толкова голяма маниак не само на футбола, но и на почти всички видове спорт.Живяла съм с такъв човек и ми е пределно ясно всичко това (но не чак до такива крайности ooooh! де).Проста Мария, мисля, че ще ти е много по добре и спокойно ( а и на мъжа ти) да отидеш на гости на някой по време на световното. Thinking
Моят мъж изобщо не гледа мачове  Peace , нито пък го вълнуват други спортове.Казва, че предпочита той да играе, а не да гледа.Мога да кажа, че е спортен инвалид, аз знам къде, къде повече от него в тази област, дори ми се налага от време на време да го светвам за някои неща, та да не се излага като сме в компания  Joy .При мен интереса е колкото за обща култура, няма как да не съм прихванала малко от баща ми.Когато баща ми гледа нещо, и някой влезе в стаята се започва едно подробно и дълго обяснение, кой е този,  с кого играе и сумати подробности за трансфери, конфликти... и няма как да не запомниш нещо hahaha

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 14:42 от mimozi

# 581
офффф,туй захранване голяма мъка бе!Около час половин доза картофено пюре Rolling Eyes

# 582
Вале, Честит Рожден Ден на сестричката ти да е жива и здрава   bouquet
Честита месечинка на Поли и на патерици да честитя на празнуващите бебоци вчера smile3525

Да почерпя и аз че моя любим дядо днес има юбилей 70 години да ми е жив и здрав  !

# 583
момичета помагайте какви бяха разхлабващите храни, че Марти от 3 дена не е акал и взех да се притеснявам Confused на Караджова тела и е изключен и немога да я питам какво да правя аз си мисля че кърмата вече не му е достатъчна на малчо и я усвоява цялата(кърмя го през час някъде ) та затова  Tiredисках да го дохранвам а АМ, но от тези дни ми отказва да яде от шише,ще почваме пюретата ми се струва  Rolling Eyes

# 584
  • у дома
Лусия само на кърма ли е? Дай му 5 мл. лактулоза до утре трябва да се изака. И той не е малък вече за пюренца  Hug

Общи условия

Активация на акаунт