Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 25 998
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Здравейте и много се извинявам, ако въпроса ми не е за тук.
Предстои ми да правя аборт, имате ли идея как става това в Дева Мария?В смисъл по телефона ли се уговаря или лично?Дали се правят в събота или неделя?Ако имате някакви отзиви ще ви бъда много благодарна, ако споделите.

В "Здравен справочник" има тема за болницата, където пишат и служители - може да попиташ там или направо по телефона на рецепция -896262.Отзиви няма как да споделим - тук сме само родили в тази болница. Peace

# 91
  • Бургас
Здравейте и много се извинявам, ако въпроса ми не е за тук.
Предстои ми да правя аборт, имате ли идея как става това в Дева Мария?В смисъл по телефона ли се уговаря или лично?Дали се правят в събота или неделя?Ако имате някакви отзиви ще ви бъда много благодарна, ако споделите.
За най-точни отговори се обади на регистратурата. Наскоро се наложи на 2 мои познати да им извадят бебенцата и едната беше в събота.

# 92
  • Бургас
Здравейте момичета и аз съм от ветренските мами.Моята дъщеричка се роди на 31.03.2010г.Надявам се че ще ме приемете във вашата групичка. newsm51
Имам едно питане към мамите от Славейков   от къде взехте акта за раждане на бебчовците и след това къде и какви документи се подават за еднократната помощ?
И още едно въпросче на малката и е много суха кожата цялата се лющи досега я мажех с олиото на Бюбхен ама не и помага вие с какво омазнявате?Чудех се дали да не купя зехтин?

# 93
  • Пловдив
Здравейте момичета и аз съм от ветренските мами.Моята дъщеричка се роди на 31.03.2010г.Надявам се че ще ме приемете във вашата групичка. newsm51
Имам едно питане към мамите от Славейков  от къде взехте акта за раждане на бебчовците и след това къде и какви документи се подават за еднократната помощ?
И още едно въпросче на малката и е много суха кожата цялата се лющи досега я мажех с олиото на Бюбхен ама не и помага вие с какво омазнявате?Чудех се дали да не купя зехтин?

Здрасти и добре дошла в редиците  welcome
За сухата кожа аз ползвах Exipial U Lipolotion на Spring, фирмата е швейцарска, медицинска козметика е, Д-р Згурова го изписа за целта, когато Бобко беше на около 2 месеца и малко.За няколко дни спря да се лющи и повече не се е случвало.Сега понякога го мажа след баня, профилактично.

# 94
Имам едно питане към мамите от Славейков   от къде взехте акта за раждане на бебчовците и след това къде и какви документи се подават за еднократната помощ?
Добре дошла и в тази темичка Wink И Михаелка като се роди много и се лющеше кожичката и д-р Димитрова ни каза ,  просто всяка вечер и сутрин да я омазняваме обилно с  бебешко олоио каквото и да е то (и аз използвах Бюбхен) и ще спре - така и стана след 5 дена спря да се лющи.

# 95
Добре дошла, Златомира !
Както каза Светлито на една лекция - направо поливай бебето с олио, без да щадиш.

# 96
  • Бургас
Добре дошла на Златомира и честита й рожба!Повечето бебета имат този проблем. Аз пробвах няколко вида олиа, но най-сполучливо се оказа това, с което ги мажат в Девата - на Саносан Peace

# 97
Златомирка, добре дошла при нас. Както и другите са писали вече,омазнявай обилно,ние също имахме подобен проблем,но с по-сериозно намазняване премина.Използвала съм различни видове олио,сменям ги всеки път (т.е след всяко шише,взимам различно) Не се притеснявай, ще мине

# 98
Имам едно питане към мамите от Славейков  от къде взехте акта за раждане на бебчовците и след това къде и какви документи се подават за еднократната помощ?

Добре дошла в нашите редици и честита ти рожба!За сухата кожа вече получи цял куп отговори, аз остава да ти кажа за акта за раждане.Взема се от кметството, което ако не знаеш се намира до 49 блок, зад детската градина.Детската градина е от ляво на бившият учителски институт.Качваш се горе на вторият етаж, слад стълбите в десният коридор някъде последната стая се плаща нещо от сорта на 2 лв такса, и в края на другият коридор е стаята, където ти дават акта за раждане.Всичко това става 2 седмици след раждането на детето. Peace

# 99
  • Бургас
ДобрУтро! Брех, много ми се спи таз сутрин, ама туй гръмогласно същество Бобко направо ми скъса нервите с крещене.  ooooh! Ставам и какво да видя- незнайно как се измъкнал от спалния си чувал, главата му забита в горния ъгъл на кошарата и единия му крак без чорап. Голямо шило взе да става туй бебе.

Ся като станах викам- чай таз сутрин да заложа на Горгонестите филийки, ама нещо не мога да включа таз смес ("кафяна чашка кисело мляко, в която съм разтворила половин лъжичка сода,към общата смес по 1/2 лъжичка захар и сол,малко брашънце - като кексово тесто да стане консистенцията" ) трябва да се добави към яйцата с мляко ли?  newsm78

# 100
  • Бургас
Добро утро !

Златомира,добре дошла сред нас  Hug

Ладида,аз така и не си записах рецептата на Горгона ,но като следя коментарите се замислям да се върна назад из темите и да си я препиша .  Animal Pig

Хубав ден !   bouquet

# 101
  • Пловдив
ДобрУтро! Брех, много ми се спи таз сутрин, ама туй гръмогласно същество Бобко направо ми скъса нервите с крещене.  ooooh! Ставам и какво да видя- незнайно как се измъкнал от спалния си чувал, главата му забита в горния ъгъл на кошарата и единия му крак без чорап. Голямо шило взе да става туй бебе.

Ся като станах викам- чай таз сутрин да заложа на Горгонестите филийки, ама нещо не мога да включа таз смес ("кафяна чашка кисело мляко, в която съм разтворила половин лъжичка сода,към общата смес по 1/2 лъжичка захар и сол,малко брашънце - като кексово тесто да стане консистенцията" ) трябва да се добави към яйцата с мляко ли?  newsm78

Добавя се към 4-5 разбити яйца и готово Simple Smile Подробна и в стъпки рецепта - давам и на лични, на който желае  Joy

Пиша тук , за да е ясна:

Горгонести пържени филийки  Mr. Green

4-5 яйца
1 кафяна чаша кисело мляко, в която е разтворена 1/2 лъжичка сода
лъжичка сол и лъжичка захар
брашно, колкото поеме, за да стане с гъстотата на кексово тесто.
Всичко се разбива много добре, да стане гладка смес, без топчици и шупли.
Топиш, пържиш и нагъваш.
Да ви е сладко   jumpuu

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 08:02 от Горгона

# 102
  • Бургас
прЕсно млЕко да не добавям, тъй ли? И 4-5 много бе! Скръндзят ми се.  Crossing Arms За 2ма човека 2 стигат, ааа!

# 103
  • Пловдив
прЕсно млЕко да не добавям, тъй ли? И 4-5 много бе! Скръндзят ми се.  Crossing Arms За 2ма човека 2 стигат, ааа!

Не, без прясно мляко.Може и с 2 яйца, аз давам доза, с която се пържи цял хляб от нарязаните.

# 104
Добро утро и от мен. Добре дошла на Златомира и от мен.
И аз си мислих да направя от на Горгончето пържените филийки ама моя големия се събуди преди мен и на мен ми беше криво, а той беше много гладен и яде квото свари, а мъжа ми го няма, така че само за моето Д няма да стане да ги правя днес, може би утре Laughing

Общи условия

Активация на акаунт