Здрава, радостна, засмяна, да е отмяната на мама
Избива ме на рими рано-рано 
Мисля си и аз да слагам летния вариант, че в тоз зимен кош голяма жега вече, а и нашата любопитка, като усети, че спирам и бърза да се надине да не изтърве
Има ли пълно леганало положение, или леко е надигнат? Нашият още не съм го разопаковала и не си спомням вече как беше.
Все така да се обичате и виждате по-често
.Хъгси, да ти е жива и здрава малката и да те радва много!
, а другите почерпки за месечинки и рожденнички, само докато ги огледам и преядох
.
за разходка.Ама и без това на (домашната) секретарката , сиреч - моя милост, пак й дадоха много работа на компа
, а заплата - ЙОК
и се старая м/у всичката друга къщна работа
... и децата да свърша и това
а пък за
ако остане време и сили ще е супер 
ще прощавате, ама поне да ми олекне.
Ех,че хубава групичка бяхме в Девата,как чаках новини от Ели докато напъваше горе 

де).Проста Мария, мисля, че ще ти е много по добре и спокойно ( а и на мъжа ти) да отидеш на гости на някой по време на световното.
, нито пък го вълнуват други спортове.Казва, че предпочита той да играе, а не да гледа.Мога да кажа, че е спортен инвалид, аз знам къде, къде повече от него в тази област, дори ми се налага от време на време да го светвам за някои неща, та да не се излага като сме в компания
.При мен интереса е колкото за обща култура, няма как да не съм прихванала малко от баща ми.Когато баща ми гледа нещо, и някой влезе в стаята се започва едно подробно и дълго обяснение, кой е този, с кого играе и сумати подробности за трансфери, конфликти... и няма как да не запомниш нещо
исках да го дохранвам а АМ, но от тези дни ми отказва да яде от шише,ще почваме пюретата ми се струва Препоръчани теми