Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 25 161
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
На мен педиатърката ми каза ,че Лактулозата е разхлабително и не се препоръчва.Малките бързо свиквали и след време,само с това щели да се изхождат.Затова и давам Биогайа.От 1 месец пиене ,чак сега има ефект-от 1 седмица-през ден,а вчера и днес е последователно един след друг ден.Ама ,че го написах  Whistling

# 526
  • Бургас
Момичета,предполагам,че вече сте намерили...но ако не сте, в Меден Рудник имаме Пентаксим по аптеките.  Peace

# 527
  • у дома
Тани, към всеки лаксатив се привиква, принципно. Към лактулозата, Тафта трябва да го дава до годинка сигурно, за да има привикване. На първо време докато се нормализират нещата ще го дава, нали е важно детенцето да се изходи по някакъв начин. А какво препоръчва твоята педиатърка в случай на неизхождане повече от три дни  Thinking Защото и към клизмите се привиква. Но пак повтарям - ако се правят системно в продължение на месеци. Тафта, давай спокойно лактулоза и био гайа и не се притеснявай  Peace И последно, имам майка гастроентеролог, която е на мнение, че специално към лактулозата не се привиква Peace

# 528
Брейййййй много празнуващи днес  Party
Мели ти що не съ похвали,че днес ставате на половин годинка ,та да му честитя лично на Колето  Naughty Да ти е жив и здрав и както казва Вилито все така послушен,не като моето мрънкало Ема  Embarassed
Честити месечинки и на другите бебоци   bouquet
На нас определено ни мъчат зъби и започвам да давам панадол,щот НЕ СЕ ИЗДЪРЖА  smile3514

# 529
  • Бургас
Благодаря за пожеланията, момичета  Hug

Честита половин годинка и на любимото ни зетче Колето  newsm51, да е все така послушен и майка му де  Heart Eyes

Честити месечинки и на всички празнуващи днес бебоци   bouquet Живи и здрави да сте  Grinning

Ние днес голяма разходка му дръпнахме от 11.30 чак до 16.30 часа бяхме в Морската с две френдки. Седнахме си прилично на Чадъра и си пийнахме по биричка-две с мезенца  Whistling Майки-кърмачки...и ние хора бе  hahaha Интересно само как не видях никоя мацка оттук  newsm78 Де се бяхте скрили? След това се прибрах за гадната цедка  Confused и после до 18.30 откарах в Борисовата. Та като се прибрахме Зарката хапна и отцепихме двете, толкова бяхме изморени  Laughing че и банята пропуснахме  Blush И сега я чакам да се събуди да хапне малко, че поне пампата да сменя  Thinking

Относно Ладида-споко, вече е в София, има малко работа и се завръща. Великото пътуване завърши успешно  Peace

За разходката утре - свиркайте  Wink

Ехе, забравих да похваля-днес метнахме картофа  Party Ама яде като невидяла - хваща ми ръката с лъжицата и я бута в устата си - голям смях   Joy Та две лъжички спокойно си ги изяде, де  Flutter

# 530
Добро утро! И ние вчера голяма разходка дръпнахме, откарахме до 19.30 по сукаците  Simple Smile Хайде днес пак ще заформим групичка.
Я да взема да почерпя, че моето малко-голямо момиче вече стана на 5 месеца
Да започнем с кафенце    закуска

И за някое време през деня

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 06:31 от nedalinchi

# 531
  • Бургас
Добро утро !
Неди,честита месечинка на Маги ! Да ви е жива и здрава и много да ви радва !   bouquet

Аз пък се събудих с ужасно главоболие и понеже днес май ще слагат ваксина на Димана да не ви говоря снощи какви кошмари сънувах за странични ефекти от ваксината...  ooooh!

# 532
Добро утро и от нас и благодаря на всички, които се сетиха за нас и месечинката ни  Hug
Честита месечинка и от нас на Маги, много да слуша и да радва мама   newsm51
Мерси и за кафенцето и закуската и чакам включването от сексиптичката ни  Wink
Вчера ми беше много приятно да се запозная с някои от вас  Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 09:33 от mam4eto84

# 533
Честита месечинка на Маги, да е жива и здрава  bouquet и майка и да и направи една фото сесия нова като подарък , че и се получават много добри.

# 534
Дубру утру, момичета!!!Ние вчера бяхме на очен и както казаха някой от мамите (сори, ама още не съм ви запомнила всичките), наистина ни изписаха масаж, лайка и офталмосептонекс!!!!Дано се оправи малката хапка, че иначе.... Tired

Честита месечинка на Маги-нека расте жива и здрава!!! baby_neutral

Аз пък се събудих с ужасно главоболие и понеже днес май ще слагат ваксина на Димана да не ви говоря снощи какви кошмари сънувах за странични ефекти от ваксината...  ooooh!

Не се притеснявай-всичко ще е наред!!!

Дано скоро мъж ми оправи и моето возило, че да ходим и ние да джъткаме в Морската градина!!!Завидях на всички, че могат свободно да се разхождат там!Аз съм от лудите кърмачки и вадя цицките навсякъде щом малката ревне, тъй че който не ме познава бързо ще разбере коя съм!!! Joy

# 535
  • Бургас
Ахой!
Маги, честита ти месечинка дечко Hug Мама мнооого да те слуша hahaha

Неди е сервила днес, а ето и от мен прогнозата за слънчев и хубав пролетен ден Peace

# 536
Честита месечинка на Маги Heart Eyes newsm51

Я кажете-някоя от вас има ли уред за готвене на пара и ако да-удачен ли е за правене на пюренцата?
Забравих да ви кажа,че в Карфура има промоция на плодовите пюренца на Гербер.Намалени са на 99 ст.

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 11:32 от mia71

# 537
  • Бургас
Честита месечинка на сладката кукла Маги  Hug Да е здрава, весела и засмяна и много да слуша бати  Wink
Ние хапнахме солидно с картофа и сега вече можем спокойно да поизлезем  Whistling
Айде казвайте дека ще сте  Flutter

# 538
  • Бургас
Честита месечинка на Маги  Heart Eyes
Мойто диване вчера ме гледа как ям банан и и дадох да си пробва. Като го засмука... Викам чакай да и намачкам малко с лъжичката. Ей голямо зяпане. Като види лъжицата и няма търпение Grinning Взех и една каша на милупа с круша и елда и да видим дали ще ни хареса.
А вчера, да ви се оплача, голямото диване си хареса едно пюренце грис със шоколад на хип. Викам айде ще и го взема. Като го отворих  Shocked ей това вътре. колкото и да го бъркам си седи такова. Кусах го, на вкус горе долу ама от от самото усещане ми се пригади. То тия едни твърди .... Та 3 лв отидоха в тоалетната. Ся вече и аз незнам с какво да се захранваме. Бурканчета или домашно  newsm78

# 539
Иленке,ти няма ли да се присъединиш към нас днес.Не съм те виждала 100 години  Hug

Общи условия

Активация на акаунт