Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 25 153
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • у дома
обедна почивка нямаш ли? ей де си на 2 крачки да идвам да пием по кафе
Супер идея smile3508

# 556
Благодаря на всички за пожеланията  Hug

Вале, и ти по някаква неясна за мен причина си ми слабост  Hug

Ели,да знаеш че сме добре след като се събуди

# 557
Ей, докато се впиша и сумати месечинки съм изтървала (е, за Колето научих от фейса и там честитих на Миленка), искам на патерици, ама на големи патерици да честитя и на другите ( за да не пропусна някой, няма да се опитвам да изброявам).Искам да пожелая на всички да растат здрави и усмихнати и да радват всички около себе си newsm51!Разбира се, че има и много спешЪли поздрав за снахата, Магито  Hug , Неди трябва в най-скоро време да се запозная с нея  Naughty .
Сори, че изтървах срещи, но от седмица съм в очакване на строителя, имаме със съседите доста забележки (мухъл, влага...такиви ми ти работи) и все съм в очакване в къщи.Иначе по едно верме едновременно с Валето ни почна една кашлица, но ми се стори, че не е нещо сериозно.Но кашлицата продължи повече от седмица, въпреки и сиропчетата и онзи ден отидохме да го види педито, за всеки случай!Наиситна се оказа нищо сериозно  ooooh! Та така накратко за нас!Утре ако времето е добре, ще мръдна към Изгрев с двамата.Ако ми остане повечко време навън, може да ви звънна (Неди и мамчето може да имат включване от мен  Peace ).
Чао и приятна вечер на всички!  love001

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 20:45 от mimozi

# 558
Здравейте мами, как сте пораснаха ли бебоците   love001
Аз искам да ви попитам нещо  newsm78 Колко време след като ви падна тапата родихте? С каката вечерта ми падна и на другата вечер родих, а сега от вчера ми цапа слузесто и кафеникаво след прегледа при д-р Ризова ooooh!
Чакам отговорите ви с нетърпение и да ми стискате палци  Hug

# 559
Неделина, за съжаление аз немога да ти отговоря на този въпрос.Нито тапи са ми падали, нито води са ми изтичали.Но от сърце ти пожелавам едно бързо и безпроблемно раждане и по скоро да гушнеш бебо.Стискам палци и с двете ръце  Peace

# 560
  • Бургас
Неделина след преглед си цапа. Може да не е тапата.
Неди ох отдъхнах си  Heart Eyes

# 561
Адаш,айде не остана.По въпроса с тапата и аз не съм много компетентна,ама сега като се замисля първо имах разкритие 4 см с което си се сурках 3-4 дена,после дойдоха контракциите и накрая като ми прицапа и отидох и родих.Обаче Хъгси е права,след преглед може да ти прицапа без това да е тапата.Ех че бързо минава това време,хайде,мила успех тези дни и чакаме вече бебчето и теб при нас  Hug

Ели  newsm51
Мимозка,появи се най после. Ще се радвам много ако се видим и да нецелуваш много зет ми,че и батко му покрай него  Laughing
Деске,стига се потулва,изскачай от някъде.Ти какво направи,да нямаш непреодолим проблем с вибратора  Joy Joy

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 22:17 от nedalinchi

# 562
Честита месечинка на Маги   love001
Неделина  fingerscrossed
А за мацката,онзи ден пихме бира с нея-все още си е в добри отношения с вибриращия любовник  Laughing
Мацко  newsm51

# 563
Добро утро, мамчета Hug Жалко,че не мога да ви сервирам кафето и закуската ( Неди трябва да помага)  Wink
Малко на патерици Честита месечинка на Магинцето, да я нацелуваш хубаво по пухкавото дупе Heart Eyes
Неделина, успех, мила Hug
Дани, не можем да те изкараме на разходка, а как става номера с бирата Mr. Green

# 564
  • Бургас
Добро утро !
Честита месечинка на Поли на Хъгси !
Голяма мъгла има,дано скоро да се махне...

# 565
  • Бургас
ДобрУрто!:hug: Laughing Laughing
Аре пийте си кафето, дъвкайте си закуската и....

...и се надявайте на едно хубаво време . С вас бе секси G Laughing Sunglasses

p.p. Честита месечинка на чипоносото Поли Heart Eyesbouquet

# 566
Благодаря на всички за отговорите и подкрепата! Надявам се скоро и аз да се присъединя към вас  Hug

# 567
  • Бургас
Тенкю, момичета  Heart Eyes
слагам почерпката на масата не Мели Wink

и наздраве

# 568
Е Полинка честита месечинка   bouquet
Да е жива и здрава.
И ние утре пълним месец да ни се ненадяваш.

# 569
  • у дома
Илену, честито на млаката Поли, все такава красавица и да те радват и двете щерки  Heart Eyes
Мацки и аз имам повод да почерпя днес - моята сестра има РД, да ми е жива и здрава  Heart Eyes
Ох, нахраних лапетата, оправих и ся се чудя ко ши правя в туй скапано време. Някой ще излиза ли?

Общи условия

Активация на акаунт