Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 25 154
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
ами незнам още кви са ми плановете. Смятам към 4:30 да взема Румката от градината. Може да изляза по-рано да се помоткам в морската. Вие кога смятате да излизате?

# 541
Честити 5 месеца на Магинцето!    ura Неди, жива и здрава да ти е и само да те радва! Аз ще пийна едно от любимото ми сухо мартини с маслинка за ваше здраве  Heart Eyes

Ванче, не се коси  Hug Ние второто ще го правим женско спешъли фор Борко - Бърборко  Heart Eyes

Ади, ние се мятаме на пюрето и после на раСотка  Laughing

# 542
след 13-13.30,ако искаш звънни да ти кажа къде сме

# 543
  • Бургас
след 13-13.30,ако искаш звънни да ти кажа къде сме
ам чи ша Сфънна Simple Smile
Оную простото миме де са губи днес а?

# 544
  • у дома
Хъгсо ма, простото миме работи  smile3511
Мнооо работа
А, добър ден!
Нели, любов моя, да ти е жива и здрава дъщерята и баткото и вие и много усмивки пожелавам  Hug smile3525
Аз днес тъкмо реших да облека Наталия пролетно и то взе да духа  Crossing Arms

# 545
  • Бургас
Хъгсо ма, простото миме работи  smile3511
ааа знаех си че надничаш с едното очо тука  tongue

# 546
  • Бургас
Еййй Неди ся се върнах 5 месеца назад. как се дебнехме кой кога ще роди  Joy Joy Joy Кви трепети бяха еххх
Пък ся чакам Поли да благоволи да се събуди и да и навра лъжичката с кашата да видим кво  ще направи Grinning

# 547
  • у дома
Мхм, кат нямам ни колега, ни колежка, само шефа в съседната стая, с него само по работа говорим, тука ми е раздумката  Blush

# 548
  • Бургас
Мхм, кат нямам ни колега, ни колежка, само шефа в съседната стая, с него само по работа говорим, тука ми е раздумката  Blush
обедна почивка нямаш ли? ей де си на 2 крачки да идвам да пием по кафе
кашичката се прие добре Simple Smile хапна към 100 грама и си дояжда с кърма Simple Smile

# 549
здравейтееееее!!! честити месечинки на бебенцата!!!newsm42 и ние в неделя ставаме на 3 месеца.някой знае ли дали отвориха ФЛОРАТА?

# 550
  • Бургас
вчера не беше отворена

# 551
mama89 , "Флората" я отварят на 28 април, мисля до към 5 май ще е !!! Peace

Я кажете-някоя от вас има ли уред за готвене на пара и ако да-удачен ли е за правене на пюренцата?

Аз на времето за баткото си купих само от тези металните кошнички за готвене на пара!Струваха около 3лв мисля и лично аз всичко приготвях у дома, а купувах само ако е нещо екстремно навън!Много бях доволна и смятам и за Сисито да я ползвам!

Искам и аз в Морскатааааааааааааааааааааа!!! Crossing Arms

# 552
mama89 , "Флората" я отварят на 28 април, мисля до към 5 май ще е !!! Peace

Я кажете-някоя от вас има ли уред за готвене на пара и ако да-удачен ли е за правене на пюренцата?

Аз на времето за баткото си купих само от тези металните кошнички за готвене на пара!Струваха около 3лв мисля и лично аз всичко приготвях у дома, а купувах само ако е нещо екстремно навън!Много бях доволна и смятам и за Сисито да я ползвам!

Искам и аз в Морскатааааааааааааааааааааа!!! Crossing Arms
някой ме беше излъгал,че на 22-ри отваря.
а какъв е смисъла от готвене на пара,нали после се добавя накаква течност,не е ли по-добре да е булъончето където са се варили продуктите?

# 553
а какъв е смисъла от готвене на пара,нали после се добавя накаква течност,не е ли по-добре да е булъончето където са се варили продуктите?

Аз лично като сваря зеленчуците на пара и след това добавям от запасите замразена кърма, които събирам от сега!Така си става абсолютно натурално пюрето, естествено ако си успяла да си набавиш и домашни зеленчуци!!! Heart EyesА относно варенето във вода-губят се доста от витамините и полезните съставки в зеленчуците! Heart EyesУспех!

# 554
  • Бургас
Здравейте и от мен  wavey. Честити 5 месеца на Маги, да е здрава и да радва мама и тате. Simple Smile Благодаря на всички за отоворите  Hug Ииииискам и аз в морската  smile3514 На 27.04 сме на пробно тегло и тогава ще ни е първата разходка, вече нямам търпение.  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт